IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ристо пак го дръннаха за просташко държане с румънските журналисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
      Какви гаври с Ювентус Императоре, те дори не знаят, че съществувате. Два мача съм гледам между вас, залепиха ви едно 5-1, едно служебно 3-0 и ви отстраниха. Такива гаври те ги наричат рутинни победи.
      Не изопачавай нещата. 3:0 спечелиха благодарение на предателството на един подуенски Юда, журналист и мръсните задкулисни игрички на УЕФА. Важното е че там, на теренът, пред очите на хората, НИЕ ГИ РАЗБИХМЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ !!! Всичко друго са курвенски номера на футболната централа. И много добре знаят кои сме ние - отбор от който имат три загуби от три гостувания.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
        Даниел Боримиров: Очаквам минимум точка

11 септември 2006 | 09:53 | Агенция "Фокус"

Каза че добър резултат ще е 1 точка, а не минимум, айде пак полетяхте в облаците.

Коментар

• Нормално - казал е това, което искат да чуят феновете Реалността е друга...
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Даниел Боримиров: Очаквам минимум точка

11 септември 2006 | 09:53 | Агенция "Фокус"

Коментар

• Фейнорд тръгнаха зле в шампионата, но като че ли започват да се оправят. Вчера биха като гост, цял свят я игра тази "двойка". Локо не са толкова слаби, колкото си мисли Форд, но шансовете им са абсолютно минимални.
              Барса - Левски - твърдо 1. А ако Барса играе както първия половин час срещу Осасуна, Левски отиват на разлика. Но допускам подценяване и минимална победа.
              Бешикташ -ЦСКА - твърдо 1, колкото и да не ми се иска. Дори "добър турнирен резултат" няма да постигнем. С тези идеоти начело - толкова!
              Макаби - Литекс - 1. Любко е доста изкуфял вече. Нали видяхте как загуби мача срещу нас. Все пак имат шанс да отстранят евреите.

Коментар

• Какви гаври с Ювентус Императоре, те дори не знаят, че съществувате. Два мача съм гледам между вас, залепиха ви едно 5-1, едно служебно 3-0 и ви отстраниха. Такива гаври те ги наричат рутинни победи.

Коментар

• Барселона- Левски 1
                  Локо СФ- Фейенорд 2
                  Бешикташ- ЦСКА 1
                  Макаби- Литекс 1
                  С най- голям шанс за мен е Литекс. Макаби не са кой- знае какво пък и не са домакини реално. Да се чакат точки от Левски и ЦСКА е в сферата на фантастиката. Локо СФ са толкова слаби и жалко че предвиждам поне 0-3, сега не знам холандците в каква форма са, но Локомотив са много слаби.

Коментар

• Барселона - Левски 3:1
                    Бешикташ - ЦСКА 1:0
                    Локо - Фейенорд 1:1
                    Макаби - Литекс 0:0

Коментар

• Хайде успех на Левски утре макар, че резултата ще е от 3 на горе за шампионите, но не българските Иначе в четвъртък и трите мача с Х-сове. 100 %...

Коментар

• ....е, в последно време (от Беверен насам) вече не се проваляте срещу мизерници - това е прогрес, който ви признавам.

Коментар

• Емос - не изкривявай въпросът. Къде са ви сложили - в урната на пълните аутсайдери. Мачове купувате най-вече вие и това е видно за всеки, който не е нито левскар, нито идиот. Мачовете, свирени от чужд садия се броят на пръстите на едната ръка, малко са за да правиш генерални изводи. В турнирите има и фактор късмет - докато ние винаги играем със силни съперници, вие миналата година теглехте винаги възможно най-големият слабак и първият сериозен отбор, който игра с вас )Шалке) ви разкова без да си дава зор. То е лесно да биеш анонимницети от ПертЖАЛКА или сборен отбор хлапета от някое дупнишко училище и да се правиш на голям герой, но утре ще видим ставате ли за нещо. Имам предвид да покажете игра и най-вече кураж на теренът, а че ще ви бият, това е 98% сигурно. Не бих се учудил ако ви поведат до почивката с 2:0, да свалите гащите тотално, за да се пазите за мачът с нас.
                          Ти можеш да увърташ всякак, но фактите са си факти на едната везна са победите на ЦСКА над Аякс, Ливърпул, Нотингам (5 победи над действащи еврошампиони, по този показател сме ВТОРИ в Европа след Реал Мадрид !!!), плюс редовните ни гаври с Ювентус (които вече по навик, щом играят срещу нас, още на Калотина свалят гащи), а на другата везна... Олимпия, Антверпен, Беверен.... да не изброявам всичките ви резили, че и мен ме заболява.

Да.

Коментар

• Chievo 1 - 2 Siena

Коментар

• Добро утро. Как завърши вчера Киево?

Коментар

• НЕ НЯМА ДА ТИ ГОВОРЯ ЗА МИЛКО И ДОБРИ,АМА ПОНЕЖЕ СИ МНОГО ДОБЪР ИСТОРИК ПО ФУТБОЛ Я КАЖИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е СЪОТНОШЕНИЕТО МЕЖДУ ДВАТА ОТБОРА КОГАТО Е СВИРИЛ ЧУЖД СЪДИЯ. А МОЖЕШ ЛИ ДА ОБЯСНИШ ЗАЩО АБСОЛюТНО ВИНАГИ СТЕ ПРОТИВ ДА СВИРИ ЧУЖД СЪДИЯ МНОГО МИ Е ИНТЕРСНО КАКВА КОНСПИРАЦИЯ ЩЕ НИ РАЗЯСНИШ. СТРАШИЛИЩЕТО НА ЕВРОПА КОЕТО ГО НЯМА В НИКАКВИ КЛАСАЦИИ И КОЕФИЦИЕНТИ И ПАК ИМА НЯКАКЪВ ЗАГОВОР А ПЪК ТИЯ СМЕШНИЦИТЕ НА ЕВРОПА ГИ СЛАГАГАТ ПРИ ПОСТАВЕНИТЕ ДОРИ ПРИ ЖРЕБИЯ ЗА ВЛИЗАНЕТО В ШАМПИОНСКА ЛИГА.ТИ САМ СИ ОТГОВОРИ КОИ КУПУВА МАЧОВЕ,КОИ ГО БУТАТ БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ И КАК СТАВА ТАКА,ЧЕ КОГАТО КАЖЕМЕ ТОГАВА СИ ВИ БИЕМЕ КАТО СЕЛСКИ ТЪПАН А ВИЕ ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ТИТЛИ
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X