IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не случайно Йол вади Кийн...Дава шанс на Бербата за хеттрик. А дано!

Коментар

• Поклон пред Гения.
      Поредният разнасящ славата на България по света играч, преминал през школата на ЦСКА.

Коментар

• eй върнах се 20 години назад с тия голове на Бербата
        уникален феномен!
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Феномен!

Коментар

• И-и-и-и втори-и-и-и-и !!!

Разбербатващо-о-о-о-о тръшване-е-е-е-е !!!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Феноменалният Разбербатващ, Геният на Презрителният финт озлочести поредният вратар !!!!

Емосов - аз коректен човек, а ти плювалник. И все се чудя чий дириш в този икономически форум - та ти пишеш само в спортните теми !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                Емосов - всравнение с твоето възпитание Божественият е като майка Тереза...
                Е то се намери кой да ми го каже.Честно казано май няма разлика между вас двамата
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Емосов - всравнение с твоето възпитание Божественият е като майка Тереза...

Коментар

• Първоначално изпратено от Aquarius
                    Погледнах кои са футболистите от анкетата и без колебание избрах Бербатов. Ако бях по-мургав бих избрал и Дрогба ).
                    Бербо е страшен футболист и много му се радвам. Трябва му само още малко характер.
                    А иначе...Само Левски естествено)
                    Колега може би имаш в предвид малко повече твърдост,защото според мен характера и възпитанието му са доста високо ниво,за разлика от харманлииския тюфлек..Добър футболист с добро възпитание и мъжко поведение-наистина рядко явление
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Браво, Акуариус !!! :-)

Коментар

• Погледнах кои са футболистите от анкетата и без колебание избрах Бербатов. Ако бях по-мургав бих избрал и Дрогба ).
                        Бербо е страшен футболист и много му се радвам. Трябва му само още малко характер.
                        А иначе...Само Левски естествено)
                        Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                          Да подкрепим Бербатов -най великия БГ футболист !http://www.eurosport.com/football/
                          Типично по български. Роналдо направи зашеметяващ сезон и според скромното ми мнение той трябва да спечели. Невероятен футболист, атрактивен и много бърз.

Коментар

• Първоначално изпратено от triushi
                            napravete go otdelna tema za berbatov da vidiat vsi4ki
                            Бързо бързо ще ни я заключат модераторите...
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• napravete go otdelna tema za berbatov da vidiat vsi4ki

Коментар

• Малеееее, 61% за Бербата -))

Коментар

Working...
                                X