Леле, добре че скинчетата не са пребили онова мургавото, дето вкара историческия гол, тц, тц, тц...;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
http://levski.gol.bg/article.php?id=8100
Ето това е сектор Б - винаги ще направят нещо гнъсно и отвратително, та да се срамим, че тия се смятат за Българи. Макар че чудно е как подуенци може да са скинари и да се кланят на циганинът Гонзо?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Левски не играха лошо, ама за футболистите на Челси и Барселона. Те и затова сипят похвали за нас. Просто никой не им играе твърдо. Допускат ги лесно в нашата защита. С тази защита под 3 гола няма да паднем в нито един мач. Ако беше някой сръбски отбор, щеше да им е счупил краката. А ние имаме единствен жълт картон на Ангелов и то след симулация на Асамоа. А вратар и в предния и в този мач нямахме. От 6 удара - 3 гола и 2 греди. Но простено му е на Петков след като ни е вадил в толкова мачове.
Левскар съм, но желая успех на ЦСКА. Всички отбори имат шансове, за купата на УЕФА.
Миналата година имаше яка конкуренция във вътрешното първенство (през есента) и отборите играеха добре и в евротурнирите. Тази година започна много слабо и се надявам да наберем скорост именно след победи тази вечер.
Коментар
� -
Барса-Левски 5-0
Левски-Челси 1-3
Уаууу вие сте на европейско ниво бръщнян човал, а това какво се говори за Левски от медии и подобни журналисти се нарича общественно манипулиране. Аз лично бих се срамувал, но вие като чувате Левски се представил достойно и вие го вярвате сляпо, без да погледнете голата истина от 1-8 гола, абе като едно време - кумунизма това, кумунизма онова.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от СтенлиИмператорче, какво те топлят тези победи??? Мисля добре помниш, че SOFIX в началото на 2001 бе 106и какво ще те топли това, ако не си купил акции тогава. Разбери най-накрая, миналото си е минало, настоящето си е настояще. Независимо искаме или не ние живеем днес. А днес реалноста е една - Левски е в ШЛ, беше поставен отбор в жребия. ЦСКА играе в турнира за купата на УЕФА, не отправи нито удар в гостуването на "Бешикташак". Беше в урната на аутсайдерите при жребия и довечера за съжаление ще изиграе последния си европейски мач за годината. Успех на БГ отборите довечера!!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Императорче, какво те топлят тези победи??? Мисля добре помниш, че SOFIX в началото на 2001 бе 106и какво ще те топли това, ако не си купил акции тогава. Разбери най-накрая, миналото си е минало, настоящето си е настояще. Независимо дали искаме или не, ние живеем днес. А днес реалноста днес е една - Левски е в ШЛ, играе с "Челси", "Барселона" и т.н, беше поставен отбор в жребия. ЦСКА играе в турнира за купата на УЕФА, не отправи нито удар в гостуването на "Бешикташак". Беше в урната на аутсайдерите при жребия и довечера за съжаление ще изиграе последния си европейски мач за годината. Успех на БГ отборите довечера!!!
Коментар
� -
Усеща се някакво изтрезняване в коментаритте. Фен съм на ЛЕВСКИ,Личи си си обаче ,че възможностите на футболистите не са такива ,че да се справят с отбори ,като Челси.Но не не са ми приятни хора като ДЛБ,които коментират изкпючително пристрастено.Как ще възкръсне ЦСКА вмомента.По кой начин.Но явно той е един тия,дето неистово се провика-ЦСКА или ЛЕВСКИ,и ес гръб към терена по време на мача.
Коментар
� -
Така и не ми обяснихте Йовов арменец ли е, че му казвате така?
За нашият мач днес - турчинът президент е нещо много сигурен - това не ми харесва - сигурно пак е купил садията. Ако мизерникът ни коли, както ни заклаха първият мач, и както постъпиха с Локо, ще ми се да видя как публиката нахлува на теренът, помита ченгетата, хваща негодяят и го обесва като помияр на напречната греда.
Крайно време е един поне садия да бъде убит на теренът, пред очите на целият свят, за да се прекрати тая гавра.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BondПрав си, че "бижутера" трябва да се поучи от това отиграване, но пък все пак същия "бижутер" даде паса."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Веси - нещо зеленееш от завист - това е, ЦСКА има 5 победи над действащи европейски шампиони - а вас отбори от подобен калибър ви използват за спаринг. Вчера имахте късмет донякъде - гредите, садията, който ви остави да малтретирате безнаказано звездите на Челси...
Не отричам обаче, че Подуене не играха толкова страхливо колкото с Барселона, а новата ви ромска перла вкара хубав гол...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
�
Коментар