IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога ще дойде новата криза?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Основният въпрос е какво ще правят евреите срещу огромното арабско море
    когато Америка рухне?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      в смисъл чакаш я по-рано ли Бен? стига бе няма да има време за Софикс 3 000!!!
      Ако някой ти каже дата за новата криза значи или е лъжец или го гони манията за величие.Първо трябва да се натрупат активи, които да се преразпределят с новата криза.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        2017-2018 г. глобална хиперинфлация и трета световна война или просто Китай превзема Русия и тя се разцепва на много малки парченца.
        Русия няма кой да е барне

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Пак ще стачкуваме да не продавеме

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Е нема как.Трябва да пука гума 16 пъти за да се забави до 2017.

Коментар

• 2017-2018 г. глобална хиперинфлация и трета световна война или просто Китай превзема Русия и тя се разцепва на много малки парченца.
              Last edited by supertrader; 10.03.2014, 20:50.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Казах ти да питаш евреите.Мойто лично мнение е когато бъде разсипан Иран
                и когато се създаде независима Кюрдска държава.Дотогава Америка ще
                бъде на командно дишане.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Аз съм казал 2017
                  Ако не се сбият братушките дано намалят водката
                  Е нема как.Трябва да пука гума 16 пъти за да се забави до 2017.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Начи новата криза ми казА, че ей сега хванаща 9-та от Сточна гара и тръгва.
                    Аз съм казал 2017
                    Ако не се сбият братушките дано намалят водката
                    Last edited by lobos; 10.03.2014, 20:24.

Коментар

• Начи новата криза ми казА, че ей сега хванаща 9-та от Сточна гара и тръгва.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Гледам Медта се рути яко

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                          Опъвайте смукача по-често и да не ви пука !
                          е това ни остана..предържаме се към препоръката

Коментар

• Опъвайте смукача по-често и да не ви пука !
                            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Аз пък си го казах - едното е неудошевено (число), другото е одушевено (развитие), маааааа
                              абе казано накратко одушевено,неудошевено,заплетено и неразплетно....видяно и недовидяно.....въпроса е да сме на правилните позиции в правилното време...другото е просто приказки с билки и сънища без милки

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                                като основа са еднакви но като смисъл има различия...въпроса е доколко различаваш понятията и как ги разбираш като същност(като син цвят и син на мама и тати)
                                Аз пък си го казах - едното е неудошевено (число), другото е одушевено (развитие), маааааа

Коментар

Working...
                                X