IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
    За стрелба по граждани от снайперисти. Чудех се къде съм чел нещо подобно. Дадох си малко зор с писането заради Стамболов.

http://evrazia.org/article/2384

"…събитията не се развиват в полза на Елцин. Легитимността и легалността са на страната на Върховния съвет... Бидейки в потиснато състояние от шоковата терапия на либералното правителство на Гайдар, преживяло обедняване и загуба на спестяванията си, населението масово е за патриотичния върховен съвет... На страната на Елцин е само политическото му обкръжение и групичка либерали от управляващите...
    Именно либералите подстрекават президента за прредприемане на насилие, към кръв. Съществуват кадри, на които Григорий Явлинский и Лиля Ахиджакова призовават президента да приключи с метежниците по най-твърд начин.
    Легалността – правово състояние – също не е на страната на Елцин. Върховният съвет според приетата конституция от 1992 е върховен орган на властта в държавата. Така, указът на Елцин №1400 е неконституционен и е предизвикателство към държавното устройство на Русия. От законова гледна точка метежникът е Елцин...
    Като цяло, победата е на патриотическите сили, легално и легитимно. Остава само да се обяви свалянето на метежника Елцин пред цялата страна. Затова колоната на победителите, поддържана от московчани, тръгва към Останкино.
    Тогава се случва необяснимото. Тържествуващата, празнуваща победата маса се оказва под плътен, безпорядъчен огън ... И това в ситуация, когато никой от висшето политическо ръководство до командира на воински подразделения, включително специалните части, не се решава да даде заповед за стрелба по собствените граждани...
    Да се действа твърдо, с кръв, не е готов никой от елита... освен откачените либерали от типа на Ахеджакова и Новодворский, но те не могат да влияят за вземане на решение освен косвено. В тази ситуация американското ръководство взема решение за откриване на огън..., предполага се, че са задействани силите охраняващи американското посолство с поддръжката на британското и израелското...
    Днес е очевидно главното.... неговият режим(на Елцин) е запазен по кървав начин единствено от външни сили. От тези центрове за стратегическо планиране на действията на глобалния Запада, исторически заинтересовани от отслабването и разрушаването – не само икономически - на Руската държавност. Което и става стремително след октомврийските събития от 1993."
    https://www.youtube.com/watch?v=RKYXDHBJVHE
    Прав си бе. Ето ги циониските снайпери. Не се крият в центъра на Киев. Направо си стрелят нали така?
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
      Аха, хората на Бандера, как не се сетих. А в източните части на кой - хората на Сталин или може би греша грубо? На събранията им в източните части били дошли десетки руски политици да ги подкрепят. Ама това не се брои намеса във вътрешните работи на суверенна държава нали така?
      С конституционно мнозинство украинския парламент, повтарям за комунистическата чугунария - КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО, маха Янукович, а тоя комунистически шебек отвръща - ми парламента не бил легитимен.
      Ей комунистите само с кръв дават тая власт бе. Хората му викат иди си с мир, той няма да се откаже до последно и сега ще поиска да разцепи Украйна. Ще поиска да унищожи държавата, която трябваше да управлява, само и само да остане до край руска комунистическа подлога. това никога няма да го видиш на запад. То естествено в развитите държави никога няма да видиш самозабравили се диктатори, които избиват собствения си народ, ама то вие руските подлоги това няма да го разберете.
      Аха, именно хората на Бандера. Онея със стилизираните знамена. Сещаш ли се?

А в другата част кой са? А, чакай, че забравих. Преобладаващи руски граждани. ИБАСИИИИИ, к'во правят руски политици там ??? Какво ? Подкрепят своите граждани. Немислимо. Абсурд. Кайзера казва твърдо НЕ, на подобна политика.

И за пореден път ти казвам трол. Хората на протестите са тези, които искат разцепването на Украйна. Защото са националисти. Да ти го нарисувам ли?

Коментар

• gigow

Това за снайперистите едва ли е вярно, тогава жертвите би трябвало да са хиляди или снайпериста е бил само един.Не се връзва някак теоретично.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          http://www.capital.bg/politika_i_iko...a_za_protesta/

Факушка ,
          защо не си стоя в БГ и да строиш нова България в ЕС а се замъкна зад океана вдън горите телилеиски , за да слугуваш на някой черен негър....
          В първия момент прочетох: " ДА СГУШВАШ някои черен негър" и си викам тои затова името му в сайта било факушка
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• За стрелба по граждани от снайперисти. Чудех се къде съм чел нещо подобно. Дадох си малко зор с писането заради Стамболов.

http://evrazia.org/article/2384

"…събитията не се развиват в полза на Елцин. Легитимността и легалността са на страната на Върховния съвет... Бидейки в потиснато състояние от шоковата терапия на либералното правителство на Гайдар, преживяло обедняване и загуба на спестяванията си, населението масово е за патриотичния върховен съвет... На страната на Елцин е само политическото му обкръжение и групичка либерали от управляващите...
            Именно либералите подстрекават президента за прредприемане на насилие, към кръв. Съществуват кадри, на които Григорий Явлинский и Лиля Ахиджакова призовават президента да приключи с метежниците по най-твърд начин.
            Легалността – правово състояние – също не е на страната на Елцин. Върховният съвет според приетата конституция от 1992 е върховен орган на властта в държавата. Така, указът на Елцин №1400 е неконституционен и е предизвикателство към държавното устройство на Русия. От законова гледна точка метежникът е Елцин...
            Като цяло, победата е на патриотическите сили, легално и легитимно. Остава само да се обяви свалянето на метежника Елцин пред цялата страна. Затова колоната на победителите, поддържана от московчани, тръгва към Останкино.
            Тогава се случва необяснимото. Тържествуващата, празнуваща победата маса се оказва под плътен, безпорядъчен огън ... И това в ситуация, когато никой от висшето политическо ръководство до командира на воински подразделения, включително специалните части, не се решава да даде заповед за стрелба по собствените граждани...
            Да се действа твърдо, с кръв, не е готов никой от елита... освен откачените либерали от типа на Ахеджакова и Новодворский, но те не могат да влияят за вземане на решение освен косвено. В тази ситуация американското ръководство взема решение за откриване на огън..., предполага се, че са задействани силите охраняващи американското посолство с поддръжката на британското и израелското...
            Днес е очевидно главното.... неговият режим(на Елцин) е запазен по кървав начин единствено от външни сили. От тези центрове за стратегическо планиране на действията на глобалния Запада, исторически заинтересовани от отслабването и разрушаването – не само икономически - на Руската държавност. Което и става стремително след октомврийските събития от 1993."

Коментар

• "It's good to be king"

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Бонес 57, сайта който цитираш е абсолютно анонимен. Няма известни собстеници.
                Т.е напълно анонимен.
                Ся ако ти се струва надежден, ок, твоя си работа. Не ми се занимава с анонимляци, но по принцип не са трудни за откриване.
                Хинт - ако искаш, тръгни от нейм сървърите...
                Доста може да научиш, ако знаеш как де,

Айде, успех в рутенето на държавите в които си изкарваш хляба.
                http://www.capital.bg/politika_i_iko...a_za_protesta/

Факушка ,
                защо не си стоя в БГ и да строиш нова България в ЕС а се замъкна зад океана вдън горите телилеиски , за да слугуваш на някой черен негър....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                  Щото аз не споря, че в момента в тази част на Украйна преобладават хората на Бандера и такива, които вярват, че от Европа ще потекат реки от мед и масло.

Репликата ми беше към трол, които твърдеше, че всички в Украйна са в подкрепа на финансирания от вън преврат и нямат търпение да влязат в Европа.

Други въпроси?
                  Аха, хората на Бандера, как не се сетих. А в източните части на кой - хората на Сталин или може би греша грубо? На събранията им в източните части били дошли десетки руски политици да ги подкрепят. Ама това не се брои намеса във вътрешните работи на суверенна държава нали така?
                  С конституционно мнозинство украинския парламент, повтарям за комунистическата чугунария - КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО, маха Янукович, а тоя комунистически шебек отвръща - ми парламента не бил легитимен.
                  Ей комунистите само с кръв дават тая власт бе. Хората му викат иди си с мир, той няма да се откаже до последно и сега ще поиска да разцепи Украйна. Ще поиска да унищожи държавата, която трябваше да управлява, само и само да остане до край руска комунистическа подлога. това никога няма да го видиш на запад. То естествено в развитите държави никога няма да видиш самозабравили се диктатори, които избиват собствения си народ, ама то вие руските подлоги това няма да го разберете.
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                    ЦИТАТ ОТ РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО БРОЙ 1970
                    комунистите-русофили
                    Мухлясала геронтофилска истерия, достойна за тиранина лилипутин и неговите старшинки
                    Освен агитация и пропаганда и въпиюща простотия в стил Бойко Тиквата, в поста ти друго няма.

Когато се разследва престъпление, каквото престъпление извършиха неизвестни снайперисти в Киев, първо се задава въпроса

КОМУ Е ИЗГОДНО???

Отговорът е очевиден.
                    НЕ Е ИЗГОДНО НА ЯНУКОВИЧ И НА ПУТИН!

Случващото се след убийствата Е ИЗГОДНО НА САЩ!!!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Щото аз не споря, че в момента в тази част на Украйна преобладават хората на Бандера и такива, които вярват, че от Европа ще потекат реки от мед и масло.

Репликата ми беше към трол, които твърдеше, че всички в Украйна са в подкрепа на финансирания от вън преврат и нямат търпение да влязат в Европа.

Други въпроси?
                      Тои чукчата е писател, не е читател

Що го караш да чете всичко че да влезе в същността на спора
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Т.е напълно анонимен.
                        Ся ако ти се струва надежден, ок, твоя си работа. Не ми се занимава с анонимляци, но по принцип не са трудни за откриване.

Съгласен съм. Всичко е постановка.

Коментар

Други въпроси?
                          Т.е напълно анонимен.

Коментар

А ти що не скокнеш за едно кафе в Лвов с тениска на Ленин, развявайки руското знаме а? Да видиш кон боб яде ли тогава.

Други въпроси?

Коментар

Да ти платя билета до там за да проучиш мнението на руската част от Украйна? Ама да не забравиш да кажеш навсякъде, че си голям почитател на опозицията и евро ценностите, ей !
                              А ти що не скокнеш за едно кафе в Лвов с тениска на Ленин, развявайки руското знаме а? Да видиш кон боб яде ли тогава.

Коментар

Недей с лошото бе. Човека си кара М-ката някъде, върти, сучи немската колица.
                                Аз много се учудвам как империалистическите западни меки китки правят такива коли, пък могъщите мужици само лада самара.
                                Стига бе. Лада Самара я свалиха от производство тея дни след трийсе години небивал успех.
                                След още трийсе ще заменят и сегашната лада Кранта с лада Блядка.

Коментар

Working...
                                X