Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКак да ти е ясно, като четеш само весНик чума и пеевските парцали?
Задачка (с повишена трудност за такива, като теб):
В един затвор, ограден с телени мрежи и картечари с кучета, застрелващи, желаещите да избягат от този "рай" имало 9 милиона затворници.
След падането на стените на затвора и разпускането на картечарите, КОЛКО от тях биха останали пак в него?
Даже, като си помисля, прекалено много хора останаха в България.
И аз му писах по три пъти едно и също, не го схваща.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе ми е ясно, тези хора са избити и затова няма хора в Бг , от почти 9 млн се га надали има 5,5. Другите комунистите ли са ги избили
Затова ли е статията???
Задачка (с повишена трудност за такива, като теб):
В един затвор, ограден с телени мрежи и картечари с кучета, застрелващи, желаещите да избягат от този "рай" имало 9 милиона затворници.
След падането на стените на затвора и разпускането на картечарите, КОЛКО от тях биха останали пак в него?
Даже, като си помисля, прекалено много хора останаха в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеИмам предложение!
Който се чувста окупиран от съвети или руснаци, да пише в тая тема!
Аз лично обявявам бойкот на темата, защото не виждам такава окупация!
*
Но окупация на Европа от чичо Сам според мен има, така че ще търся решение в нея.
Съветвам тези, които не виждат американската окупация, да си останат в темата за съветската окупация!
Така, мненията ще са по-малко, но по стойностни!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Имам предложение!
Който се чувста окупиран от съвети или руснаци, да пише в тая тема!
Аз лично обявявам бойкот на темата, защото не виждам такава окупация!
*
Но окупация на Европа от чичо Сам според мен има, така че ще търся решение в нея.
Съветвам тези, които не виждат американската окупация, да си останат в темата за съветската окупация!
Така, мненията ще са по-малко, но по стойностни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение"...Между 1947-1952 г. са документирани [B]152
Толкова за "рая" и защо бягаха хората от него, въпреки телените мрежи и автоматчиците.
И в отговор на простащините на пешУ, форю, гигоу и сие, що била намаляла България, като население, след провала на "соца".
Затова ли е статията???
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениегигоу, кажи нящо ва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение"...Между 1947-1952 г. са документирани 152 случая на убити български граждани на българската граница при опита им да избягат от комунистическия режим, а между 1961-1989 г. още 339, посочи Марко Арнд, ръководител на бюрото на фондация "Конрад Аденауер" в София. Той допълни, че истинската цифра вероятно е по-голяма и изследователите трябва да свършат още работа.
Посланикът на Германия у нас Детлеф Лингеман посочи, че изложбата ни напомня да не приемаме ценностите, които имаме днес като нещо, което се разбира от себе си. Свободата е ценно благо, каза той."
http://www.dnes.bg/politika/2015/05/...vneliev.263858
Толкова за "рая" и защо бягаха хората от него, въпреки телените мрежи и автоматчиците.
И в отговор на простащините на пешУ, форю, гигоу и сие, що била намаляла България, като население, след провала на "соца".М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеВСИЧКИ КАТО ИЗПУКАТ, ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОПРАВЯНЕТО...
Коментар
-
"...Между 1947-1952 г. са документирани 152 случая на убити български граждани на българската граница при опита им да избягат от комунистическия режим, а между 1961-1989 г. още 339, посочи Марко Арнд, ръководител на бюрото на фондация "Конрад Аденауер" в София. Той допълни, че истинската цифра вероятно е по-голяма и изследователите трябва да свършат още работа.
Посланикът на Германия у нас Детлеф Лингеман посочи, че изложбата ни напомня да не приемаме ценностите, които имаме днес като нещо, което се разбира от себе си. Свободата е ценно благо, каза той."
http://www.dnes.bg/politika/2015/05/...vneliev.263858
И в отговор на простащините на пешУ, форю, гигоу и сие, що била намаляла България, като население, след провала на "соца".
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение"...Ама и да са го убили, въпреки че няма защо, на кого му дреме на шлифера...."
Е да..М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар