IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за МК"Обединени Източни Пазари"/ Bomex

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уважаеми господа,потребители на този форум.
    Изчетох много внимателно коментарите относно МК"ОИП" и съм потресена от това което се случва.
    Призовавом всички,които се чувстват ощетени по един или друг начин от горепоменатата компания да обединят усилията си за борба срещу вредните действия на посочените лица.На същите може да се потърси наказателна отговорност с цялата строгост на закона и както виждам от коментарите ви, на лице са достатъчните мотиви да бъдат привлечени като обриняеми съгласно чл.202 и сл. във връзка с чл.313 от Наказателния кодекс.
    Всеки един от вас,който желае да потърси отговорност на настоящите моля да се свърже с мен на е-майл: joint_2@gbg.bg

Коментар

• "РИКО" ООД!
      поредната нова регистрация за нови ШАРАНИ през Новата година!
      Не са само МОШЕННИЦИ, а и МУТРИ!

Коментар

• Ха- ХА-ХА!
        Нашите хора от BOMEX или така наречения МК"Обединени източни пазари" вече са "РИКО" ООД!
        Имат нови "страхотни" обяви в jobs.bg!

ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ , НО НРАВА СИ НЕ !

СЪЩИТЕ МОШЕННИЦИ СА!

Коментар

• "Най-лошото и тъжно е, че от всичко това можеше да излезе нещо наистина сериозно. Стоков пазар в България няма, със съвсем малко усилие можеше да се създаде, а Вашия г-н Данаилов можеше да си уреди едно пожизнено председателство с подходяща висока заплата, ако алчността и измамата не бяха водещи.
          Дори цялата схема да е замислена като измама (което вероятно е така), тя има ресурс да излезе на светло, но явно няма желание от Ваша страна."

Да, за г-н Данаилов напълно си прав b2008, но за съжаление не е само алчността и измамата, но и самолюбие, грандомания, егоизъм, злоба и неблагодарност, завист, комплекси, манипулациите и неумението му да работи с хора, загуба на доверие, непреодолимите му пороци го провалиха. Г-н Данаилов имаше и идеи за пазар и потенциял, който все още може би никой няма в България, и... жалко!!!

Коментар

• До S.Genova или каквато си там, дайте си ми парите!

[quote="S.Genova"]Уважаеми Г-да!
            Аз представлявам комисията по оперативен търговски контрол и етика
            която обслужва пазара ВОМЕХ.

Що за смешки?! Етика и BOMEX, все едно прасе и космос ))) Стига сте баламосвали!

Много ми е интересно каква е тази комисия и от кой се състои ??? Да бяхте цитирали някое име и от кого е оторизирана "комисията Ви"

Комисия всеки от нас може да направи, точно толкова легитимна, а Вашата комисия е легитимна, колкото и племенния съвет на Чукчите : )))))

ПЛАТЕТЕ ВЕДНАГА ДЪЛЖИМОТО ОТ ВАС!

НА СВОБОДНИТЕ ПАЗАРИ ИМА И ЗАГУБИ И ПЕЧАЛБИ, И ПЕЧАЛБИТЕ СЕ ИЗПЛАЩАТ ВЕДНАГА!!!

Това е единственото доказателство за коректност. Всичко друго е измама!

Най-лошото и тъжно е, че от всичко това можеше да излезе нещо наистина сериозно. Стоков пазар в България няма, със съвсем малко усилие можеше да се създаде, а Вашия г-н Данаилов можеше да си уреди едно пожизнено председателство с подходяща висока заплата, ако алчността и измамата не бяха водещи.
            Дори цялата схема да е замислена като измама (което вероятно е така), тя има ресурс да излезе на светло, но явно няма желание от Ваша страна.

Коментар

• КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ Г-Н ДАНАИЛОВ , НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ГОСПОД ГО Е БЕЛЯЗАЛ .

ТАКА, ЧЕ БЪДЕЩИ РИБОЦИ : БЯГАЙТЕ ОТ БЕЛЯЗАНИЯ!

Коментар

• "Уважаемата" г-жа Генова, ако въобще има там такава там е не по-малък рибок и едва ли е чувала за OMEX - Internet , а и за ОМАХ-net и още такива поредици и бъдете сигурни , че работи за жълти стотинки, без договор или...... за без пари!

Коментар

• ... и ай сектир от Вас вече...

Коментар

• Уважаема г-жо Генова, и разни други BOMEX-и,
                    да Ви питам,а Вие за OMEX - Internet чувалили сте. И ако сте чували бихте ли ми казали защо след като OMEX вече го няма, то колко време ще изкара BOMEX. И друго - защо си сменихте името от OMEX на BOMEX.

Коментар

• neee, спокойно, май рибоците вече понамаляха. Защо мислиш подставените лица от Бомекс започнаха толкова яростно да контрират мненията във форума? Щото кинтите от будали намаляха.
                      Защо никой не пише срещу Benchmarck примерно? Щото са точни.
                      В крайна сметка всеки си решава.

Коментар

• XAXAXA как съм пропуснал тази тема..... поредната Груба Селска Проява за която всички институции са слепи или "Как да прецакваш безнаказано в Булгаристан" интересно ми е имат ли още достатъчно рибоци които да им се хващат на въдицата????

Коментар

• Госпожо "Генова",
                          Kой са ви членовете на "КОМИСИЯТА"? ...или това е само и единственно г-н Александър Данаилов?

Коментар

• Уважаема госпожо Генова,

Надявам се, не твърдите сериозно, че нарушението на някакъв договор подписан между Бомекс и частно лице се третира като нарушение на закона. Затова Ви попитах КОЙ ЗАКОН СПОРЕД ВАС Е НАРУШЕН?

ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ НАРУШЕНИЕ НА НОРМАТИВЕН АКТ И НАРУШЕНИЕ НА ДОГОВОР?

Нарушенията на разпоредбите на нормативни актове се преследват от държавата по административен или наказателен път, а нарушенията на договори са предмет на частни съдебни спорове!
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Как така комисия на Бомекс ще разрешава случаи с претенции към Бомекс
                              Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                                Първоначално изпратено от S.Genova
                                Първоначално изпратено от netware5
                                Първоначално изпратено от S.Genova
                                Искам да обърна специално внимание че всякакъв друг подход е и ще бъде третиран като грубо нарушение на закона!
                                И кой член от кой закон, госпожо?
                                И моля да отговорите в рамките на 10-15 минути, щото иначе ще си помисля, че не знаете или че такъв закон няма.
                                С най-голямо удоволствие след като ми разкажете какъв договор имате и какво точно сте направили!
                                Госпожо, нещо май се правите на ударена. В цитираното Ваше изявление правите намеци, че някои от постингите в този форум ще бъдат третирани като грубо нарушение на закона. Тъй като досега не съм взимал отношение по въпроса, очевидно става въпрос за постинги на други участници. Та много ми е любопитно кои разпоредби и на кой закон са нарушени според Вас и съответно кои са постингите, чрез които е извършено нарушението.

Това е. Зададох прост въпрос и очаквам прост и еднозначен отговор. Не мога да разбера какъв "договор" трябва да имам и какво трябва да съм "направил" за да получа отговор на простия си въпрос.
                                Грешите г-не! Става въпрос единствено за лица които изразяват анонимни претенции във форума, като в същото време няма нито една претенция изпратена до Комисията. Комисията е независим орган създаден за решаване на спорове във връзка с дейността на ВОМЕХ и е всички спорове следва да се поставят за решаване пред нея в сътветствие с договорите подписвани с участниците в дейността на ВОМЕХ. Липсата на такива след нашите многократни покани тук говорят само за едно-опит за манипулация на общественото мнение. Това най общо се определя като клевета и подбудителство както съм го определила по-долу и в сътветствие с текстовете на на конкретния вид договор /ако има такъв/ може да се уточни и степента на нарушението и конкретния член.
                                Благодря за въпроса Ви въпреки че не разбирам загриженоста Ви към постингите на други лица като използвам случая да уточня че ще отговарям само на въпроси изпратени на имейла на Комисията!

Коментар

Working...
                                X