Задръстванията в София да не би случайно да са от автомобили с несофийска регистрация ? По разумно е софийската регистрация да и се набие такса.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли автомобилите с не софийска регистрация, да плащат такса...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеТемата е : Одобрявате ли автомобилите, които не са със софийска регистрация, да плащат такса за влизане в столицата
Против съм по-принцип. Живея в София, имам два автомобила и двата са със софийска регистрация. Вие какво мислите по въпроса.
Коментар
-
Конституция на република България
Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.
Чл. 19.(2) Законът създава и гарантира на всички граждани и юридически лица еднакви правни условия за стопанска дейност, като предотвратява злоупотребата с монополизма, нелоялната конкуренция и защитава потребител
Чл. 35. (1) Всеки има право свободно да избира своето местожителство, да се придвижва по територията на страната и да напуска нейните предели. Това право може да се ограничава само със закон, за защита на националната сигурност, народното здраве и правата и свободите на други граждани.
И така нататък - не ми се търси повече - но съм убеден че подобно ограничаване нарушава огромно количество закони - освен самата конституция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеТемата е : Одобрявате ли автомобилите, които не са със софийска регистрация, да плащат такса за влизане в столицата
Против съм по-принцип. Живея в София, имам два автомобила и двата са със софийска регистрация. Вие какво мислите по въпроса.
Коментар
-
Одобрявате ли автомобилите с не софийска регистрация, да плащат такса...
Темата е : Одобрявате ли автомобилите, които не са със софийска регистрация, да плащат такса за влизане в столицата
Против съм по-принцип. Живея в София, имам два автомобила и двата са със софийска регистрация. Вие какво мислите по въпроса.г-жа Фирдевс.2015г.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар