Първоначално изпратено от 888
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отчетът на Плевнелиев
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение5 години -загуба на време и ресурси за България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеКолкото и да е парадоксално, в момента за Плевнелиев съжаляват много хора. Дори и тези, които непрекъснато и организирано го плюваха. Стресова ситуация - остават без работа, а новите назначения още са неизвестни? Дали ще ги поканят пак? И кой ще е сега на мушката? Въпроси, въпроси... Имам предположения, а вие?
- 1 like
Коментар
-
Колкото и да е парадоксално, в момента за Плевнелиев съжаляват много хора. Дори и тези, които непрекъснато и организирано го плюваха. Стресова ситуация - остават без работа, а новите назначения още са неизвестни? Дали ще ги поканят пак? И кой ще е сега на мушката? Въпроси, въпроси... Имам предположения, а вие?
Коментар
-
Аз пък се ужасих от така наречените национални медии.Наблягнаха на жълтото и поведението на Беновска като не излъчиха въпроса който тя зададе.Така всички видяха как Беновска вади ябълка а охраната я гони.И никой не чу кво тя пита.А тя попита колко му плащат на нашия евроатлантик за да плюе по Русия и защо използва Президентската институция за лични цели?Но тия въпроси бяха заглушени.Оказва се че на евроатлантици неудобни въпроси не могат да се задават.Тези въпроси са за Орешарски и Радев.Ей това е евроатлантическа ценност свобода на словото мое да има само каквото ни е угодно на нас.Затова ше слушаме РТ и Русия24.Тия национални медии мен ме отвратиха отдавна с грозните си манипулации.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар