IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
    Не е точно така. И на ден днешен имаме продукти, които не само че са конкурентни на световните пазари, но някои са и без конкуренция. Като продуктите на тази фирма например.
    http://new.samel90.com/
    За сега не спорим, преди обаче, нивото беше на ниво СИВ, сиреч - нищо.
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      E, вместо Д съм натисна съседното С.
      Ясно е какво казвам. ...... [/SIZE][/B]
      Е нема нужда де. Пиши си ги заедно тия "съседните", както си свикнал - ДС!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Така де, така! И аз това казвам.
        "сесесарията" е виновна за сегашното положение на България.
        Факт!
        E, вместо Д съм натисна съседното С.
        Ясно е какво казвам.
        СЕДЕСАРИЯТА американска е виновна за сегашната съсипия на България!
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
          СЕСЕСЕРАстите не отчитат, че нашите стоки ставаха само и единствено за за Източния блок и СЕСЕСЕРЕто.

сега, когато ни се налага, да се конкурираме истински, те не биха ни били от полза, гигоу.
          Не е точно така. И на ден днешен имаме продукти, които не само че са конкурентни на световните пазари, но някои са и без конкуренция. Като продуктите на тази фирма например.
          http://new.samel90.com/

Коментар

А бе тротинетко, кой е виновен че сесесарията съсипа и българското земеделие и българската промишленост и вече нямаме какво да изнасяме за Русия? Путин ли е виновен?
            Едно време всяко малко градче, пък и по села имаше консервени комбинати, които бълваха продукция за съветския пазар. Мръсната седесарска сган съсипа всичко!
            При бай Тошо произвеждахме половината електроника за Източния блок и Русия включително. И машиностроене и всичко! Американолижещата пасмина съсипа всичко и сега Русия виновна, че ние нямаме стоки за нейния пазар!
            СЕСЕСЕРАстите не отчитат, че нашите стоки ставаха само и единствено за за Източния блок и СЕСЕСЕРЕто.

сега, когато ни се налага, да се конкурираме истински, те не биха ни били от полза, гигоу.
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Факт!
              Да поблагодарим на гигоу за новия термин.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

....А бе тротинетко, кой е виновен че сесесарията съсипа и българското земеделие и българската промишленост и вече нямаме какво да изнасяме за Русия? Путин ли е виновен? .....
                Факт!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                  Дааам. сигурно затова търговският ни обмен с Русия е 10 към 1 в тяхна полза, а?
                  А бе тротинетко, кой е виновен че сесесарията съсипа и българското земеделие и българската промишленост и вече нямаме какво да изнасяме за Русия? Путин ли е виновен?
                  Едно време всяко малко градче, пък и по села имаше консервени комбинати, които бълваха продукция за съветския пазар. Мръсната седесарска сган съсипа всичко!
                  При бай Тошо произвеждахме половината електроника за Източния блок и Русия включително. И машиностроене и всичко! Американолижещата пасмина съсипа всичко и сега Русия виновна, че ние нямаме стоки за нейния пазар!
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Ами изнасяй за Русия бе. Кой ти пречи?
                    Изнасяй се де.. Нали е очен хорошото там.
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Спокойно, няма нужда. Диверсифицираме, режем големошлемните проекти и ставаме като една Естония например. Казвам го, щото днес ми се наложи да им гледам структурата на внос-износ... Рашките са им на 7-8 място внос и 4,7%... При нас са на първо и 20% - всеки 5-ти лев изтича от тук в посока Руслямистан (Волене?)...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Къде ли - 5 млрд. отрицателно външнотърговско салдо, от които 3 млрд. се падат на Руския внос...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          КАк ти се събраха тези мисли в главата не знам. АЕЦ- зависими сме от руснаците за доставка на гориво- цената на тока мисля че е около 60лв. За Лукойл- ами има ОМВ, Ромпетрол , една купчина други по малки и големи вериги- мой познат имаше 5 бензиностанции, забрави зависимост от там. Утре го затварят и конкурентите на следващия ден са завзели територията. Газпром- ако имаш в предвид булгартрансгаз или булгаргаз- дори и заплатите им са много далеч от сумата 3100, имам в предвид надолу- изпълнитеския персонал е около 1800-2000- среден около 2500-2800- висш- не знам. Ами те просто транзитират- в Бг няма вече големи консуматори благодарение на демокрацията.
                          Големите проблеми са от мариците и веитата. Попитай бате пешо той ако е на кеф ще ти обясни че лятото понякога всичко се изключва и работят само веитата, но колко струва от тях тока.
                          Така че руснаците са в играта само в АЕЦ и никъде другаде, но тяхното е една игра, бягай спасявай се, просто доставят горивото с една лодка по дунава и това е около 60лв е тока от АЕЦ- погледни от другите- от вятърните перки около 180лв от слънце беше около 800 свалиха го на около 400, сега колко е не знам, та има ли разлика в цифрите 60, 180, 400
                          Дааам. сигурно затова търговският ни обмен с Русия е 10 към 1 в тяхна полза, а?

вЕрвам, другари, вЕрвам, че мариците и ВЕИ-то са ни докарали дотук, а не десетилетните кражби под кремълски аранжимент - от зараждането на силовите групировки, за да прекарват контрабанда горива за Югославия, през колосалните далавери Белене и Южен паток, в които бяха потопени милиарди без да се получи и лев възвращаемост, през продължаващото беозбразие Лукойл да не си инсталира измервателни уреди, та до далаверите с Козлодуй, заради които централата арварира по няколко пъти в година.
                          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                            Как защо - защото далаверата ВЕИ, дето ни я пробутаха с етикет "Европа така иска", е далавера, в която са забъркани всички партии, най-вече ГЕРБ и свитата на Тиквата. Покрай далаверата на ВЕИ, които са бъдеще в което всичк инвестират, у нас излезе лошо име на "екологичния" ток и сега природозащитниците едва ли не трябва да отговарят за безобразните кражби, които се извършват чрез покупката на "зелена енергия".

Съгласен съм, че голяма част от мизериите в енергетиката минават през български изпълнители, обаче както сам признаваш енергийно сме зависими най-вече от Русия - заради АЕЦ-а, Лукойл и Газпром. Така че в енергетиката има и западни играчи, има и местни, но правилата се определят от руснаците и техните марионетки тук. ЕРД-тата, мариците и ВЕИ-тата участват в далаверата, но не могат да я дирижират - прекалено са малки в сравнение с руското влияние в енергетиката ни.
                            КАк ти се събраха тези мисли в главата не знам. АЕЦ- зависими сме от руснаците за доставка на гориво- цената на тока мисля че е около 60лв. За Лукойл- ами има ОМВ, Ромпетрол , една купчина други по малки и големи вериги- мой познат имаше 5 бензиностанции, забрави зависимост от там. Утре го затварят и конкурентите на следващия ден са завзели територията. Газпром- ако имаш в предвид булгартрансгаз или булгаргаз- дори и заплатите им са много далеч от сумата 3100, имам в предвид надолу- изпълнитеския персонал е около 1800-2000- среден около 2500-2800- висш- не знам. Ами те просто транзитират- в Бг няма вече големи консуматори благодарение на демокрацията.
                            Големите проблеми са от мариците и веитата. Попитай бате пешо той ако е на кеф ще ти обясни че лятото понякога всичко се изключва и работят само веитата, но колко струва от тях тока.
                            Така че руснаците са в играта само в АЕЦ и никъде другаде, но тяхното е една игра, бягай спасявай се, просто доставят горивото с една лодка по дунава и това е около 60лв е тока от АЕЦ- погледни от другите- от вятърните перки около 180лв от слънце беше около 800 свалиха го на около 400, сега колко е не знам, та има ли разлика в цифрите 60, 180, 400

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Зависима е как да не е зависима енергетиката. Хайде да спре АЕЦ и да те питам тогава колко ще ти бъде тока. Но това е единствената зависимост. Всичко друго е наше българско и родно + мариците знаш на кого са.

Апропо вчера е имало обсъждане да се изнесе информация на кого са ВЕИ-тата, и не е минало предложението. Защо според теб
                              Как защо - защото далаверата ВЕИ, дето ни я пробутаха с етикет "Европа така иска", е далавера, в която са забъркани всички партии, най-вече ГЕРБ и свитата на Тиквата. Покрай далаверата на ВЕИ, които са бъдеще в което всичк инвестират, у нас излезе лошо име на "екологичния" ток и сега природозащитниците едва ли не трябва да отговарят за безобразните кражби, които се извършват чрез покупката на "зелена енергия".

Съгласен съм, че голяма част от мизериите в енергетиката минават през български изпълнители, обаче както сам признаваш енергийно сме зависими най-вече от Русия - заради АЕЦ-а, Лукойл и Газпром. Така че в енергетиката има и западни играчи, има и местни, но правилата се определят от руснаците и техните марионетки тук. ЕРД-тата, мариците и ВЕИ-тата участват в далаверата, но не могат да я дирижират - прекалено са малки в сравнение с руското влияние в енергетиката ни.
                              Last edited by Pavlik Morozov; 24.06.2015, 22:03.
                              "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Къде ли - 5 млрд. отрицателно външнотърговско салдо, от които 3 млрд. се падат на Руския внос...
                                Ами направи петиция да го спрем и без това има мита и всичко което е извън евросъюза се облага. Какъв е проблема. Спираш вноса и това е караш само на износ, ще станем Швейцария

Коментар

Working...
                                X