Първоначално изпратено от Mario Teran
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by X_Y; 04.05.2015, 14:50.
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКойто не е съгласен с теб е комунист калхозник селтик......Това ако не беше тъжно можеше да е весело.
Нали вие преправяхте учебниците по история, за да се изкарате комунисти, колхозници и сАвети.
П.П. Ти си 'ногу объркано момче, бре.
Аз съм писал, че по статистика най-добре в Юръп живеят монархиите. Нямам идея защо, но БГ е Империя и има титла Император.
А, за това могат само да мечетаят 210 държави в света, от налични 220 държави. Само 10 държави имат тази титла.
Не е наготово дадена колхозник от Красная селско-работническа армия. Били сме се за тази титла. Тук в Търново, докат' ти пасеш офцете в плевенско и викаш: Ау ... колко земи и ливади е имал дядо
А, вие плюете, защото не сте ляли кръв за нея и ви е наготово дадена. Пълни неблагодарници.Last edited by marandi; 04.05.2015, 14:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБе гледам че пак не отговаряш.Твоите дискусии не ме интересуват.Може да продължаваш да приемаш желаното от теб за действително но това не променя историятаLast edited by X_Y; 04.05.2015, 14:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеАз отговора го зная, а това че ти ще го избегнеш и ще замазваш, ми е ясно. Точно за това, не считам участието ти в дискусията за стойностно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСега ако искаш отговор задал съм ти някои въпроси когато отговориш ще отговоря и аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНяма значение.
митьо гестапото ти каза вече: не задавай въпроси, отнасяй се с уважение и целувай краката на руССките си господари, дори когато те псуват. Те си знаят защо, ти си роб и нямаш право нито да питаш нито да се надяваш на обяснения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеА СССР по каква причина обяви война на България?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеголям кеф ти е да се пърчиш, че върнали нивите и горите на дядовците ти, а за БГ Император в цял свят ти се свиди, че му върнали наследството от баща му и дедо му.
Голем рев! Той поне върна парк Врана и част от горите - не си поиска всичко
Въпреки, че не си ги купувал ти, а са ти наследство.
Коментар
-
Преподавателя по конституционно право в СУ д-р Атанас Славов ;Решението на Светия синод противоречи на Конституцията и на канона.Още по тоя въпрос в звуковия файл на http://bnr.bg/post/100552618/d-r-ata...ta-i-na-kanonaВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМаранди, учудва ме подобно отношение към Симо Ментата...
Какъв БГ Император може да е мадридския мошеник, кученцето на Бриго Аспарухов...
Върнал парк Врана, "върна", за да не плаща МД и ТБО (вероятно към 1-1,5 млн. на година)... ама па си живее в "подарения" имот...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКалоян докат' си води любезната кондика с Папата, оня праща цяла Юръп на поход уж срещу арабелите и удря Константинопол.
И ние нямаме голям избор тогава, освен да ги почупим от бой. Като смачкаш военния елит на цяла Европа - после какво очакваш от Папата?
Не ще те признае, ами ще се моли да не се разходим до Ватикана да пийнем едно кафенце при него.
П.П. Ама, плевенските комунета само гледали сеир през това време, а сега реват, че БГ Император не трябва да има и две шепи ливада, щот' щяло да му бъде много.Last edited by X_Y; 04.05.2015, 13:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКъв император, кви пет лева бе?
Аман от императори, тук във форума, на североизток или в твоето въображение!
Живеем в 21 век в старана от ЕС и който има нужда от император, бащица, дедушка, батюшка или просто от накой на който да се кланя ДА СМЕНЯ ДЪРЖАВАТА.Last edited by X_Y; 04.05.2015, 13:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеА, сАветската промивка ми е ясна.
Ти кат' те кефи да си колхозник, работник и селтик, както е името на т.нар. Красна армия ( Селско-работническа червена армия ).
-----------------------
Аз не съм селянин. Болярите сме - и сме ляли кръвта си, за да имате титла Император.
Изчезвай при Хаяско и той веднага ще те направи селтик,бачкер и червенушко. Само такива балъци му дай на него.Last edited by X_Y; 04.05.2015, 13:22.
Коментар
-
08.02.2012 - Препоръки към България - част 3-та
http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-3-ta.897704
Тази статистика в Европа обровайте, а не мен.
Аз днес съм тук - утре ме няма, но статистиката ще бъде същата като стандарт на живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЗнам този "случай" тези нямат никакво право да се наричат потомци на Самуил...
Нещо се поувлече...
--------------------------
Най-бързият вариант е Хунта, военно положение и после се връща монархията.
Испания е най-добрия пример след като изпада в гражданска война с десетилетия. После Франко ( военен преврат ) лично се маха и възстановява монархия.
Тук военен преврат няма да има и съм го писал. Но не ми се обяснява като ученичка. Дал съм ви графики и кой как живее в цяла Европа ( над 50 държави ).
--------------------------------
Монако имат по 180 хил. долара/годишно като стандарт за всеки ( над 15 хил.$/месец ).
Вие ми крякате за некъф Симо. Аз ви казвам, ако искате да сте богати всички - се прави еди какво.
Коментар
Коментар