If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ami i az ne haresvam Stoi4o, za6toto spored men ne moje da gi naredi kato horata, no 4ovek e fen samo ako moje da prieme otbora si o vseki edin na4in - slab ili silen, s ili bez trenior, tova e CSKA
Съжалявам, че изтървахме тази година Шампионската лига, но нищо ти поне си млад - все някога и любимата ти ЦЕЦКА ще влезе в Шампионската лига. Но предполгам, че първо ще си намерите треньор. :-) :-)
Първоначално изпратено от Dundo1
Първоначално изпратено от Alan Greenspan
Остави ги, за тях не е важно как играе ЦСКА, а това че Левски е паднал от Тампере.
Аз съм спокоен обаче - с Тройчо начело ще гледаме продължение на филма "Чудните приключения на ЦЕЦКА в света на УЕФА" :-) :-)
Първоначално изпратено от Ford
Кое пък е срамно? Че Тампере се показа по- добър и заслужено спечели. Левски сега са в криза. Обаче какво значение има това след вчеращните мачове. 0-0 с Тулуза беше от големите европейски мачове на цска ли ? Празнувайте тогава. Отдавна не се бяха писали глупости тука.
Ami tova vi ostava da gledateaaaaa moje i da gledate va6ite v kupata na Bulgaria sre6tu nqkoi 4etvurtodivizionen otbor kak se mu4ite
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Остави ги, за тях не е важно как играе ЦСКА, а това че Левски е паднал от Тампере.
Аз съм спокоен обаче - с Тройчо начело ще гледаме продължение на филма "Чудните приключения на ЦЕЦКА в света на УЕФА" :-) :-)
Кое пък е срамно? Че Тампере се показа по- добър и заслужено спечели. Левски сега са в криза. Обаче какво значение има това след вчеращните мачове. 0-0 с Тулуза беше от големите европейски мачове на цска ли ? Празнувайте тогава. Отдавна не се бяха писали глупости тука.
Ami tova vi ostava da gledateaaaaa moje i da gledate va6ite v kupata na Bulgaria sre6tu nqkoi 4etvurtodivizionen otbor kak se mu4ite
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар