IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВСИЧКИ РЪНЪРИ В ЗАТВОРА !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ВСИЧКИ РЪНЪРИ В ЗАТВОРА !!!

oshte 10% nadolu predi da svurshi korekciata! Togava moje i da kupia malko akciiki. YUHUUUUU mnogo mi e veselo. Kvo revete sreshtu runarite be. Stanete i vie togava ili se nauchete da gi prezakvate vie. Tva e, borsa iskahte eto vi borsa makar che samo imeto e takova. Manipulazii stavat po cial sviat obache hora se jiveiat s tova, vie ste sviknali vse nagore i nagore i 3-4% Sofix plus na den, sorry ama nema veche, sega runarite vinovni, posle IP-te shte sa vi vinovni i nakraia koi znae koi shte e vinoven. Uchete se i vnimavaite kak targuvate, a za KFN zabravete, te sa pumiari i nishto ne razbirat oit akcii kamo li ot kontrol

Коментар

еми излъганите да пишат жалби до КФН, не да си траят.
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Измамата е налице,независимо как я наричате.Определено КФН има много работа за вършене.

Коментар

Ми като има някои да си продават акцииките в пъти по-евтино от борсовата цена? Кой им е виновен?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Комисията знае кои посредници работят с рънъри,но не прави нищо.Защо ли??

Коментар

Инвестиционната култура е много ниска - как може някой да ти предложи 2 лв за акция и ти да се съгласиш, все едно да купиш хляб по 5 лв или бензин по 10 лв.
              Но от друга страна и свръх регулацията е виновна - не е изгодно да правиш клонове на всякъде и а като няма конкуренция в провинцията хората продават без информация на първия които им почука на вратата.
              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Mi ti za6to ne go napravi6?
                Az ne gi za6titavam , no i ne gi uprekvam-moghat-pravjat go.
                A i efekta 6te e vremenen-budalite 6te svur6at po njakoe vreme i posle vsi4ko 6te si doide na mjastoto.Prosto trjabva turpenie.Misli lokalno, no deistvai globalno!

Коментар

кое да му защитят ???
                  права???
                  оптимист
                  ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

Хехе, имало си орган. Какъв орган в България бе Колчо? Пак нещо не си видял! Нали трябва да стане калабалък и някой да опищи цялата държава, за да му се опазат правата като гражданин...

Коментар

тва не тука
                      нали знаеш ИМА СИ ОРГАН
                      ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

Това пазар ли е? Има ли го това някъде по света?...Акция Х, която в момента официално се търгува за да речем 10 лева, някои да събере от тук, от там 2 - 3 хиляди нейни парчета на средна цена 3,50 и после преспокойно да срива и без това крехката ни борсичка!?! Всички дребни селски тарикатчета - така наречените Рънъри - ЗАД РЕШЕТКИТЕ !!!
                      Working...
                      X