Първоначално изпратено от Niki Gabrov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли България от съветско - руската окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеE, вместо Д съм натисна съседното С.
Ясно е какво казвам. ...... [/SIZE][/B]
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТака де, така! И аз това казвам.
"сесесарията" е виновна за сегашното положение на България.
Факт!
Ясно е какво казвам.
СЕДЕСАРИЯТА американска е виновна за сегашната съсипия на България!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеСЕСЕСЕРАстите не отчитат, че нашите стоки ставаха само и единствено за за Източния блок и СЕСЕСЕРЕто.
сега, когато ни се налага, да се конкурираме истински, те не биха ни били от полза, гигоу.
http://new.samel90.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА бе тротинетко, кой е виновен че сесесарията съсипа и българското земеделие и българската промишленост и вече нямаме какво да изнасяме за Русия? Путин ли е виновен?
Едно време всяко малко градче, пък и по села имаше консервени комбинати, които бълваха продукция за съветския пазар. Мръсната седесарска сган съсипа всичко!
При бай Тошо произвеждахме половината електроника за Източния блок и Русия включително. И машиностроене и всичко! Американолижещата пасмина съсипа всичко и сега Русия виновна, че ние нямаме стоки за нейния пазар!
сега, когато ни се налага, да се конкурираме истински, те не биха ни били от полза, гигоу.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТака де, така! И аз това казвам.
Факт!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение....А бе тротинетко, кой е виновен че сесесарията съсипа и българското земеделие и българската промишленост и вече нямаме какво да изнасяме за Русия? Путин ли е виновен? .....
Факт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеДааам. сигурно затова търговският ни обмен с Русия е 10 към 1 в тяхна полза, а?
Едно време всяко малко градче, пък и по села имаше консервени комбинати, които бълваха продукция за съветския пазар. Мръсната седесарска сган съсипа всичко!
При бай Тошо произвеждахме половината електроника за Източния блок и Русия включително. И машиностроене и всичко! Американолижещата пасмина съсипа всичко и сега Русия виновна, че ние нямаме стоки за нейния пазар!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми изнасяй за Русия бе. Кой ти пречи?М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми изнасяй за Русия бе. Кой ти пречи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеКъде ли - 5 млрд. отрицателно външнотърговско салдо, от които 3 млрд. се падат на Руския внос...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКАк ти се събраха тези мисли в главата не знам. АЕЦ- зависими сме от руснаците за доставка на гориво- цената на тока мисля че е около 60лв. За Лукойл- ами има ОМВ, Ромпетрол , една купчина други по малки и големи вериги- мой познат имаше 5 бензиностанции, забрави зависимост от там. Утре го затварят и конкурентите на следващия ден са завзели територията. Газпром- ако имаш в предвид булгартрансгаз или булгаргаз- дори и заплатите им са много далеч от сумата 3100, имам в предвид надолу- изпълнитеския персонал е около 1800-2000- среден около 2500-2800- висш- не знам. Ами те просто транзитират- в Бг няма вече големи консуматори благодарение на демокрацията.
Големите проблеми са от мариците и веитата. Попитай бате пешо той ако е на кеф ще ти обясни че лятото понякога всичко се изключва и работят само веитата, но колко струва от тях тока.
Така че руснаците са в играта само в АЕЦ и никъде другаде, но тяхното е една игра, бягай спасявай се, просто доставят горивото с една лодка по дунава и това е около 60лв е тока от АЕЦ- погледни от другите- от вятърните перки около 180лв от слънце беше около 800 свалиха го на около 400, сега колко е не знам, та има ли разлика в цифрите 60, 180, 400
вЕрвам, другари, вЕрвам, че мариците и ВЕИ-то са ни докарали дотук, а не десетилетните кражби под кремълски аранжимент - от зараждането на силовите групировки, за да прекарват контрабанда горива за Югославия, през колосалните далавери Белене и Южен паток, в които бяха потопени милиарди без да се получи и лев възвращаемост, през продължаващото беозбразие Лукойл да не си инсталира измервателни уреди, та до далаверите с Козлодуй, заради които централата арварира по няколко пъти в година."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеКак защо - защото далаверата ВЕИ, дето ни я пробутаха с етикет "Европа така иска", е далавера, в която са забъркани всички партии, най-вече ГЕРБ и свитата на Тиквата. Покрай далаверата на ВЕИ, които са бъдеще в което всичк инвестират, у нас излезе лошо име на "екологичния" ток и сега природозащитниците едва ли не трябва да отговарят за безобразните кражби, които се извършват чрез покупката на "зелена енергия".
Съгласен съм, че голяма част от мизериите в енергетиката минават през български изпълнители, обаче както сам признаваш енергийно сме зависими най-вече от Русия - заради АЕЦ-а, Лукойл и Газпром. Така че в енергетиката има и западни играчи, има и местни, но правилата се определят от руснаците и техните марионетки тук. ЕРД-тата, мариците и ВЕИ-тата участват в далаверата, но не могат да я дирижират - прекалено са малки в сравнение с руското влияние в енергетиката ни.
Големите проблеми са от мариците и веитата. Попитай бате пешо той ако е на кеф ще ти обясни че лятото понякога всичко се изключва и работят само веитата, но колко струва от тях тока.
Така че руснаците са в играта само в АЕЦ и никъде другаде, но тяхното е една игра, бягай спасявай се, просто доставят горивото с една лодка по дунава и това е около 60лв е тока от АЕЦ- погледни от другите- от вятърните перки около 180лв от слънце беше около 800 свалиха го на около 400, сега колко е не знам, та има ли разлика в цифрите 60, 180, 400
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗависима е как да не е зависима енергетиката. Хайде да спре АЕЦ и да те питам тогава колко ще ти бъде тока. Но това е единствената зависимост. Всичко друго е наше българско и родно + мариците знаш на кого са.
Апропо вчера е имало обсъждане да се изнесе информация на кого са ВЕИ-тата, и не е минало предложението. Защо според теб
Съгласен съм, че голяма част от мизериите в енергетиката минават през български изпълнители, обаче както сам признаваш енергийно сме зависими най-вече от Русия - заради АЕЦ-а, Лукойл и Газпром. Така че в енергетиката има и западни играчи, има и местни, но правилата се определят от руснаците и техните марионетки тук. ЕРД-тата, мариците и ВЕИ-тата участват в далаверата, но не могат да я дирижират - прекалено са малки в сравнение с руското влияние в енергетиката ни.Last edited by Pavlik Morozov; 24.06.2015, 22:03."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеКъде ли - 5 млрд. отрицателно външнотърговско салдо, от които 3 млрд. се падат на Руския внос...
Коментар
Коментар