IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит 3-ти Март!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито на всички фенове на победилата политическа коректност! Днес на честванията за 3ти Март не е бил поканен НИТО ЕДИН Руски представител. Ще рече човек, че "любимите" ни поробители, пардон "присъстващи" са си тръгнали просто ей така. Циркът продължава след 2 месеца - на 9ти Май ще се окаже, че вратите на концлагерите са се отворили сами, а Германия е била победена от....самата себе си, извънземните..... Абе с една дума - същите боклуци като предишните - само дето задниците им сочат в сегашната "правилна" посока. Жалка работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Абсолютно, при това след като в цяла Европа са започнали да приемат християнството, щеше да е тъпо да се дърпаме като диваци. Християнство е и начин да се обединят под едно знаме хора които иначе имат различни религии. Огнепоклонници, тангристи, славяните с техните богове и други. Начин да се тушира и етническия проблем. При Омуртаг например е имало гонения над славяните. Ако си чел истории (Българска история) издавани преди 1944 г. там процеса е много добре описан, в историите издавани след 9 гоненията над славяните бегло се споменават и са цензурирани по някаква причина. Борис иска или не е трябвало да обедини тия хора ако иска да царува.

....
      Точно...Преди да приеме източното православие, Борис I е имал договорка с немския крал Лудвиг II за приемане на християнството от Рим, на Византия не й харесва и след серия войни, Борис е принуден да приеме християнството от Константинополската патриаршия.
      В последствие, Борис отново търси подкрепа на римския папа за самостоятелна църква и избор на патриарх, но отново не се стига до съгласие...
      Толкова за "лошия" му избор на религия...
      Последвалите събития са нормален ход на един хитър владетел
      Така или иначе, е бил добър дипломат, защото царува после без войни и обединява народа с обща религия и език, който успява да наложи и в църквата.
      Поне е търсел обединението, за разлика от днешните ни владетели, които не могат да управляват без разеденение и омраза...

Коментар

• Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнение
        въпроса продължава да е актуален
        Прав си А те какви са, колеги, гаджета

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
          Никой не знае как изглеждат на Путин дъщерите тази снимка кой знае на кой е
          въпроса продължава да е актуален

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Ами биха ме на бридж до преди малко и сега съм малко изнервен и на половинка уиски та се нервя.
            Кат не върви, не върви. Поне Путин да стане император, та малко да ми олекне.
            А гимнастичката може да му роди мъжки наследник. Ако не..... тогава императрица, като Екатерина Велика.
            Ма била германка, ма била намкваси... Нали е работила за империята си.

Стига и ти са, те в Русия едвам направиха демокрация, ти отново искаш империя!

Коментар

• Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнение
              Абе...тоя кво му има, че тая е с него? 28см???
              Никой не знае как изглеждат на Путин дъщерите тази снимка кой знае на кой е

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Да именно Крум слага ръка върху солниците в Трансилвания и днешна Словакия, но след като Шарлеман е нанесъл решаващия удар.

А що се отнася до Хазарите: Около 889 г. печенегите завоюват Северното Причерноморие, след което Византия скъсва съюза с Хазария и превзема Крим. Византийците подбуждат други тюркски племена, аланите и Киевска Рус да водят войни с хаганата. През 965 г. киевският княз Светослав I успява да разгроми хазарите и да превземе най-важните им крепости и столицата Итил. Експанзията на Хорезъм, киевския княз Владимир I (980-1015) и узите нанасят последен удар на Хаганата.
                Да, правилно. Не съм се изразил коректно за хазарите, защото всъщност ние търпим поражение от тях при Стара България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Гигов, понеже Путин няма мъжки наследник, то ако умре на престола ще го наследи дъщеря му, но тя е женена за кореец. Така на трона на Русия ще седне корейски император. На снимката долу - новият владетел на Русия

Освен ако не го наследи другата му дъщеря, но тя пък има за гадже холандец.
                  Абе...тоя кво му има, че тая е с него? 28см???

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                    Гигов, ти като Жириновски я подкара!
                    Ами биха ме на бридж до преди малко и сега съм малко изнервен и на половинка уиски та се нервя.
                    Кат не върви, не върви. Поне Путин да стане император, та малко да ми олекне.
                    А гимнастичката може да му роди мъжки наследник. Ако не..... тогава императрица, като Екатерина Велика.
                    Ма била германка, ма била намкваси... Нали е работила за империята си.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                      Ма ред не сте написали за Царска Русия , се на СССР и на Путин се кланяте . Я да ми постнеш две твой изречение за Романови и Царя Освободител ? Нали за 3-ти Март иде реч - ма милите матрьошки смятат че Путин ние освободил

Коментар че любимите ви комунета са избили Царете Освободители на България ?
                      овапца го
                      Да се помни името на Александър II Освободител(между другото се казва Освободител не заради БГ, а щото премахва крепостничеството). Без него(и двама-трима преди него) щяхме да си лафим на друг език.
                      Не значи, че всички от Романови са стока. И съм те чувал и ти да мислиш в тая посока, та не знам що настояваш да да почитам всички Романови. 3ти март е хубав празник, вдъхновил националният ни идеал, но не заслужава това внимание, което получава. Съединението е най-хубавият празник. Но не се е чествал, заради про-руската власт 45 години(което не е много комунистическо, щото комунистите са интернационалисти по принцип; от което пък идва, че Живков и Сталин не са комунисти, ама това е друга тема). Пак заради тая власт малко хора знаят кой е Продан Тишков Чардафон.
                      Доволен?

Коментар

Я си помисли отново, по-точно за Крум и аварите, а хазарският каганат е разбит по-рано, още при Стара Велика България. Разбира се, ти може да се позоваваш на други източници и тълкувания, но аз това съм срещал като най-достоверна информация.
                        Да именно Крум слага ръка върху солниците в Трансилвания и днешна Словакия, но след като Шарлеман е нанесъл решаващия удар.

А що се отнася до Хазарите: Около 889 г. печенегите завоюват Северното Причерноморие, след което Византия скъсва съюза с Хазария и превзема Крим. Византийците подбуждат други тюркски племена, аланите и Киевска Рус да водят войни с хаганата. През 965 г. киевският княз Светослав I успява да разгроми хазарите и да превземе най-важните им крепости и столицата Итил. Експанзията на Хорезъм, киевския княз Владимир I (980-1015) и узите нанасят последен удар на Хаганата.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          .. Владимир Владимирович Пътин трябва да е следващия император на Русия....
                          Гигов, понеже Путин няма мъжки наследник, то ако умре на престола ще го наследи дъщеря му, но тя е женена за кореец. Така на трона на Русия ще седне корейски император. На снимката долу - новият владетел на Русия

Освен ако не го наследи другата му дъщеря, но тя пък има за гадже холандец.
                          Last edited by Jay Gould; 04.03.2015, 00:54.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Хазарите са унищожени от русите, аварите от Карл Велики, ние сме леко лешояди във втория случай и им прибираме солните мини (петрола на онова време)...
                            Я си помисли отново, по-точно за Крум и аварите, а хазарският каганат е разбит по-рано, още при Стара Велика България. Разбира се, ти може да се позоваваш на други източници и тълкувания, но аз това съм срещал като най-достоверна информация.

Коментар

Гигов, ти като Жириновски я подкара!
                              Гигов се надява да го назначат като придворен. Да сменя гърнето на негово величество
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Точно така, а и не на последно място, впоследствие най-малкият му син е пратен да се учи в най-доброто място по онова време. Та после и добре да ги реди във войните, но и задкулисните игри ромеите.
                                Има един период в българската история в който за 8 дни, се сменят 6 хана..... Избира се хан, а още същия ден или следващия някой го заколва или отравя... Този период също неясно защо не се споменава в българската днешна история, но бе много добре описан в учебниците и историите издавани преди 9 сепетември 1944 г. За съжаление ми откраднаха преди години бибилиотеката с всички стари издания, та няма как да изброя хановете, царували по ден, или седмица, защото тези 6 хана са само част от голямата битка която се е водила за престола в рамките на няколко години. Един единствен хан е споменаван сега, който по чудо оцелява (забравих му името), но бяха с кораб във Византия когато разбира, че и него ще убият. Той е царувал малко повече....

И да вземем Борис... Ако иска да оцелее, трябва да намери начин да елиминира всички претенции за престола от старата аристокрация и да създаде нова. Затова си намира повод и ...... той, жена му, децата му и целия му род... А новите няма как да посегнат на трона, защото нямат потекло.. Издигнати са от него!
                                Last edited by Jay Gould; 04.03.2015, 00:49.

Коментар

Working...
                                X