Ристо пак го дръннаха за просташко държане с румънските журналисти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FordКакви гаври с Ювентус Императоре, те дори не знаят, че съществувате. Два мача съм гледам между вас, залепиха ви едно 5-1, едно служебно 3-0 и ви отстраниха. Такива гаври те ги наричат рутинни победи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Фейнорд тръгнаха зле в шампионата, но като че ли започват да се оправят. Вчера биха като гост, цял свят я игра тази "двойка". Локо не са толкова слаби, колкото си мисли Форд, но шансовете им са абсолютно минимални.
Барса - Левски - твърдо 1. А ако Барса играе както първия половин час срещу Осасуна, Левски отиват на разлика. Но допускам подценяване и минимална победа.
Бешикташ -ЦСКА - твърдо 1, колкото и да не ми се иска. Дори "добър турнирен резултат" няма да постигнем. С тези идеоти начело - толкова!
Макаби - Литекс - 1. Любко е доста изкуфял вече. Нали видяхте как загуби мача срещу нас. Все пак имат шанс да отстранят евреите.
Коментар
-
Барселона- Левски 1
Локо СФ- Фейенорд 2
Бешикташ- ЦСКА 1
Макаби- Литекс 1
С най- голям шанс за мен е Литекс. Макаби не са кой- знае какво пък и не са домакини реално. Да се чакат точки от Левски и ЦСКА е в сферата на фантастиката. Локо СФ са толкова слаби и жалко че предвиждам поне 0-3, сега не знам холандците в каква форма са, но Локомотив са много слаби.
Коментар
-
Емос - не изкривявай въпросът. Къде са ви сложили - в урната на пълните аутсайдери. Мачове купувате най-вече вие и това е видно за всеки, който не е нито левскар, нито идиот. Мачовете, свирени от чужд садия се броят на пръстите на едната ръка, малко са за да правиш генерални изводи. В турнирите има и фактор късмет - докато ние винаги играем със силни съперници, вие миналата година теглехте винаги възможно най-големият слабак и първият сериозен отбор, който игра с вас )Шалке) ви разкова без да си дава зор. То е лесно да биеш анонимницети от ПертЖАЛКА или сборен отбор хлапета от някое дупнишко училище и да се правиш на голям герой, но утре ще видим ставате ли за нещо. Имам предвид да покажете игра и най-вече кураж на теренът, а че ще ви бият, това е 98% сигурно. Не бих се учудил ако ви поведат до почивката с 2:0, да свалите гащите тотално, за да се пазите за мачът с нас.
Ти можеш да увърташ всякак, но фактите са си факти на едната везна са победите на ЦСКА над Аякс, Ливърпул, Нотингам (5 победи над действащи еврошампиони, по този показател сме ВТОРИ в Европа след Реал Мадрид !!!), плюс редовните ни гаври с Ювентус (които вече по навик, щом играят срещу нас, още на Калотина свалят гащи), а на другата везна... Олимпия, Антверпен, Беверен.... да не изброявам всичките ви резили, че и мен ме заболява.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
НЕ НЯМА ДА ТИ ГОВОРЯ ЗА МИЛКО И ДОБРИ,АМА ПОНЕЖЕ СИ МНОГО ДОБЪР ИСТОРИК ПО ФУТБОЛ Я КАЖИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е СЪОТНОШЕНИЕТО МЕЖДУ ДВАТА ОТБОРА КОГАТО Е СВИРИЛ ЧУЖД СЪДИЯ. А МОЖЕШ ЛИ ДА ОБЯСНИШ ЗАЩО АБСОЛюТНО ВИНАГИ СТЕ ПРОТИВ ДА СВИРИ ЧУЖД СЪДИЯ МНОГО МИ Е ИНТЕРСНО КАКВА КОНСПИРАЦИЯ ЩЕ НИ РАЗЯСНИШ. СТРАШИЛИЩЕТО НА ЕВРОПА КОЕТО ГО НЯМА В НИКАКВИ КЛАСАЦИИ И КОЕФИЦИЕНТИ И ПАК ИМА НЯКАКЪВ ЗАГОВОР А ПЪК ТИЯ СМЕШНИЦИТЕ НА ЕВРОПА ГИ СЛАГАГАТ ПРИ ПОСТАВЕНИТЕ ДОРИ ПРИ ЖРЕБИЯ ЗА ВЛИЗАНЕТО В ШАМПИОНСКА ЛИГА.ТИ САМ СИ ОТГОВОРИ КОИ КУПУВА МАЧОВЕ,КОИ ГО БУТАТ БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ И КАК СТАВА ТАКА,ЧЕ КОГАТО КАЖЕМЕ ТОГАВА СИ ВИ БИЕМЕ КАТО СЕЛСКИ ТЪПАН А ВИЕ ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ТИТЛИЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар