Смешният Милан не може да спре Роналдиню.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЛСИ - пари хвърлени на вятъра
Collapse
X
-
Моля не говорете за Бенфика сякаш е някакво квартално отборче. "Орлите" са европейски колос. Винаги ще останат велик тим. Инат 2 купи и 5 финала. Аз бях сигурен, че ще продължат след успеха с 1-0 в Лисабон. Аз лично много уважавам Бенфика и Порто, това са велики колоси на евр. футбол. Не са малки отбори да ги подценявате. Сега за Ливърпул. Изненадаха ме много. Играха доста красиво и атрактивно. Да си призная отбягвам да ги гледам заради отвратителната игра която налага Бенитес. Равен му е само Мауриньо. Но вчера ми харесаха. Наистина нямаха шанс, удариха 2 греди. Останах много изненадан от играта им. Но в отпадането им има нещо закономерно. Те вобще не трябваше да попадат там, първо. След като ги пуснаха нагло да играят, отстраниха не кой друг,а нашия шампион. Откъде на къде ще играят? Поне имаше справедливост че Евертън отпаднаха. Трето- минаха групата си с огромен късмет. Сега всичко си дойде на мястото. Много се радвам за Бенфика. Задната ножица на Миколи беше супер.
Коментар
-
На мен не ми харесват Сисе и Фаулър (нищо, че е легенда на Анфийлд). Докато Крауч и Мориентес са отлични футболисти. Може би ни трябва още един защитник от световна класа, защото Хупия понякога сериозно издиша. Но аз също съм оптимист за бъдещето"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар