IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я, Жежък, здравей !!!!
    Кво като не знает кой е старият Хари, нека ги поизмъчи напрежението... Болтън ще ги видя - а Митакът Ибрахима и Валю заедно ще го неутрализират. Байер добър отбор е, но въобще не е от класата на Ливърпул, на чийто прехвалени звезди нашите им счупиха кръстовете с финтове. Шансовете са 50/50, неслучайно и Руди Фьолер е напълнил гащите от шубе, както чувам. Болтън тоже ще ги видя. А вчера и мене ме беше яд на оня нигър, дето изтърва толко положения... Да беше Джуджи на негово място, тоне дузпа щеше да си изпроси. И разбира се - бесен съм на мръсната маймуна Сисе. Подлец !!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• I gledam v drugite temi 4e baq narod ne znae za Hari Seldon-ti za kakvo si prosvetitel prosvetli gi tezi neprosveteni du6i-prosveti gi v psihoistoriqta!

Коментар

• Imperatore naru6avam si spokoistvieto i relaxa samo da ti kaja 4e Bolton sa nai-seriozniq otbor ot vsi4kite!Prosto vij selekciq i rezultati,puk i moje da gi pogleda6!6to se otnasq do nadutite goveda to Okser 6te im sloji nai-malko dve troiki i tuk i tam-siguren sam v razgroma na govedata!Nie imame nqkakvi 6ansove no trqbva da stane sled 110 % razdavane i v dvata ma4a!A Ibrahima nqma da opazi Mitaka kakvoto i da stava!Mitaka prosto e mega klasa za nas a ako i Voronin se razigrai,dosta 6te patim!Ti vika6 4e sme veliki sled Anfiild,pak az kazvam 4e imahme i baq kasmet-greda na Pongol v 85 ta min!No tova e pobeda nad Liverpool-bez zna4enie ot sastava im!Makarn 4e tuka v Sofiq izlqzoh ot stadiona sled kato onova govedo Hmaruk pusna 2 gola bez polojeniq za tqh!vkaraha ni bez polojeniq!Tova e silniq otbor vij kak se spasiha i ot CSKA Moskva -parviq s raka,vtoriq s riko6et ,pak Karvalyo gi napravi krivi ot fintove,no onq Wagner love be po izmislen i ot na6te napadateli,ako be6e Oli4 na liniq Liverpool 6te6e baq da se ozori !Aide sas zdrave skoro nqma da pi6a vav foruma sega zakrivame sezona i vseki kupon e kato vse edno da pravi6 sex s grozna jena-vse edno e za posledno!4ao pi4ove noviq web disign na Investora e otvrat!

Коментар

• Проклятие, къв тоя наш карък ???? Кви са тия Генкове и Оксери,кви са тия Болтъни - някоя фабрика за болтове ли ги издържа? На всяко едно от тия отборчета бихме спукали за...ците, ама не - все ще ни се падне най-силният... Макар че... Ибрахима ще пази Митко, другите им са мишки - шансовете ни са добри.
          И... видяхте ли интервютата ? Само представителят на ЦСКА не показа грам страх, а напротив - самочувствие и увереност. А Левскарят се съдра да хленчи пред поредните анонимници. Типично по Синьо-му.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Литекс и ЦСКА са с някакви шансове - в този ред.

Коментар

• какви шансове бе пичове. вие сигурно се шегувате

чорбаспор - 11%
              гейарена бойс - 3,14%
              сокчетата латекс - между 15 и 17%, не мога да изчисля точно
              буфер лонг моурнинг кюстендил юнайтед - дупета да са им яки

за изчисленията съм използвал технически анализ /да не се бърка с аналенето, което очаква нашите елитни фудбалери /

айде без обида, както се казва из скопско [/img]

Коментар

• Разбира се, че са посредствени. Даже не може да се каже, че са средняци в Англия. До преди две години всеки сезон или бяха в Първа дивизия, или се бореха срещу изпадане във Висшата лига. Последните два сезона успяват да закрепят място към средата на класирането. Не знам дали миналата седмица си гледал загубата им Евертън, но като гледам и тоя сезон няма да е много различно положението.

Коментар

• Болтън - посредствено европейско отборче???

Коментар

• Литекс и Локото са трагични и нямат шанс даже срещу тези посредствени европейски отборчета. ЦСКА и Левски са на малко по-добро ниво, обаче и противниците им са сериозни. Въпреки че Леверкузен в момента не са в добра форма, а и новите попълнения още не са се обиграли в отбора. Ако имат ден обаче ще отвеят ЦСКА. А за Левски няма какво да говорим, Оксер за здравеняци.

Коментар

• spored men procentite sa drugi
                      levski 20%
                      cska 20%
                      litex 50 %
                      loko 0 %

Коментар

• Според мен никой няма да продължи,макар че много бих искал да гледам четири БЪЛГАРСКИ отбора в групите на УЕФА-къп!!!

Коментар

• Е нали затова не ги гледам - щото са трагични.
                          Като става дума за това какви коли да карат са големи капацитети, ама като става дума да свършат работа.....

Коментар

• Шансове за класиране в груповата фаза, според мен:

ЦСКА - 50%
                            Литекс - 40%
                            Велбъжд - 0%
                            Левски - 0%

Коментар

• а трябваше да ги гледаш. Бяха трагични!
                              Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Не. Не гледам мачове с БГ отбори, въпреки, че съм от Левски. Не заслужават тия млади лекета да ги гледам. Звезделинчовци.

Коментар

Working...
                                X