IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Geteasy се прероди в VIC - измамата се повтаря

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• VIConcept = CKAM!!!

Силно се надявам с тези непрестанни заплахи с съд да предизвикате съдбата!!!

Надявам се всеки потенциален измамен да прочете тези постове и да си спести главоболията си и тези на хората който би привлякъл!

Повече за миналото на групата може да прочетете тук!!!

http://translate.google.bg/translate...e/&prev=search

Коментар

• Това за Краси са пълни измишльотини и ако не бяхме толкова заети с бизнеса, щяхме да ви съдим госпожо Силви.

Коментар

• VIConcept = CKAM!!!

Едниния от баш апашите на VIConcept, Краси Кирев е изманипулирал едно младо семейство наивници с бебе! от Стара Загора, като демонстрирал възможности пред тях и след това ги помолил да му изтеглят кредит ,че имал МОМЕНТНИ фиансови проблеми и вече от няколко месеца не чува като му звънят

Коментар

• Първоначално изпратено от Lideri-Online Разгледай мнение
          Човек който информира, не може да се нарече инициатор.
          Не знаете какво говорите.
          По скоро, човек който, лъже, подвежда и не търпи друго мнение освен неговото! Всеки който си позволи да изкаже мнение , бива изтрит от либералния админ-Пешо Диаманта, който видите ли, само информира горкия, жив да го оплачеш

Коментар

• Човек който информира, не може да се нарече инициатор.
            Не знаете какво говорите.

Коментар

• Пешо виновен си и то мнооо! Ти си представител на измамната схема за България! И всеки който вникне малко по на дълбоко в твоите писания и групата ти ще разбере ,че ти си инициатор! Не се и съмнявам ,че прокуратурата няма да го установи.

Коментар

• Пешо Диаманта е безобразно нагъл, продължава да дразни чакащите комисионните си Гетманяци с непрестанните си тагвания от летища

Този път в Лондон! Може да си го позволи...
                Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от silvi79 Разгледай мнение
                  Айнщайн е казал, Единствено вселената и човешката простотия са безкрайни! Аз бих добавила и наглоста на Пешо Диаманта!

Колко нагъл и безочлив тип трябва да си ,за да парадираш по този начин с буквално заграбеното от хората!
                  Няма да търпя подобно отношение на невежество спрямо нашият бизнес.
                  Аз какво съм виновен че онзи лъжец кешира парите и се покри?!
                  Все едно ме обвинявате заради г-н Василев който ограби банката, абсолютно същото е.
                  Няма 100% сигурен бизнес, ако имаше, всички щяхме да сме милионери а не само единици от нас.
                  Винаги прозрачни - Лидери Онлайн!

Коментар

Ранг диамант се постига с 800,000 евро, в по малкото рамо! Както обича да се изразява Пешо, неговия комисион е 50% от тази сума!!! Което ще рече ,че Пешо Диаманта е минимум 400,000€ напред!!!
                    Не е сигурно че ги има парите. той се счупи от ходене до Монако да се срещу с Херцога. Там вечери, жени, казина, хотели. Не е лесна неговата.
                    ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
                      Някой може ли да каже Пешо диаманта с колко пари е напред, при положение че има 5000 човка под него?! Не съм запознат с печалбата в тази пирамида.
                      Ранг диамант се постига с 800,000 евро, в по малкото рамо! Както обича да се изразява Пешо, неговия комисион е 50% от тази сума!!! Което ще рече ,че Пешо Диаманта е минимум 400,000€ напред!!!
                      Attached Files

Коментар

• Айнщайн е казал, Единствено вселената и човешката простотия са безкрайни! Аз бих добавила и наглоста на Пешо Диаманта!

Колко нагъл и безочлив тип трябва да си ,за да парадираш по този начин с буквално заграбеното от хората!
                        Attached Files

Коментар

• Някой може ли да каже Пешо диаманта с колко пари е напред, при положение че има 5000 човка под него?! Не съм запознат с печалбата в тази пирамида.

Коментар

• https://www.facebook.com/www.saveway...type=1&theater

Коментар

Пешо Диаманта ми писал на лични, дали съм част от НЕГОВАТА, забележете "КОМПАНИЯ"

Пешо кажи сега последно, твоя ли е тази компания, или просто я ползваш като инструмент да завличаш баламите
                              С този пост ми отговорихте, че не сте от нашата компания. Като казвам наша, имам предвид на всички хора в компанията, българи, турци, румънци и тн.

Коментар

• Пешо Диаманта ми писал на лични, дали съм част от НЕГОВАТА, забележете "КОМПАНИЯ"

Пешо кажи сега последно, твоя ли е тази компания, или просто я ползваш като инструмент да завличаш баламите

Коментар

Working...
                                X