IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Как да ти е ясно, като четеш само весНик чума и пеевските парцали?

Задачка (с повишена трудност за такива, като теб):

В един затвор, ограден с телени мрежи и картечари с кучета, застрелващи, желаещите да избягат от този "рай" имало 9 милиона затворници.
    След падането на стените на затвора и разпускането на картечарите, КОЛКО от тях биха останали пак в него?

Даже, като си помисля, прекалено много хора останаха в България.
    Искаш да кажеш че си останал в руския затвор България? Явно много ти е харесало в затвора

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      безсмъртния полк на свободата.поклон пред героизма и саможертвата на тези наши съграждани

Коментар

• http://www.victimsofcommunism.bg/bg/victims/index
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

В един затвор, ограден с телени мрежи и картечари с кучета, застрелващи, желаещите да избягат от този "рай" имало 9 милиона затворници.
          След падането на стените на затвора и разпускането на картечарите, КОЛКО от тях биха останали пак в него?

И аз му писах по три пъти едно и също, не го схваща.
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Не ми е ясно, тези хора са избити и затова няма хора в Бг , от почти 9 млн се га надали има 5,5. Другите комунистите ли са ги избили
            Затова ли е статията???

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
              Имам предложение!

Който се чувста окупиран от съвети или руснаци, да пише в тая тема!
              Аз лично обявявам бойкот на темата, защото не виждам такава окупация!

*

Но окупация на Европа от чичо Сам според мен има, така че ще търся решение в нея.

Съветвам тези, които не виждат американската окупация, да си останат в темата за съветската окупация!
              Така, мненията ще са по-малко, но по стойностни!
              Не се приема.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Имам предложение!

Който се чувста окупиран от съвети или руснаци, да пише в тая тема!
                Аз лично обявявам бойкот на темата, защото не виждам такава окупация!

*

Но окупация на Европа от чичо Сам според мен има, така че ще търся решение в нея.

Съветвам тези, които не виждат американската окупация, да си останат в темата за съветската окупация!
                Така, мненията ще са по-малко, но по стойностни!

Коментар

"...Между 1947-1952 г. са документирани [B]152
                  Толкова за "рая" и защо бягаха хората от него, въпреки телените мрежи и автоматчиците.
                  И в отговор на простащините на пешУ, форю, гигоу и сие, що била намаляла България, като население, след провала на "соца".
                  Не ми е ясно, тези хора са избити и затова няма хора в Бг , от почти 9 млн се га надали има 5,5. Другите комунистите ли са ги избили
                  Затова ли е статията???

Коментар

• Click image for larger version

Name:	555.jpg
Views:	2
Size:	45.8 КБ
ID:	3040601
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

гигоу, кажи нящо ва...
                      В момента са на режим "получаване на опорни точки, за борба с вредната западна диверсия".

Коментар

"...Между 1947-1952 г. са документирани 152 случая на убити български граждани на българската граница при опита им да избягат от комунистическия режим, а между 1961-1989 г. още 339, посочи Марко Арнд, ръководител на бюрото на фондация "Конрад Аденауер" в София. Той допълни, че истинската цифра вероятно е по-голяма и изследователите трябва да свършат още работа.

Посланикът на Германия у нас Детлеф Лингеман посочи, че изложбата ни напомня да не приемаме ценностите, които имаме днес като нещо, което се разбира от себе си. Свободата е ценно благо, каза той."

http://www.dnes.bg/politika/2015/05/...vneliev.263858

Толкова за "рая" и защо бягаха хората от него, въпреки телените мрежи и автоматчиците.
                        И в отговор на простащините на пешУ, форю, гигоу и сие, що била намаляла България, като население, след провала на "соца".
                        гигоу, кажи нящо ва...
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

ВСИЧКИ КАТО ИЗПУКАТ, ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОПРАВЯНЕТО...
                          Аз мисля да го почнем по-рано, няма кво да ги чакаме...

Коментар

• "...Между 1947-1952 г. са документирани 152 случая на убити български граждани на българската граница при опита им да избягат от комунистическия режим, а между 1961-1989 г. още 339, посочи Марко Арнд, ръководител на бюрото на фондация "Конрад Аденауер" в София. Той допълни, че истинската цифра вероятно е по-голяма и изследователите трябва да свършат още работа.

Посланикът на Германия у нас Детлеф Лингеман посочи, че изложбата ни напомня да не приемаме ценностите, които имаме днес като нещо, което се разбира от себе си. Свободата е ценно благо, каза той."

http://www.dnes.bg/politika/2015/05/...vneliev.263858

Коментар

"...Ама и да са го убили, въпреки че няма защо, на кого му дреме на шлифера...."

Е да..
                              ВСИЧКИ КАТО ИЗПУКАТ, ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОПРАВЯНЕТО...
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• "...Ама и да са го убили, въпреки че няма защо, на кого му дреме на шлифера...."

Е да..

Коментар

Working...
                                X