If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Промениха се нещата. Вече истината не може да я чуеш от западните меддиии... Високомерието ще ти изиграе някой път лоша шега, мисля че от елена йончева има какво да се чуе...
Така е - никоя западна медия не предава Московските истини. Само БНР
Да бе трол. Ама като се върна в БГ всички почват да ми се оплакват колко било зле около тях. А и аз не съм сляп да видя какви таратайки се карат, как се обличат хората и в какви коптори живеят.
И ти ли гледаш в кълбото на равновесния или като стане напечено за троловете се мобилизирате поетапно?
Да бе, то БНР е все едно радио Москва. Мерси да им слушам простотиите
Промениха се нещата. Вече истината не може да я чуеш от западните меддиии... Високомерието ще ти изиграе някой път лоша шега, мисля че от елена йончева има какво да се чуе...
Това са официални статистики бе Мунчо, като ще си лепиме неверни никове . Нашата е от НСИ, за Украйна е от украинската статистика
Чонке, давай сега ценовото равнище, после мое да си поговорим и за качеството на стоките, за структурите на националните икономически комплекси и так далее...
Средна заплата в България 2006 - 392 лева или към 200 евро
Средна заплата 2013 - 7 години след влизането ни в ЕС - 867 лева или към 430 евро
И това без да имаме ресурси. за 7 години 5 от тях в най-голямата икономическа криза от световната депресия насам доходите на средния българин са нарастнали с над 100%
Украйна 2006 средна заплата 1041 гривни или 160 евро
2014 - 3234 гривни или 250 евро
Така че очевидно България в ЕС и без ресурси се представя доста по-добре от Украйна в силни връзки с Русия и с много ресурси Очевидно зловредното влияние идва от Русия
Мммммм.....чакай, че се обърках нещо. Навсякъде из провинцията хората взимат между от 250 до 400 лв. ако са късметлии да имат работа.
Тея 867 лева в голямото си кристално кълбо ли ги видя ?
Средна заплата в България 2006 - 392 лева или към 200 евро
Средна заплата 2013 - 7 години след влизането ни в ЕС - 867 лева или към 430 евро
И това без да имаме ресурси. за 7 години 5 от тях в най-голямата икономическа криза от световната депресия насам доходите на средния българин са нарастнали с над 100%
Украйна 2006 средна заплата 1041 гривни или 160 евро
2014 - 3234 гривни или 250 евро
Така че очевидно България в ЕС и без ресурси се представя доста по-добре от Украйна в силни връзки с Русия и с много ресурси Очевидно зловредното влияние идва от Русия
Пак трябва да ти кажа че пишеш пълни глупости ...преди десетина години имаха оранжева революция и на власт доидоха тия моцуни като оная с плитката .....ПРОЗАПАДНО ориентирани. От последите десет години половината управляваха прозападните ........така че е 50 на 50
Стига евтини манипулации
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар