IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Леле, добре че скинчетата не са пребили онова мургавото, дето вкара историческия гол, тц, тц, тц...;-)

Коментар

• http://levski.gol.bg/article.php?id=8100

Ето това е сектор Б - винаги ще направят нещо гнъсно и отвратително, та да се срамим, че тия се смятат за Българи. Макар че чудно е как подуенци може да са скинари и да се кланят на циганинът Гонзо?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Левски не играха лошо, ама за футболистите на Челси и Барселона. Те и затова сипят похвали за нас. Просто никой не им играе твърдо. Допускат ги лесно в нашата защита. С тази защита под 3 гола няма да паднем в нито един мач. Ако беше някой сръбски отбор, щеше да им е счупил краката. А ние имаме единствен жълт картон на Ангелов и то след симулация на Асамоа. А вратар и в предния и в този мач нямахме. От 6 удара - 3 гола и 2 греди. Но простено му е на Петков след като ни е вадил в толкова мачове.

Левскар съм, но желая успех на ЦСКА. Всички отбори имат шансове, за купата на УЕФА.
        Миналата година имаше яка конкуренция във вътрешното първенство (през есента) и отборите играеха добре и в евротурнирите. Тази година започна много слабо и се надявам да наберем скорост именно след победи тази вечер.

Коментар

• Барса-Левски 5-0
          Левски-Челси 1-3

Уаууу вие сте на европейско ниво бръщнян човал, а това какво се говори за Левски от медии и подобни журналисти се нарича общественно манипулиране. Аз лично бих се срамувал, но вие като чувате Левски се представил достойно и вие го вярвате сляпо, без да погледнете голата истина от 1-8 гола, абе като едно време - кумунизма това, кумунизма онова.....

Коментар

• Хакинен, аз пък не харесвах Хакинен, а Рон Денис и Макларън откравено са ми неприятни, но това не ми пречеше да се радвам на някои ювелирни техни победи. Мога само да те поздравя за обективното изказване! Успех на всички български отбори!
            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Стенли, много точно го каза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                Императорче, какво те топлят тези победи??? Мисля добре помниш, че SOFIX в началото на 2001 бе 106 и какво ще те топли това, ако не си купил акции тогава. Разбери най-накрая, миналото си е минало, настоящето си е настояще. Независимо искаме или не ние живеем днес. А днес реалноста е една - Левски е в ШЛ, беше поставен отбор в жребия. ЦСКА играе в турнира за купата на УЕФА, не отправи нито удар в гостуването на "Бешикташак". Беше в урната на аутсайдерите при жребия и довечера за съжаление ще изиграе последния си европейски мач за годината. Успех на БГ отборите довечера!!!
                Не е толкова далечно минало - няма и година. Нас поне има какво да ни топли, а вие, подуенците се кефите че падате само с 3:1. То и като паднахте от Барса с 0:5 пак се кефехте - ей-това не мога да го проумея.

Коментар

• Императорче, какво те топлят тези победи??? Мисля добре помниш, че SOFIX в началото на 2001 бе 106 и какво ще те топли това, ако не си купил акции тогава. Разбери най-накрая, миналото си е минало, настоящето си е настояще. Независимо дали искаме или не, ние живеем днес. А днес реалноста днес е една - Левски е в ШЛ, играе с "Челси", "Барселона" и т.н, беше поставен отбор в жребия. ЦСКА играе в турнира за купата на УЕФА, не отправи нито удар в гостуването на "Бешикташак". Беше в урната на аутсайдерите при жребия и довечера за съжаление ще изиграе последния си европейски мач за годината. Успех на БГ отборите довечера!!!

Коментар

• Усеща се някакво изтрезняване в коментаритте. Фен съм на ЛЕВСКИ,Личи си си обаче ,че възможностите на футболистите не са такива ,че да се справят с отбори ,като Челси.Но не не са ми приятни хора като ДЛБ,които коментират изкпючително пристрастено.Как ще възкръсне ЦСКА вмомента.По кой начин.Но явно той е един тия,дето неистово се провика-ЦСКА или ЛЕВСКИ,и ес гръб към терена по време на мача.

Коментар

• Така и не ми обяснихте Йовов арменец ли е, че му казвате така?

За нашият мач днес - турчинът президент е нещо много сигурен - това не ми харесва - сигурно пак е купил садията. Ако мизерникът ни коли, както ни заклаха първият мач, и както постъпиха с Локо, ще ми се да видя как публиката нахлува на теренът, помита ченгетата, хваща негодяят и го обесва като помияр на напречната греда.
                      Крайно време е един поне садия да бъде убит на теренът, пред очите на целият свят, за да се прекрати тая гавра.

Коментар

• За мен днес само Литекс имат някакъв шанс за успех. Локо (Сф) и ЦСКА трябва да правят чудеса, за да се класират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond
                          Прав си, че "бижутера" трябва да се поучи от това отиграване, но пък все пак същия "бижутер" даде паса.
                          На стадиона не успях да видя добре кой го изведе, а докато се прибера всякакви репортажи бяха минали. В случая критикувам реализаторските му качества. А че има други такива, това не мога да оспоря. Мисля си, обаче, че за един нападател е важно да може да бележи... Иначе нямам никакви лоши чувства към Йовов - добро момче е
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Веси - нещо зеленееш от завист - това е, ЦСКА има 5 победи над действащи европейски шампиони - а вас отбори от подобен калибър ви използват за спаринг. Вчера имахте късмет донякъде - гредите, садията, който ви остави да малтретирате безнаказано звездите на Челси...
                            Не отричам обаче, че Подуене не играха толкова страхливо колкото с Барселона, а новата ви ромска перла вкара хубав гол...

Коментар

• Прав си, че "бижутера" трябва да се поучи от това отиграване, но пък все пак същия "бижутер" даде паса.

Коментар

• Първоначално изпратено от DLB
                                10:1 li trqbva da padnat za da kaze nqkoi kolko sa zle i da se prizemqt na zemqta? dnes CSKA (cherveniq otbor) shte vyzkrysne! Siguren sym! CSKA i Volen - NAPRED!
                                Това "ЦСКА напред" е Ок, ама не опетнявай много те моля червеният отбор с Волен.

Коментар

Working...
                                X