IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мълчанието на Путин плаши!

Фрау му е звъняла, а Путин и е вдигнал

ПП. Нещо поста не ми излиза и го повтарям

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
      http://www.dnevnik.bg/istorii_na_den..._nadpis_slava/

ахахахах, браво на реализаторите на идеята!
      Как ми се иска и тук да има истинска революция и да изметем гнусната комунистическа гмеж!
      Гледам че работиш темата да я свалиш до талибанското ниво на дневник: чугунария, гмеж, гъонове, воня и т.н... Според мен това е нивото на платените гниди, които са произлезли от Плъховски гениталии

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Русия не е казала последната си дума.Поставете се на мястото на руснаците.
        За тях Киев е история,престиж,авторитет.Сега всички назапад гледат как
        ще реагира Русия и по неините действия ще решат как да постъпят.Русия затова
        е империя и велика сила,защото не и трябва никой да си решава сама проб-
        лемите.
        Мълчанието на Путин плаши!

Фрау му е звъняла, а Путин и е вдигнал

Коментар

• keizer

Тук няма да има, когато народа тук се вдигне всички които са крали България просто ще изчезнат на мига и въобще няма да има размиване на положението както другаде, съпротива и темподобни.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Второто десетилетие на 21. век със сигурност ще се запомни с гражданските протести.

Тунис, Либия, Египет, Йемен, Сирия, Турция, България, Словения, Босна, Португалия, Гърция, Украйна, Тайланд, Венесуела...
            Last edited by Eon; 23.02.2014, 20:40.
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/istorii_na_den..._nadpis_slava/

ахахахах, браво на реализаторите на идеята!
              Как ми се иска и тук да има истинска революция и да изметем гнусната комунистическа гмеж!
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Няма да ти отговори щото истината не му уйдисва.Снощи гледах БТВ репортерите и даваха за село Габровница.Даваха една баба на 81г пребита за 7-8 лева ограбена и изнасилена......Но новите ни демократични приятели за глухи за това.Те са се замислили за правата на престъпниците.Смъртното наказание не било морално.Доживотния затвор без замяна не бил хуманен...и други подобни ценности като педали осиновяват деца инцест...България си отива....покойници сме нещата са необратими вече
                Не мога да те разбера Бай Пешо ква е тая комунистическа чугунска шизофрения.
                Ми нале сега управлявате вие бе? Нале могъщите цоциалисти са начело на държавата? Нале вътрешния министър е ваше мекере? От кой се оплакваш, че не разбирам?
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Бате Пешо

Не газта няма да спре, няма такава вероятност.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Задайте си въпроса как би постъпил САЩ,ако Мексико си поиска Тексас и
                    Калифорния?

Коментар

• Русия не е казала последната си дума.Поставете се на мястото на руснаците.
                      За тях Киев е история,престиж,авторитет.Сега всички назапад гледат как
                      ще реагира Русия и по неините действия ще решат как да постъпят.Русия затова
                      е империя и велика сила,защото не и трябва никой да си решава сама проб-
                      лемите.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        EС е кръгла нула като управление, ти разбираш ли че те нищо не правят и не са способни да провеждат политика. Политика има Путин, който ги е купил още при създаването на този съюз и респективно на него трябва да благодариш за европейските екстри. Това което се случва в Украйна - края на хлебарките, ще стане и в много други страни в Европа. Защото всяко нещо си има начало и край и това се отнася за предателите също, ще им мине времето и те жестоко ще са се определили - ще понат да бягат като хлебарки, а то естественно няма накъде - Путин няма да ги вземе за предатели в Русия. Разбираш ли какво ще стане и гъзоблизството си е обречено, не му трябвате. А тези били националисти или нацисти - такива са и не за пръв път избуяват тези дефекти в историята, не твърдя че са хубавци, но са нормален отговор.Не може Путин да е върл националист и страната му много успешна и това да не послужи за добър пример и подражание.
                        Трейдърко днес си железен и непобедим.Продължавай да пиеш и пушиш по днешната схема.Само си забравил да предупредиш чунчовците да си приготвят чалмите и да се подмият щото Ердоган чака изотзадзе.А ние от Севера минаваме към Румъния или Сърбия.Източна Румелия да готви чалмите

Коментар

• На пътя на газта към България става страшно.Украйна фалира руснаците не дават кинти повече.Дълговете само за газ са 2,5 милиарда долара.България няма откъде да получи газ освен през Украйна.Аз обаче съм на дърва.Честито на чоновци чунчовци стамбита дилетанти математици и други подобни.Лятото да събират дърва да си купят пернишки печки и кюмюр и да изкарат курса за огняри

Коментар

• Bones57

EС е кръгла нула като управление, ти разбираш ли че те нищо не правят и не са способни да провеждат политика. Политика има Путин, който ги е купил още при създаването на този съюз и респективно на него трябва да благодариш за европейските екстри. Това което се случва в Украйна - края на хлебарките, ще стане и в много други страни в Европа. Защото всяко нещо си има начало и край и това се отнася за предателите също, ще им мине времето и те жестоко ще са се определили - ще понат да бягат като хлебарки, а то естественно няма накъде - Путин няма да ги вземе за предатели в Русия. Разбираш ли какво ще стане и гъзоблизството си е обречено, не му трябвате. А тези били националисти или нацисти - такива са и не за пръв път избуяват тези дефекти в историята, не твърдя че са хубавци, но са нормален отговор.Не може Путин да е върл националист и страната му много успешна и това да не послужи за добър пример и подражание.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Anton Todorov
                              преди около час · Редактирано ·

Не знам как така става, но винаги е едно и също. Винаги. Управляват "леви", съсипват Н-ската страна, следва идване на МВФ, после "десни", които разпродават на безценица всичко, което може да се разпродаде, хората се разочароват, после избират пак "леви", които опаткват събраното с много лишения, после пак "десни", които всъщност са нереализирани през годините "леви", които отново работят за МВФ, СБ и сие и така до края на света. Егати скуката! Не може ли малко разнообразие?!

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1222616

КАНДИД, а Тодоров също ли е Марксист- добре го е формуллирал

Коментар

• Бедни ми Кандид
                                Прибирам се от чудесно прекарване в Банско и какво да видя- ти не само , че си тук, но и ми приписваш постове, които не съм писал...

1,Толкова ли не можеш да си освободиш мислите от мен или ти липсвам..Аз вече не пиша в Политика, защото изпълних целите си, а и всичките ми позиции направиха ръстове по 200-300%.Очаквам и други убави изненади от БФБ.
                                2,Работи си спокоино, аз не пиша , но виждам , че духа ми е тук..Нови стари съфорумци ти обесняват на колко грешен път си..Абе нещо ББ - го наричали Белия Генерал по този въпрос имаш ли мнение
                                3,Моля те да ми обясниш какво Марксистко има в мнението на Бонес, когото бъркаш с мене..Ти явно не си чел Маркс за да твърдиш подобни неща.Пожелавам ти успех и приятна работа- дано ти превеждат редовно заплатата и след рали Дакар

Коментар

Working...
                                X