IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
    И аз така. Кефи ме да си правя майтап за ден, два, след което да си бия камшика за половин, една година, докато вие тука чупите клавиатура след клавиатура

Така, че держай шаран. Аз съм ОК, ти продължавай да живееш с идеята, че всичко ти е ок. Факта, че киснеш в тоя форум ежедневно е показателен
    Шарен свят брей!!!Какви смешни хора имало!!!Пинковци!!!

Коментар

Тццц....Този месец прибрах чисто 80 К. Затова и се махнах от БГ. Аре със здраве !

Ще се видим пак след година, когато мангалите вече са започнали да ви гонят по улиците...
      Предполагам Украински гривни

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
        FLAKNER ти си военен нали? Най-вероятно си старшина. Познах ли?
        Не, не съм военен...

Коментар

Тццц....Този месец прибрах чисто 80 К. Затова и се махнах от БГ. Аре със здраве !

Ще се видим пак след година, когато мангалите вече са започнали да ви гонят по улиците...

Голям шут си , признавам!!!!!!!!!!!Нямаш равен!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
            Написа тролът с поне 4 ника... Интересно, абе на Запад въглища ич не се копат, налЕ?
            FLAKNER ти си военен нали? Най-вероятно си старшина. Познах ли?

Коментар

Ми да ти кажа - ама да не се разчуе, ей - в Германия скоро май ще се измъкват от ЕС. Била се изчерпила схемата и десните набират яко сила. Кеф ми е да са там. Да. Не са цървули като нашите форумни експерти по всичко.

А на тебе к'во да ти кажа. Стискай палци да не ти бият шута, че хич не те бива в троленето.
              Абе ,бегай от тия мръсни империалисти бе!!!Че ,ако те надушат кви ги плещиш,леле мале!!!

Коментар

• Появи се пидалето - пак искал в устето
                Не ти ли стигнаха големите негри мутренска пачавро- нещо бело имаш на русата косичка

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Чупиш клавиатурата и после половин година събираш пари за нова предполагам След като 867 лева заплата ти се вижда нереалистично висока

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                    сигурно си в Донбас, нали? копаш въглища - да живее пролетариата!!!
                    Щото ако си на запад, малко много ще ми дойде твоята шизофрения
                    Ми да ти кажа - ама да не се разчуе, ей - в Германия скоро май ще се измъкват от ЕС. Била се изчерпила схемата и десните набират яко сила. Кеф ми е да са там. Да. Не са цървули като нашите форумни експерти по всичко.

А на тебе к'во да ти кажа. Стискай палци да не ти бият шута, че хич не те бива в троленето.

Коментар

И аз така. Кефи ме да си правя майтап за ден, два, след което да си бия камшика за половин, една година, докато вие тука чупите клавиатура след клавиатура

Така, че держай шаран. Аз съм ОК, ти продължавай да живееш с идеята, че всичко ти е ок. Факта, че киснеш в тоя форум ежедневно е показателен
                      Чупиш клавиатурата и после половин година събираш пари за нова предполагам След като 867 лева заплата ти се вижда нереалистично висока

Коментар

Ми нищо. Аз дори се радвам, че Бандерци влизат в Европа. Ти да виждаш нещо лошо?
                        Бандерците направиха за смях МИД-овете на Германия, Франция и Полша... Жалката картинка на подписването на споразумението от тримацата тенори Яценюк, Кличко и Тягнибок и Янукович, след което беше подписано и от МИД-вете и после кво Бандерците казаха няма никакво споразумение, Ами Хамериканците виждат също нещо лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                          сигурно си в Донбас, нали? копаш въглища - да живее пролетариата!!!
                          Щото ако си на запад, малко много ще ми дойде твоята шизофрения
                          Написа тролът с поне 4 ника... Интересно, абе на Запад въглища ич не се копат, налЕ?

Коментар

• Ха-хааа!
                            Явно се напича положението след като дори и агента-Доносник Огито, или кирето, или карл... се появи!

Кво става бе, Елника, май ше ти изстине местенцето в уелнес клуба?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Това са глупости.
                              Нещо данни, тва-онова, или викаш, ти така каза, че кой мое да те обори.

Коментар

Ми аз съм си ОК. Мислете му ВИЕ крупни инвеститори и тролове на баничка + редка бозица с подсладител
                                Ами кво се вреж тогава тук при троловете!!!?

Коментар

Working...
                                X