IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бесен СЪМ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък не съм бесен, а в доста добро настроение!
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      странно защо се излагат така...предполагам плащат смешно малко ...иначе не виждам причина да нямат кандидати за работа.
      Защо търсиш причината единствено в заплащането!? Може би пък все повече хора търсят в работата не само парите а и някои други условия като - свобода, удовлетвореност, лична амбиция, адекватна на личните предпочитания, ползотворна среда и т.н. Съзнанието на хората еволюира паралелно с развитието на всички сфери от битието и социалния ни живот. Напълно логично е и професията и ежедневната ни работа и дейност да придобиват все по-голям приоритет за всеки един от нас.

"Намери си работа която ти харесва, и няма да ти се наложи да работиш и един ден през живота си!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
        Побългарихме и френската верига
        В българския Карфур няма нищо френско, само малко от "пудрата" е френска.
        Всичко останало е маляшко.
        http://en.wikipedia.org/wiki/Carrefour_Marinopoulos
        |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
        |___________||__|___|)
        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• странно защо се излагат така...предполагам плащат смешно малко ...иначе не виждам причина да нямат кандидати за работа.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Побългарихме и френската верига
            Точно така! Преди няколко месеца в Париж хотелът ни беше близо до едно карфурче - отбивахме се почти всеки ден. Висока летва за тукашните им колеги!

Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
            Само не разбрах защо като не ти харесва не остави количката и не си тръгна.Клиента винаги има право,като не му харесва да зареже продуктите и да не стъпва в тази верига.Аз например не стъпвам в Била,не само в България но и в цяла Европа.
            Бях готов да го направя, дори съм го правил в Била (и аз не стъпвам там), но в случая нямаше как... бабата чакаше сьомга котлетите, разбираш ме, нали...

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            +++++
            И аз бях на тези опашки Около обяд и ми бе донякъде разбираемо - понеже всички работещи от офисите се бяха наредили през обедната почивна. Не ми стана ясно защо не бяха свалили табелата на която бе написано едно от техните "етични правили" - нещо от сорта : "ако ви се наложи да чакате повече от 5 мин. при условие, че има неотворени каси ще ви върнем веднага 1 лв. ". Не видях някой да раздава левчета понеже си зарязах покупките и си тръгнах.
            Тази табела също е показателна и служи за предварително оправдание като другата "Търсим касиерки..." Дори работи! Питам момчето, което се потеше на касата, дали ще получа 5 ваучера по левче (за всеки 5 минути чакане). Вероятно да, отговори момчето, идете на информация. А там единствената служителка обслужваше десетина чакащи...
            Представям си какво ще е по празниците, но няма да бъда свидетел.

Коментар

Ще накажеш дедовия ми
              То фараона (както те наричат в една друга тема) има ли дядов бе ... По ми приличаш на мумията Му ... да не си столетник или роден на Бузлуджа
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Ще накажеш дедовия ми
                "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Аз от 2 години не съм зареждал в бензиностанция на Лукойл. Знам, че не са
                  стигнали до моите 100-200 лева на месец, ама поне се чувствам добре.

Българинът, бидейки пословичен стотинкар, си продава гъза за 10 стотинки

А бойкот на бензиностанциите е подходящ начин да се накаже и рафинерията, нищо, че са отделни дружества.

Коментар

• Побългарихме и френската верига
                    "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
                      Не си спомням дали имаше тема с класация на веригите хипермаркети, но не ми се пуска нова тема. Ако някой иска, да пусне.

Имам впечатления от почти всички по-големи вериги. Тази обикновено я избягвам, но днес ми беше на път. За съжаление.
                      На входа голямо табло съобщава, че търсят касиерки, ама кой да знае, че изобщо нямат.
                      Приключих с пълненето на количката и около 11:50 се насочих към една от 40-те каси.
                      Работеха само 3 (три!), а стотината чакащите се виеха на дълги опашки...
                      Служителката на информация обясни нервно, че няма касиерки и... това е!
                      Помолих я да повика управителя, който поне да се извини на бесните клиенти.
                      След 28 минути чакане платих и си обещах повече да не стъпя в софийския Карфур на Цариградско шосе.
                      Потърсих ги в нета, да намеря контакти... Тези дори нямат сайт!
                      Та от тук искам да им кажа (не че ще ме чуят...):
                      Господа управители, като нямате достатъчно касиери, не си давайте парите за скъпи реклами, а застанете вие на техните места, за да обслужвате клиентите си.
                      +++++
                      И аз бях на тези опашки Около обяд и ми бе донякъде разбираемо - понеже всички работещи от офисите се бяха наредили през обедната почивна. Не ми стана ясно защо не бяха свалили табелата на която бе написано едно от техните "етични правили" - нещо от сорта : "ако ви се наложи да чакате повече от 5 мин. при условие, че има неотворени каси ще ви върнем веднага 1 лв. ". Не видях някой да раздава левчета понеже си зарязах покупките и си тръгнах. След като се зарекох никога да не зареждам на Лукойл каквито и промоции да правят( докато не видя разлика в цените на различните бензиностанции от 10-15ст.) .... сега реших да не пазарувам в Карфур.
                      Не се мисля за голЕм, но мисля, че това е един от начините да се променят нещата.
                      Изберете си цел, заявете гражданската си позиция и започнете своя протест ! Нищо няма да ви струва - за разлика от времето загубено в мрънкане. Това последното е само за тези , които се харесват с шапки, фуражки и цилиндри
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                        И винце от грозде....
                        Само не разбрах защо като не ти харесва не остави количката и не си тръгна.Клиента винаги има право,като не му харесва да зареже продуктите и да не стъпва в тази верига.Аз например не стъпвам в Била,не само в България но и в цяла Европа.
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                          Да бе,да! Ти ще поискаш и кренвирши от месо - след малко
                          И винце от грозде....
                          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
                            Не си спомням дали имаше тема с класация на веригите хипермаркети, но не ми се пуска нова тема. Ако някой иска, да пусне.

Имам впечатления от почти всички по-големи вериги. Тази обикновено я избягвам, но днес ми беше на път. За съжаление.
                            На входа голямо табло съобщава, че търсят касиерки, ама кой да знае, че изобщо нямат.
                            Приключих с пълненето на количката и около 11:50 се насочих към една от 40-те каси.
                            След 28 минути чакане платих и си обещах повече да не стъпя в софийския Карфур на Цариградско шосе.
                            Господа управители, като нямате достатъчно касиери, не си давайте парите за скъпи реклами, а застанете вие на техните места, за да обслужвате клиентите си.
                            Хахах, а ако знаеш какви опашки чакат доставчиците

Коментар

• Не влизайте в този магазин!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                НЕ, не са 2. Има още едно !
                                Биологическо оръжие номер 3 !!! - нарича се Черкезов, продаден на монсанто
                                ха ха, много точно.

Коментар

Working...
                                X