IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При по-мащабна диверсия в Македония, трябва ли да изпратим Българската Армия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
    България няма армия. Как ще пратиш нещо, което нямаш? После, ние не можем да се оправим с това, което имаме вътре в страната, за какво да се натоварваме с още територии? Освен това не знам дали населението в Македония би желало да се присъедини към България.
    Споко не напразно и НАТО са тук .Това което става там си е типичен руски износ на революция!Отдавна хуйльо иска да запали Балканите!
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Играта с огъня е наистина доста далеч от главният виновник... /каквото и да означава това/..., но да се залага на ислямизма - далеч от своите територии - може да се нарече дори "далновидна" политика...

Преди около 2 месеца бях в Скопие. Нищо ново няма да ви кажа... Освен на Централния площад, където скоро туристите ще се провират трудно между растящите по брой статуи..., бях и в албански квартал... Влязох в един от техните "МОЛ"-ове. Колкото и неразбираема за нас да е тая религия - тя си е фанатизъм, граден с векове...

...трудно възприемам фактите /примерно/, че на цял етаж с хранителни стоки /около 400-500 кв.м. - НЕ се предлага алкохол... Още по-трудно възприемам друг факт: на втория етаж, в ресторанта - похапваха само /и единствено/ мъже... В отдела с дамски аксесоари имаше /примерно/ чанти, с модели от началото на миналия век..., за обувките и другите одежди - да не говоря...

"Ценностите" им не са ценности..., а фанатизмът им не може да не се гради и на отричането на "покварата"... Да се залага на тая карта от хиляди километри - наистина е игра с огъня...

Коментар

• Ние ще пратим 5-10 хиляди ,Албания и Косово ще пратят 100 000,сърбите и гърците и те
        ще се включат и ето ти нова Балканска война.Най-добре е тези които решиха съдбата на
        Югославия да озаптят шиптърите и да се вземе решение в интерес на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Когато създаваха държавата Косово,самите албанци вече и съдбата на Македония бяха
          начертали.Според техни изказвания преди 15 години останах с впечатление,че половината
          е тяхно ,а другата половина по право се полагала на България
          .Разбира се това може и
          да не се случи,ако има нова Балканска война.
          съвършено си прав!!!
          Всъюност единственият шанс на България да си върне изконните земи, за които проля толкова кръв преди 1 век е само в шиптърите. Хората си спазват договора за дележ на Македония по Шар планина и колкото повече се мотаем и не се заиграем с тях, толкова повече ще губим. А и те са любимците на Америка на полуострова.

Но това се разбира от прекалено малко кухи Бг кратуни, за които Косово йе Србия, брача-словене и прочие простотии, а реално единствените, с които сме имали само положителни контакти на Балканите, са били шиптърите.

П.С. @мелон - Бг отдавна няма население, което да не е ча;гаризирана мърша, а ти искаш да имаме армия Дележът на русо/американофили/фоби е твърде силен, за да имаме поне 10%, които да са БЪЛГАРОФИЛИ!!!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• България няма армия. Как ще пратиш нещо, което нямаш? После, ние не можем да се оправим с това, което имаме вътре в страната, за какво да се натоварваме с още територии? Освен това не знам дали населението в Македония би желало да се присъедини към България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Не си играйте с огъня пичове!!! Много слама има и в България!!!
              Когато създаваха държавата Косово,самите албанци вече и съдбата на Македония бяха
              начертали.Според техни изказвания преди 15 години останах с впечатление,че половината
              е тяхно ,а другата половина по право се полагала на България.Разбира се това може и
              да не се случи,ако има нова Балканска война.

Коментар

• Не си играйте с огъня пичове!!! Много слама има и в България!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Аз мисля че дори още сега, незабавно трябва да изпратим армията ни, за да сплашим Албанците които искат да изгонят българските християни, с цел да създават балканският халифат.
                  Ако ние не помогнем на Македонците, то поне се надявам Русия да изпрати два батальона от групата Алфа! ......
                  ти си верно ентусиаст ....... коя Българска армия ше пратиш там то ние нямаме вече армия .... Албанците ше си напраат Албански Халифат що да не си напраат и айде американските братя да си пратят техните Blackwater дет ги пратиха същите в Украйна нали уж те ни "пазят" и следващите сме ние, а познай на "въоръжените банди" кой им е дал пари, въоръжил и кой ги обучил .....

Коментар

• Колкото по бързо това недоразумение Македония се закрие толкова по добре.На нас не ни трябват.Да ги вземат гърците и албанците.

Коментар

• При по-мащабна диверсия в Македония, трябва ли да изпратим Българската Армия?

Аз мисля че дори още сега, незабавно трябва да изпратим армията ни, за да сплашим Албанците които искат да изгонят българските християни, с цел да създават балканският халифат.
                      Ако ние не помогнем на Македонците, то поне се надявам Русия да изпрати два батальона от групата Алфа!
                      Гледайте Македония и помнете че следващата дългосрочна цел е България!

Още една идея ми хрумна току що:
                      Волен Сидеров чрез дипломатически и лични контакти трябва да призове руската армия да се намери в Македония за запазване целостта на страната.
                      46
                      Незабавно трябва да изпратим 1000 от най-добрите ни пехотинци!
                      10.87%
                      5
                      Незабавно трябва да изпратим 5 - 10 000 от най-добрите ни пехотинци
                      21.74%
                      10
                      България трябва да запази неутралитет, защото не сме закупили новите самолети все още.
                      19.57%
                      9
                      Не ми стига умственият капацитет за да отговоря на този въпрос.
                      47.83%
                      22
                      Last edited by Черкезов; 10.05.2015, 03:36.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
                    Working...
                    X