Ще кажа само едно - без мръсните садии мултимилионната турска селекция нямаше никакви шансове срещу нас. Дори и днес изверга ги подпираше грозно - всеки спорен сблъсък свиреше за резаците, остави ги да ни малтретират зверски - и сега, както първият мач, Велизар излиза преждевременно, изваден просто за да се запази здравето му. Ако вдигаше картони според футболните правила (за всяко опасно влизане отзад), турските сатрапи щяха да завършат мачът с 9 или 8 души. А там помним какво направи пък един портокалец, който беше най-силният играч на Бешикташ. Рядко съм виждал такава груба игра, както в тия два мача и надали някога - такова садийско толериране на касапските влизания.
Надиграхме ги тотално и при нормално садийство в двата мача ги отстранявахме без проблеми. Горд съм со играта на момчетата - особено съм доволен от Валю, Вили, Тиаго, Тунчев... като цяло от всички, без резервите - нямаме качествени.
Надиграхме ги тотално и при нормално садийство в двата мача ги отстранявахме без проблеми. Горд съм со играта на момчетата - особено съм доволен от Валю, Вили, Тиаго, Тунчев... като цяло от всички, без резервите - нямаме качествени.
Коментар