IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"ЛИВЪРПУЛ" - никога няма да останат сами

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам в предвид с тия нападатели дето имаме.На Роби вече 2 редовни гола му отменят.
    Айде юбилейния постинг №200!!!Да ми е честит.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Добре де кажете как така не можеме да вкараме един гол бе мама му стара.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Абе аз не съм го гледал как играе напоследък, но снощи страхотен гол ни вкара...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ами тогава дали е надобрял достатъчно?
          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Същия серсем
            Life won't wait for you.

Коментар

• Ми да питам, този Шимао не беше ли едно време в Барселона? Имам спомен за някакъв такъв фурболист, който не можа да се наложи.
              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• "ЛИВЪРПУЛ" - никога няма да останат сами

Нека да си говориме в тази тема за истинските неща-Ливърпул и неговите фенове.
                Life won't wait for you.
              Working...
              X