IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защитата на върха е по-трудна от изкачването му.Успех Веско!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е, абсолютизирате физическата форма... те какво - ще се кечат ли?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Нашия - Топалов е в по добра физическа форма и към края на мача това трябва да си каже думата , ..
      Затова няма да се изненадам ако Крамник взима допинг.
      прекалените страх и алчност не са добри съветници

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
        E императоре, дали ако си смъркал кокаин ще стигнеш изобщо до дъската. Пък, камо ли да играеш за световно първенство и то срещу Веско. Я стига лиготии. Това няма как да е вярно (шаха не е безмозъчен спорт като футбола например, наркомани като Диего Марадона (идолизиран от доволно много народ) тук биха станали за смях). Вярно с т'ва h2-h4 си усмъртил навалицата, ама почини си малко де, не се ли умори оттогава. Всичко се движи по Елиът, след възход идва корекция, иска се малко почивка то верно луд умора няма, а и крайностите са противопоказни. (за психиката) Просто изглежда Веско няма достатъчно опит в дълги битки и играе малко хазартно за такъв турнир. Не бива да подценява чак толкова г-н Крамник, който се е случвало да запомни 4 страници текст с едно прочитане. Да не играе хазартно и ще спечели, иначе няма шанс. Тва е според мен. Останалото са самонавивки. Това е световно първенство, не са кварталните пияници, играещи на вързано за една мастика...
        Слънчев вятър , не си запознат за какво става въпрос.
        2001 г. гм Кирил Георгиев ми каза , че има две опасности за професионалния шах- допинга и компютрите.
        Играл съм състезателен шахмат и знам как се чувства човек на 5 тия час от партията .
        И тук решаващо значение има допинга , който те държи свеж и по този начин намалява опасността от грешки
        прекалените страх и алчност не са добри съветници

Коментар

• E императоре, дали ако си смъркал кокаин ще стигнеш изобщо до дъската. Пък, камо ли да играеш за световно първенство и то срещу Веско. Я стига лиготии. Това няма как да е вярно (шаха не е безмозъчен спорт като футбола например, наркомани като Диего Марадона (идолизиран от доволно много народ) тук биха станали за смях). Вярно с т'ва h2-h4 си усмъртил навалицата, ама почини си малко де, не се ли умори оттогава. Всичко се движи по Елиът, след възход идва корекция, иска се малко почивка то верно луд умора няма, а и крайностите са противопоказни. (за психиката) Просто изглежда Веско няма достатъчно опит в дълги битки и играе малко хазартно за такъв турнир. Не бива да подценява чак толкова г-н Крамник, който се е случвало да запомни 4 страници текст с едно прочитане. Да не играе хазартно и ще спечели, иначе няма шанс. Тва е според мен. Останалото са самонавивки. Това е световно първенство, не са кварталните пияници, играещи на вързано за една мастика...

Коментар

• Сигур шмърка кокаин - известно е, че той стимулира дейността на мозъкът... ама не знам дали разхлабва...

КРАМНИК - НАРКОМАН,
            АЛЕ-АЛЕ-Е-Е-Е,
            КРАМНИК Е ПОСРАН,
            АЛЕ-АЛЕ-Е-Е-Е !!!

:-) :-) :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nide
              Претендентът Владимир Крамник е избягал след 10-та партия и не се е явил на допинг-пробата, която е искала да направи на двамата гросмайстори шефката на лекарската комисия на мача за световната титла по шахмат между световния шампион Веселин Топалов (България) и Владимир Крамник (Русия).
              Яна Белин - англичанка от славянски произход и шеф на медицинската комисия на мача Топалов - Крамник е поискала да вземе допинг-проба на двамата гросмайстори преди вчерашната десета партия. Съдията на мача е казал на Яна Белин, че това може да стане след края на партията. След 10-та партия Крамник изчезна и отлагаме допинг-пробата, заяви Яна Белин.
              "Странното е, че веднага след двете победи на Веско дойде искането за допинг-проба", коментира Живко Гинчев - пресаташе на световния шампион Веселин Топалов.
              Работата е ясна - значи заради допинга му се е дрискало толкова много на Крамник. Човещинка.

Коментар

• Цирк...., залога е голям и ако не си с класи над противника всичко е от значение

Коментар

• Претендентът Владимир Крамник е избягал след 10-та партия и не се е явил на допинг-пробата, която е искала да направи на двамата гросмайстори шефката на лекарската комисия на мача за световната титла по шахмат между световния шампион Веселин Топалов (България) и Владимир Крамник (Русия).
                  Яна Белин - англичанка от славянски произход и шеф на медицинската комисия на мача Топалов - Крамник е поискала да вземе допинг-проба на двамата гросмайстори преди вчерашната десета партия. Съдията на мача е казал на Яна Белин, че това може да стане след края на партията. След 10-та партия Крамник изчезна и отлагаме допинг-пробата, заяви Яна Белин.
                  "Странното е, че веднага след двете победи на Веско дойде искането за допинг-проба", коментира Живко Гинчев - пресаташе на световния шампион Веселин Топалов.

Коментар

• Даваайй, Вескооо.....

Коментар

• не виждам надежда, гари
                      има поне още две партии ...

Коментар

• Или още една пешка. Май ще се надяваме Крамник да обърка нещо

Коментар

• Нашето момче май прозяпа качество. 25.Кd7

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Така е - такива книжни майстори са като роботи - играеш нестандартно и се объркват.
                            Помня като бях в армията - имаше некво момче шахматист с някаква там шахматна степен ли, чин ли, как се казва... Сядам да играя со него, направих любимият си дебют - Н2-Н4 и тоя си глътна езикът и не можеше да разбере кво става. :-)
                            Импи, ти с този дебют си избил рибата. Винаги съм смятал, че казармата наистина стимулира творчеството и въображението у човека!

Коментар

• Така е - такива книжни майстори са като роботи - играеш нестандартно и се объркват.
                              Помня като бях в армията - имаше некво момче шахматист с някаква там шахматна степен ли, чин ли, как се казва... Сядам да играя со него, направих любимият си дебют - Н2-Н4 и тоя си глътна езикът и не можеше да разбере кво става. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Chocho
                                Шампионът на България по шахмат за 1982 година и дългогодишен национален състезател, международният гросмайстор Венцислав Инкьов коментира пред БТА деветата партия от мача за
                                световната титла по шахмат между Веселин Топалов и Владимир Крамник.

"Днес видяхме истинския Веско - блестящ и безкомпромисен, разкрил в пълна степен красотата на древната игра. Тази партия достави огромно удоволствие на любителите на шахмата по целия свят. Тя започна в познатата Славянска защита, но със своя 9-ти ход g3 Веско се отклони от утъпкните пътеки. Крамник, който по принцип има ортодоксален стил на игра, трудно намира идеи в непознати позиции", заяви Инкьов.

Според анализаторът на БТА Топалов е изумил всички експерти и коментатори с нестандартните си изяви. "Веско бе в стихията си, намираше такива оригинални продължения, които не минаваха през ума на експертите, които коментираха он-лайн, а още по-малко се предвиждаха от анализиращите програми. Ход след ход той увеличаваше своето предимство, а Крамник се луташе объркано - в
                                един момент всичките му фигури се намираха на последния хоризонтал. По-безпомощен не сме го виждали никога", каза Инкьов.

"Кулминационната точка на кипене партията достигна на 38-ия ход, когато Веско пожертва цял топ. Този кинжален удар съсипа окончателно Крамник и той намери сили да направи само още един
                                ход преди да се предаде. Блестяща победа! Блестящ световен шампион!"

Цитат от gol.bg
                                Каква жертва на топ са видели пък тия. Супер игра нашето момче ама този път не е жертвал нищо.

Коментар

Working...
                                X