IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярвате ли на БЧК?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• нова инициатива

да, аз вярвам в БЧК и поредната им инициатива е направо страхотна - подготвят подпомагане на потърпевшите от земетресението в Перник!!!

Коментар

• Напълно съм съгласен с това за плана. Тези действия срещу БЧК са абсурдни. Европа иска хванати в корупция , а те се захванали с БЧК и откраднатите там няколко чифта дрехи. Това смешното правителство направо се олива вече. В ЕС тези действия ще донесът само презрение, не и дивиденти от борбата с корупцията. Бавноразвиващото правителство явно не доумява, че от Европа искат осъден ПОЛИТИК, не някакви доброволци с два чифта дрехи. Възмутен съм от подобна борба с корупцията.

Коментар

• Изпълняват си плана хората, Европата иска някой вкаран в затвора за корупция.Явно в БЧК - то има най малко намесени интереси и човека ще си изгърми.А за самото БЧК -що да нямаме доверие ,доста хора работят там доброволно и вършат работа,а и не вярвам някой да си е мислил че и там не се вършат далаверки.

Коментар

• По въпроса много неща могат да се кажат и да се докажат. Но какво от това, тези които трябва да следят нещата са още по страшни и нагли. Кучетата си лаят кервана си върви. Да не забравяме , че навсякъде има и читави хора, но както е казал народа една птичка пролет не прави.
          Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Не вярвам на нито една държавна институция, ама на нито една... ако оня негодник действително е сторил това, в което го винят (не знам доказано ли е), заслужава да го разфасоват и продадат за резервни части - толкова хора чакат за бъбречета, костно мозъче, оченца и т.н. Да разфасоват и жената му, ако кинтите от неговите чаркове не стигнат за възстановяване на откраднатото.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Вярвате ли на БЧК?

Вярвате ли на БЧК след скандала с неговото ръководство?
              0
              да
              0%
              0
              не
              0%
              0
              не мога да преценя
              0%
              0
            Working...
            X