Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При по-мащабна диверсия в Македония, трябва ли да изпратим Българската Армия?
Collapse
X
-
Играта с огъня е наистина доста далеч от главният виновник... /каквото и да означава това/..., но да се залага на ислямизма - далеч от своите територии - може да се нарече дори "далновидна" политика...
Преди около 2 месеца бях в Скопие. Нищо ново няма да ви кажа... Освен на Централния площад, където скоро туристите ще се провират трудно между растящите по брой статуи..., бях и в албански квартал... Влязох в един от техните "МОЛ"-ове. Колкото и неразбираема за нас да е тая религия - тя си е фанатизъм, граден с векове...
...трудно възприемам фактите /примерно/, че на цял етаж с хранителни стоки /около 400-500 кв.м. - НЕ се предлага алкохол... Още по-трудно възприемам друг факт: на втория етаж, в ресторанта - похапваха само /и единствено/ мъже... В отдела с дамски аксесоари имаше /примерно/ чанти, с модели от началото на миналия век..., за обувките и другите одежди - да не говоря...
"Ценностите" им не са ценности..., а фанатизмът им не може да не се гради и на отричането на "покварата"... Да се залага на тая карта от хиляди километри - наистина е игра с огъня...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКогато създаваха държавата Косово,самите албанци вече и съдбата на Македония бяха
начертали.Според техни изказвания преди 15 години останах с впечатление,че половината
е тяхно ,а другата половина по право се полагала на България.Разбира се това може и
да не се случи,ако има нова Балканска война.
Всъюност единственият шанс на България да си върне изконните земи, за които проля толкова кръв преди 1 век е само в шиптърите. Хората си спазват договора за дележ на Македония по Шар планина и колкото повече се мотаем и не се заиграем с тях, толкова повече ще губим. А и те са любимците на Америка на полуострова.
Но това се разбира от прекалено малко кухи Бг кратуни, за които Косово йе Србия, брача-словене и прочие простотии, а реално единствените, с които сме имали само положителни контакти на Балканите, са били шиптърите.
П.С. @мелон - Бг отдавна няма население, което да не е ча;гаризирана мърша, а ти искаш да имаме армия Дележът на русо/американофили/фоби е твърде силен, за да имаме поне 10%, които да са БЪЛГАРОФИЛИ!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе си играйте с огъня пичове!!! Много слама има и в България!!!
начертали.Според техни изказвания преди 15 години останах с впечатление,че половината
е тяхно ,а другата половина по право се полагала на България.Разбира се това може и
да не се случи,ако има нова Балканска война.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАз мисля че дори още сега, незабавно трябва да изпратим армията ни, за да сплашим Албанците които искат да изгонят българските християни, с цел да създават балканският халифат.
Ако ние не помогнем на Македонците, то поне се надявам Русия да изпрати два батальона от групата Алфа! ......
Коментар
-
При по-мащабна диверсия в Македония, трябва ли да изпратим Българската Армия?
Аз мисля че дори още сега, незабавно трябва да изпратим армията ни, за да сплашим Албанците които искат да изгонят българските християни, с цел да създават балканският халифат.
Ако ние не помогнем на Македонците, то поне се надявам Русия да изпрати два батальона от групата Алфа!
Гледайте Македония и помнете че следващата дългосрочна цел е България!
Още една идея ми хрумна току що:
Волен Сидеров чрез дипломатически и лични контакти трябва да призове руската армия да се намери в Македония за запазване целостта на страната.46Незабавно трябва да изпратим 1000 от най-добрите ни пехотинци!10.87%5Незабавно трябва да изпратим 5 - 10 000 от най-добрите ни пехотинци21.74%10България трябва да запази неутралитет, защото не сме закупили новите самолети все още.19.57%9Не ми стига умственият капацитет за да отговоря на този въпрос.47.83%22Last edited by Черкезов; 10.05.2015, 03:36.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар