IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защитата на върха е по-трудна от изкачването му.Успех Веско!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ради
    ама много глупости се творят когато си натиснат от времето.
    всъщност идеята за тайбрек при определяне на световния шампион е очевидно недобра!

напълно споделям мнението ти. Тайбрека няма нищо общо с шаха

Коментар

• е да не би да ти хареса първата партия от тайбрека
      има нерв, но толкоз

Коментар

• Успех Веско...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• otnovo raven

Коментар

• Zavisi ot glednata tochka

Коментар

• ама много глупости се творят когато си натиснат от времето.
              всъщност идеята за тайбрек при определяне на световния шампион е очевидно недобра!

Коментар

• Успех Веско!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                  Чухте ли? Не пуснали самолета да кацне да прибере Веско! Пак скандал! Ей, мръсни братушки, бе!

ха ха ха и на коя поляна да го пуснат ,то летището е затворено
                  "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Human
                    На Крамник точка не са му отнемали. На Веско напълно законно му дадоха точка, защото Крамник не се яви за петата партия. Помислете ки какво ще последва в леката атлетика, футбола, тениса или който и да е друг спорт ако някой не се яви на старта. На руснаците може да им се иска каквото и да е, но си има правила.
                    напълно съм съгласен
                    споменах служебно отнета точка за да подчертая позицията на крамник
                    иначе действително не е отнета точка, а е присъдена такава на веско поради неявяване на опонента
                    все едно, ползвам случая за да пожелая от сърце успех на веско
                    дълбоко убеден съм, че той го заслужава!

Коментар

• Елиста. Веселин Топалов и Владимир Крамник завършиха при 6:6 мача си за световната титла по шахмат в Елиста. По този начин шампионът ще бъде определен след допълнителни партии (тайбрек). Те ще се състоят днес от 14,00 часа българско време. Агенция "Фокус" публикува точния регламент за провеждането на тези партии:

1. След жребий за цвета на фигурите ще се играят 4 партии. Играчите ще имат на разположение по 25 минути за мислене за цялата партия, като след всеки ход получават допълнително по 10 секунди. За победител се обявява шахматистът, който постигне поне 2,5 точки.

2. Ако резултатът след посочените в точка 1 четири партии е равен (2:2), то след нов жребий за цветовете се играят две партии. Играчите имат по 5 минути за мислене за цялата партия, като след всеки ход получават допълнително по 10 секунди. За победител се обявява шахматистът, който постигне поне 1,5 точки.

3. Ако резултатът и след партиите от точка 2 е равен се провежда последна партия. В нея играчът, който спечели жребия избира цвета на фигурите. Играещият с белите има 6 минути време за мислене за цялата партия, а този с черните - 5 минути. Допълнително време за мислене не се дава. За победител се обявява този, който спечели партията. В случай на реми за победител се обявява шахматистът, който играе с черните фигури.

Коментар

• Първоначално изпратено от ради
                        Първоначално изпратено от Ford
                        Имам странното чувство, че Крамник ще спечели.

сега крамник има леко предимство, защото:
                        а. т побеждава, но к не признава поражението заради служебно отнетата точка
                        На Крамник точка не са му отнемали. На Веско напълно законно му дадоха точка, защото Крамник не се яви за петата партия. Помислете ки какво ще последва в леката атлетика, футбола, тениса или който и да е друг спорт ако някой не се яви на старта. На руснаците може да им се иска каквото и да е, но си има правила.

Коментар

• Давидим за кого днес ще е петък 13-ти.

Коментар

• Чухте ли? Не пуснали самолета да кацне да прибере Веско! Пак скандал! Ей, мръсни братушки, бе!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                              Имам странното чувство, че Крамник ще спечели.
                              при мен чувството е по-скоро гадно :-(
                              иначе, обективно погледато, веско днес спечели ремито
                              сега крамник има леко предимство, защото:
                              а. т побеждава, но к не признава поражението заради служебно отнетата точка
                              б. т губи и к тръби колко е велик - взеха ми точка, но го отнесох след това
                              трябва веско да го бие и четирите партии, че да кандисат всички
                              но тово не е лесно :-(
                              кавото и да се случи, веско си остава обаче за нас шампион
                              но не ми се иска втори път история тип данчо йовчев

Коментар

• Имам странното чувство, че Крамник ще спечели.

Коментар

Working...
                                X