Аз пък не съм бесен, а в доста добро настроение!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бесен СЪМ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениестранно защо се излагат така...предполагам плащат смешно малко ...иначе не виждам причина да нямат кандидати за работа.
"Намери си работа която ти харесва, и няма да ти се наложи да работиш и един ден през живота си!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеПобългарихме и френската верига
Всичко останало е маляшко.
http://en.wikipedia.org/wiki/Carrefour_Marinopoulos|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеПобългарихме и френската верига
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеСамо не разбрах защо като не ти харесва не остави количката и не си тръгна.Клиента винаги има право,като не му харесва да зареже продуктите и да не стъпва в тази верига.Аз например не стъпвам в Била,не само в България но и в цяла Европа.
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение+++++
И аз бях на тези опашки Около обяд и ми бе донякъде разбираемо - понеже всички работещи от офисите се бяха наредили през обедната почивна. Не ми стана ясно защо не бяха свалили табелата на която бе написано едно от техните "етични правили" - нещо от сорта : "ако ви се наложи да чакате повече от 5 мин. при условие, че има неотворени каси ще ви върнем веднага 1 лв. ". Не видях някой да раздава левчета понеже си зарязах покупките и си тръгнах.
Представям си какво ще е по празниците, но няма да бъда свидетел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеЩе накажеш дедовия миЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Аз от 2 години не съм зареждал в бензиностанция на Лукойл. Знам, че не са
стигнали до моите 100-200 лева на месец, ама поне се чувствам добре.
Българинът, бидейки пословичен стотинкар, си продава гъза за 10 стотинки
А бойкот на бензиностанциите е подходящ начин да се накаже и рафинерията, нищо, че са отделни дружества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеНе си спомням дали имаше тема с класация на веригите хипермаркети, но не ми се пуска нова тема. Ако някой иска, да пусне.
Имам впечатления от почти всички по-големи вериги. Тази обикновено я избягвам, но днес ми беше на път. За съжаление.
На входа голямо табло съобщава, че търсят касиерки, ама кой да знае, че изобщо нямат.
Приключих с пълненето на количката и около 11:50 се насочих към една от 40-те каси.
Работеха само 3 (три!), а стотината чакащите се виеха на дълги опашки...
Служителката на информация обясни нервно, че няма касиерки и... това е!
Помолих я да повика управителя, който поне да се извини на бесните клиенти.
След 28 минути чакане платих и си обещах повече да не стъпя в софийския Карфур на Цариградско шосе.
Потърсих ги в нета, да намеря контакти... Тези дори нямат сайт!
Та от тук искам да им кажа (не че ще ме чуят...):
Господа управители, като нямате достатъчно касиери, не си давайте парите за скъпи реклами, а застанете вие на техните места, за да обслужвате клиентите си.
И аз бях на тези опашки Около обяд и ми бе донякъде разбираемо - понеже всички работещи от офисите се бяха наредили през обедната почивна. Не ми стана ясно защо не бяха свалили табелата на която бе написано едно от техните "етични правили" - нещо от сорта : "ако ви се наложи да чакате повече от 5 мин. при условие, че има неотворени каси ще ви върнем веднага 1 лв. ". Не видях някой да раздава левчета понеже си зарязах покупките и си тръгнах. След като се зарекох никога да не зареждам на Лукойл каквито и промоции да правят( докато не видя разлика в цените на различните бензиностанции от 10-15ст.) .... сега реших да не пазарувам в Карфур.
Не се мисля за голЕм, но мисля, че това е един от начините да се променят нещата.
Изберете си цел, заявете гражданската си позиция и започнете своя протест ! Нищо няма да ви струва - за разлика от времето загубено в мрънкане. Това последното е само за тези , които се харесват с шапки, фуражки и цилиндриЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеИ винце от грозде....За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеНе си спомням дали имаше тема с класация на веригите хипермаркети, но не ми се пуска нова тема. Ако някой иска, да пусне.
Имам впечатления от почти всички по-големи вериги. Тази обикновено я избягвам, но днес ми беше на път. За съжаление.
На входа голямо табло съобщава, че търсят касиерки, ама кой да знае, че изобщо нямат.
Приключих с пълненето на количката и около 11:50 се насочих към една от 40-те каси.
След 28 минути чакане платих и си обещах повече да не стъпя в софийския Карфур на Цариградско шосе.
Господа управители, като нямате достатъчно касиери, не си давайте парите за скъпи реклами, а застанете вие на техните места, за да обслужвате клиентите си.
Коментар
-
Не влизайте в този магазин!
Не си спомням дали имаше тема с класация на веригите хипермаркети, но не ми се пуска нова тема. Ако някой иска, да пусне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНЕ, не са 2. Има още едно !
Биологическо оръжие номер 3 !!! - нарича се Черкезов, продаден на монсанто
Коментар
Коментар