If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Последните проучвания преди рефендему показваха доста равен брой между двете мнения, но навсякъде имаше едни 5-6% че и повече нерелишили. А нерешилите по принцип са или по-консервативни или гледат да не казват мнение срещу мнението което носи повече емоции. И в двата случая е доста по-вероятно повечето нерешили да гласуват за оставане във Великобритания. При всички положения рефендума ще е с доста близки резултати, но вероятността да не се промени нищо е маргинално по-висока.
Аз поне съм заел дълга позиция на паунда при 51/49 шансовете ми се струват ОК
Така, така - обективни са. И побеждават предимно демократите...
"..Преди скандалните резултати от Флорида през 2000 г., когато Буш спечели в крайна сметка само с 537 гласа...."
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Последните проучвания преди рефендему показваха доста равен брой между двете мнения, но навсякъде имаше едни 5-6% че и повече нерелишили. А нерешилите по принцип са или по-консервативни или гледат да не казват мнение срещу мнението което носи повече емоции. И в двата случая е доста по-вероятно повечето нерешили да гласуват за оставане във Великобритания. При всички положения рефендума ще е с доста близки резултати, но вероятността да не се промени нищо е маргинално по-висока.
Аз поне съм заел дълга позиция на паунда при 51/49 шансовете ми се струват ОК
Или как можем да разберем и да спечелим от това ,че знаем резултата преди да изтече срока за референдума ?
Няколко часа преди крайния срок за гласуване - ТАТО веке знае резултата от референдума и отвори къси позиции на GBP/USD
Според графиките на GBP/USD -резултата ще е отделяне на Шотландия
Утре заран , когато излезнат първите резултати - ТАТО ке започне да бере от богатия уражай
ПП.на 1,6382 са отворени късите на 1,6650 е стопу ,таргет - засега нема
Дааам, 51:49 към момента. От 53:47 нормално е да е такова движението. А ако помага и Шорош Ще има рибета на кукичката
Или как можем да разберем и да спечелим от това ,че знаем резултата преди да изтече срока за референдума ?
Няколко часа преди крайния срок за гласуване - ТАТО веке знае резултата от референдума и отвори къси позиции на GBP/USD
Утре заран , когато излезнат първите резултати - ТАТО ке започне да бере от богатия уражай
Да се гледа дейли графика за коментариите
Тато, да не би разликата да идва от хедж от големите, заради сближаваща се разлика. Да не се окаже утре, че остават и да има огромен шиш....
Да се гледа дейли графика за коментариите
Коментар