Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шотландски референдум 2014
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеРойтерс са обективни.
Последните проучвания преди рефендему показваха доста равен брой между двете мнения, но навсякъде имаше едни 5-6% че и повече нерелишили. А нерешилите по принцип са или по-консервативни или гледат да не казват мнение срещу мнението което носи повече емоции. И в двата случая е доста по-вероятно повечето нерешили да гласуват за оставане във Великобритания. При всички положения рефендума ще е с доста близки резултати, но вероятността да не се промени нищо е маргинално по-висока.
Аз поне съм заел дълга позиция на паунда при 51/49 шансовете ми се струват ОК
"..Преди скандалните резултати от Флорида през 2000 г., когато Буш спечели в крайна сметка само с 537 гласа...."За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Ройтерс са обективни.
Последните проучвания преди рефендему показваха доста равен брой между двете мнения, но навсякъде имаше едни 5-6% че и повече нерелишили. А нерешилите по принцип са или по-консервативни или гледат да не казват мнение срещу мнението което носи повече емоции. И в двата случая е доста по-вероятно повечето нерешили да гласуват за оставане във Великобритания. При всички положения рефендума ще е с доста близки резултати, но вероятността да не се промени нищо е маргинално по-висока.
Аз поне съм заел дълга позиция на паунда при 51/49 шансовете ми се струват ОК
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеИли как можем да разберем и да спечелим от това ,че знаем резултата преди да изтече срока за референдума ?
Няколко часа преди крайния срок за гласуване - ТАТО веке знае резултата от референдума и отвори къси позиции на GBP/USD
Според графиките на GBP/USD -резултата ще е отделяне на Шотландия
Утре заран , когато излезнат първите резултати - ТАТО ке започне да бере от богатия уражай
ПП.на 1,6382 са отворени късите на 1,6650 е стопу ,таргет - засега нема
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеИли как можем да разберем и да спечелим от това ,че знаем резултата преди да изтече срока за референдума ?
Няколко часа преди крайния срок за гласуване - ТАТО веке знае резултата от референдума и отвори къси позиции на GBP/USD
Утре заран , когато излезнат първите резултати - ТАТО ке започне да бере от богатия уражай
Да се гледа дейли графика за коментариитеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеEXIT POLLS
Reuters knows of no exit polls planned for after polling stations close at 2100 GMT.
The latest aggregate poll of opinion polls puts the anti-independence camp on 51 percent, the secessionists on 49.
Предишния екзит пол даваше по-голямо предимство, за това паунда леко падна.
Ти разказваш ли приказки на децата си за лека нощ или .... те на тебЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Шотландски референдум 2014
Или как можем да разберем и да спечелим от това ,че знаем резултата преди да изтече срока за референдума ?
Да се гледа дейли графика за коментариитеLast edited by ТАТО; 18.09.2014, 22:13.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисатеТагове: Отмаркиране на всички
Коментар