Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеУкраинският президент Виктор Янукович и лидерите на опозицията – Арсений Яценюк, Олег Тягнибок и Виталий Кличко, подписаха споразумение за излизане от тримесечната криза. АФП публикува пълния текст на документа:
1. До 48 часа след подписването на това споразумение ще бъде приет специален закон, подписан и обнародван, който ще възстанови Конституцията от 2004 г., включително приетите досега поправки. Подписалите страни обявяват намерението си да създадат коалиция и да сформират правителство на националното единство до 10 дни след това.
2. Конституционна реформа, балансиране на правомощията на президента, правителството и парламента ще започнат веднага и ще бъдат завършени през септември 2014 г.
НИТО Е ПОДПИСАН НИТО ОБНАРОДВАН !
Да обясня по-ясно. Има конституция. Тя може да бъде променяна само и единствено от Парламента с 3/4 мнозинство. Съгласно чл. 155.
Събира се парламента. Гласува с 3/4 мнозинство нова конституция. Съгласно старата вече конституция, промените влизат в сила незабавно. Какво по-ясно искаш? Защо ми цитираш един лист хартия, без правна стойност? Какво очакваш - Янукович да съди за морални щети лидерите на опозицията, че не са си удържали на думата ли? хаха, просто ви изпикаха пич, кофти но факт.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеС тоя пост можеш да впечатлиш само фризъорката ти, докато те стриже... Янукович е два пъти осъждан за кражба и грабеж, телесна повреда с кошеревски свидетели... лежал, реабиилитиран... Професор, д.и.н.
Янукович е диктатор, ако беше демократ трябваше да направи каквото направиха американците в ЛА при потушането на негърските протести след оправдателната присъда на полицаите пребили родни кинг...
Есенцията е. Протестите бяха потушени за няколко дни, щурма е няколко часа, около 4000 пехотинци, танкове, бтр, стрелба на месо... Има негри, които лежат още в панделата
Ей, тия шлагери нямат изтъркване.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеШшшшштттт.....Не говори такива неща. Кайзера е подръжник на всички демократи по света и сега ще ти обясни, че пари не са пращани за метежите нито в Сирия, нито в Украйна. После ще набеди всички за комунисти. Ще изака още малко постове. Ще изпее националния химн на САЩ и ще заспи като къпан, защото знае. Няма нищо, ама нищо по-сладко от това да си демократ на заплата.
Няма да се учудя ако Американците са финансирали. Но' да обърна въпроса - А вие какво смятате, че Путя не е финансирал ли? Кой финансира титушките? Кой финансира организмите? КОЙ, КОЙ?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАха, хората на Бандера, как не се сетих. А в източните части на кой - хората на Сталин или може би греша грубо? На събранията им в източните части били дошли десетки руски политици да ги подкрепят. Ама това не се брои намеса във вътрешните работи на суверенна държава нали така?
С конституционно мнозинство украинския парламент, повтарям за комунистическата чугунария - КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО, маха Янукович, а тоя комунистически шебек отвръща - ми парламента не бил легитимен.
Ей комунистите само с кръв дават тая власт бе. Хората му викат иди си с мир, той няма да се откаже до последно и сега ще поиска да разцепи Украйна. Ще поиска да унищожи държавата, която трябваше да управлява, само и само да остане до край руска комунистическа подлога. това никога няма да го видиш на запад. То естествено в развитите държави никога няма да видиш самозабравили се диктатори, които избиват собствения си народ, ама то вие руските подлоги това няма да го разберете.
Янукович е диктатор, ако беше демократ трябваше да направи каквото направиха американците в ЛА при потушането на негърските протести след оправдателната присъда на полицаите пребили родни кинг...
Есенцията е. Протестите бяха потушени за няколко дни, щурма е няколко часа, около 4000 пехотинци, танкове, бтр, стрелба на месо... Има негри, които лежат още в панделата
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеХоди, ходи. Пии преди това 2 малки двойни водки в един стакан да успокоиш нервите. То бива бива... Цитираш му закони, казваш му къде да гледа, ама простото си просто - на бялото казва черно. Аз се предавам. Цитирах ви старата конституция, действаща преди 21.02.2014. Показах ви точно кой член да четете при промяна на конституцията. Как се приема, от кой, с какво мнозинство.
Там президента и КС не играят. Не знам по-ясно как да го кажа.
Ми като са те победили и са ти показали ясни аргументи - ми кажи си бе сульо - ок, прав си. Не и та не. Даваш му точни факти, цитираш му закони - не било така.
Първо президента бил подписвал, сега трябвало КС. И кой член на конституцията казва, че КС трябвало да подписва? КОЙ?
1. До 48 часа след подписването на това споразумение ще бъде приет специален закон, подписан и обнародван, който ще възстанови Конституцията от 2004 г., включително приетите досега поправки. Подписалите страни обявяват намерението си да създадат коалиция и да сформират правителство на националното единство до 10 дни след това.
2. Конституционна реформа, балансиране на правомощията на президента, правителството и парламента ще започнат веднага и ще бъдат завършени през септември 2014 г.
НИТО Е ПОДПИСАН НИТО ОБНАРОДВАН !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧак пък нищо...
Няма как едни чичковци да кажат ще правим танкове... И правят съвсем нов.
Но "Оплот" си е нов. Дори силуета му не мяза на Т-80.
Това не значи че украинската армия е превъоръжена с тях. Превъоръжаването е скъп процес. И дълъг. И никога не свършва окончателно.
п.с. Под "нищо" разбирай нов двигател, ново оръдие, нова ТУР, нова СУВ, изцяло нова ДЗ, тяхната си КОЕП и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеЧаст от тия бяха от съветския задел, в момента произвеждат техни си-Оплот, в които няма нищо руско или съветско.
Няма как едни чичковци да кажат ще правим танкове... И правят съвсем нов.
Но "Оплот" си е нов. Дори силуета му не мяза на Т-80.
Това не значи че украинската армия е превъоръжена с тях. Превъоръжаването е скъп процес. И дълъг. И никога не свършва окончателно.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХайде ходи да спиш ,че ми идваш малко повече... по добре аЗ да ходя....
При промяната конституцията от 2004 става с решение на Конституционния съд....
Сега те я връщат ... да не са над КС....
Проблема е Путин как ще реагира и кой ще бъде неговия човек ....
Скоро ще се разбере...
Лавров иска да се спазва договореностите...
Но смятам ,че Путин е избрал човек различен от Янукович...понеже му скъса нервите ....
Защото са много тихи руснаците...
Там президента и КС не играят. Не знам по-ясно как да го кажа.
Ми като са те победили и са ти показали ясни аргументи - ми кажи си бе сульо - ок, прав си. Не и та не. Даваш му точни факти, цитираш му закони - не било така.
Първо президента бил подписвал, сега трябвало КС. И кой член на конституцията казва, че КС трябвало да подписва? КОЙ?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДоста често си мисля, каква е причината да се появяват Видеа, като: 1 Сирийски ислямисти ядат сърцето на войничето на асад 2. Живия войник на беркут, който беше без око с, откъсната ръка. Видеото завърши, няма бърза помощ, той е милиционер
Защо се филмира, обяснението е просто. дават се премии, нещо подобно като да отстреляш да кажем опасно животно. После вече видеата се появяват в мрежата, поради най-различна причина
нуланд казва 5 млрд долара са инвестирани. възможно е да е вярно че издръжката на майдана е 20 млн. седмично. Полеви командири, стотници, десетници. Плаща се всеки ден, като нашите протести... Връзката е че на майдана се появиха знамената на Сирийската свободна армия и Ичкерийските знамена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеАма това е демокрацията бе, трол. Същата тази, която подкрепящ в момента.
Нещо лошо ли искаш да кажеш против протестиращите? Те са демокарти, не са нацисти. Тези знамена беха монтаж.Това изявление на човечеца, че ще дере евреи също е пропаганда.НЕ Е ВЪЗМОЖНО тея хора да не са демократи. Кайзера подкрепя само демократи нали ???
Ама той е евреин...софианеца
Сигурно му харесва да е сапун....
Спомням си как ни плашеше с хартата .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе бе, той и Гитлер организира олимпиада, 36-та, помниш ли, значи МОК са хитлеристи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАйде от мен да мине - реших да не те мъча, щото пак ще ломотиш общи приказки.
Давам подсказка - прочети член 155 от конституцията на Украйна.
Втора подсказка за общата публика - при промяна на конституцията президента гледа само отстрани. не е необходим подпис. Достатъчно ли тие? Или сега на бялото пак ще кажеш черно?
При промяната конституцията от 2004 става с решение на Конституционния съд....
Сега те я връщат ... да не са над КС....
Проблема е Путин как ще реагира и кой ще бъде неговия човек ....
Скоро ще се разбере...
Лавров иска да се спазва договореностите...
Но смятам ,че Путин е избрал човек различен от Янукович...понеже му скъса нервите ....
Защото са много тихи руснаците...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНе, но от друга страна жертвите им си заслужават бая повечко бой и обществен труд. Другото е, че щом не ти харесва там-не ходиш. Както се видя тая държава спечели правото да организира олимпийски игри, сега остави и МОК да ги изкараш комунисти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеСъгласен съм. Всичко е постановка.
Защо се филмира, обяснението е просто. дават се премии, нещо подобно като да отстреляш да кажем опасно животно. После вече видеата се появяват в мрежата, поради най-различна причина
нуланд казва 5 млрд долара са инвестирани. възможно е да е вярно че издръжката на майдана е 20 млн. седмично. Полеви командири, стотници, десетници. Плаща се всеки ден, като нашите протести... Връзката е че на майдана се появиха знамената на Сирийската свободна армия и Ичкерийските знамена...
Коментар
Коментар