IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химмаш АД (HMAS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kucata likvidnost na tazi poziciq maj samo sas stock divident moje da se opravi. To targoviqta se izchepva s vavejdane na oferti kato gledam. Az se opitvah da kupq ama vchera ne mi stigna smelost da vzema na 7. Kak go izchislihte cena 8-9lv zaradi rezervite?

Коментар

• Аз на тия нива не продавам. Малък free float и супер голям интерес може да означава само едно - яхоооооооо

Коментар

• "Той", ти хубаво гледаш. явно си напълнил кошницата на евтино и сега гледаш отстрани. Реално погледнато има и други компании с по-висока счетоводна стойност, но никой не ги бръсне за нищо. Що се отнася до печалбата, може да е 300К , може и да е -300К, ако решат да заделят парици за черни дни с оглед високите изисквания на ЕС и т.н. Единственото хубаво са резервите....... Ако има увеличение на капитала със собствени средства , тогава цена от 9-10 лв ми се струва оправдана.

Коментар

• Гледам днес ъп, ъп... Аз само ще отбележа, че клиенти на дружеството са Кремиковци, Медет, АЕЦ Козлодуй, ТЕЦ Марица Изток, КЦМ Пловдив, Кълвача и много др.

Коментар

• За годината очаквам печалба от 300к, така че р/е -то става към 12

Коментар

• абе всичко добре, ама коефициента p/e малко висок идва . все пак 81 като показател хич не е малко!!!

Коментар

• http://www.himmash.com/

Мисля, тук ще намерите нужната Ви информация

Коментар

• Аз гледам на първо място ръста на продажбите.Печалбата идва по-късно тогава цената скача и е късно да се купува.Примери:HES.ZMMSL.Така , че и тук съм влезнал от няколко месеца и вече съм направил почти 100%.

Коментар

• Da i az tova gledah! aktivi na akciq 14.8 a schetovodnata stojnost e 8.80. Samo mnogo mi e stranno zashto pechalbata e tolkova niska.

Коментар

• Бизнес за това дружество винаги ще има Занимава се с производство на апарати и съоръжения от неръждаема, въглеродна и биметална стомана за химическата и хранително-вкусовата промишленост. Малък free float, добри продажби, висока счетоводна. Какво друго му трябва на човек?

Коментар

• Химмаш АД (HMAS)

Nqkoj gledal li q e tazi akciq che kato gledam maj naposledak varvi dobre
                      Working...
                      X