IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Ето и кенефа където е ачкал любимеца ви:
    Десетина български сайта, сред които и “24 часа” публикуваха “златната тоалетна на Янукович”, взета от украински издания. Снимката се оказа менте, използвана за пропаганда. Тя трябва да завърши образа на “диктатора”, който живеел в лукс и дворци. Лесно може да се провери с търсачките на изображения. Снимката е публикувана над 300 пъти в последните години в различни сайтове и на запад, и на изток, в множество блогове и др.
    Има я в множество руски сайтове за дизайн на баня. Някой просто я е взел оттам и я е приписал на Янукович, защото “му отива”.

Кадрите от президентския дворец на Янукович трябваше също да покажат някакъв лукс като на арабските шейхове. Но държавната резиденция, макар и приватизирана, не може чак да впечатли. Автомобилната колекция в гаража й, представяна като лична на Янукович, не е нещо изключително, с преобладаващо присъствие на старите модели коли и мотоциклети от съветската епоха.

Янукович може да е корумпиран и провалил се политик и без да му измислят златна тоалетна.
    Обяснимо е за обикновения читател, блогър, писач из Фейсбук, да си измисля всякакви снимки, монтажи, да им съчинява една или друга легенда. Но професионални издания да правят това е или некомпетентност, или съзнателна пропаганда.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Абе рубладжия гнусен, ми че тази резиденция на тиранина е била държавна преди това бе, на 100 млн. се оценява. Да не би да я е купил със заплатата си?

ПП
      Отново ме би с опит, пфу!
      абе малоучник промит ти нямаш представа какво са 100 милиона , хубава е къщата но определенм не струва толкова ......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Дано всичко тръгне по нормален, парламентарен път, че с тези АЕЦ и десетки военни ядрени обекти си е ....мамата !
        А дано ,ама надали .За съжаление битката за Украйна не е приключила. Крайната дума в Москва
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Дано всичко тръгне по нормален, парламентарен път, че с тези АЕЦ и десетки военни ядрени обекти си е ....мамата !

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            След 3-тата минута се настръхва, не е истина. Хората са били на улицата не за пари. Тоя помяр Яник предаде златни момчета, спомням си бяха публикували адресите и телефоните на беркут в интернат, плашеха им семействата, въпреки това момчетата го крепиха на власт без оръжие три месеца... Яник ще има по всяка вероятност съдбата на Петнистия, който предаде СССР, а в края на дните си, като закъса за пари му пускат некои лев, като рекламира кожени чанти и тестени изделия... Яника ще му вземат всичко, а после ще му подхвърлят далаверки за жълти стинки
            Да, Янукович ПРЕДАДЕ тези мъже...
            ПРЕДАДЕ и Родината си...
            Сега, единственото нещо, което му остава е да ИЗБЯГА...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Такива разкази са десетки...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=Eayg8OrwfTM

Коментар

• Истината за Укр

Donetsk, an eastern coal-mining and industrial center whose bleak Soviet-era urban landscape is a world away from the elegant and >proudly European splendor of western cities like Lviv (New York Times)

Донецк и Луганск произвеждат 20% от националния вътрешен продукт на Украйна. Останолото се произвежда в Днипропетровск и Запорожия чрез експорт на руския пазар. А Лвов и цяла Западна Украйна произвеждат картошка и ряпа.

Къде са тръгнали? Изключете атомната централа в Кременчук (Източна Украйна) и Киев ще остане без ток. Нека да живеят на генератори.

Бандеровската власт няма да просъществува дълго. Те не контролират икономиката. Затова Янукович е все на власт от 1999 насам. Ако сега не го намерят и обесят, след няколко месеца може пак ще го поканят да бъде министрър председател.
                  Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                    Ей, дори човек не може да изпратите като хората......при все, че ви пожелах всичко добро.

Излизам да изпия няколко бири, прибирам се и ще да видя ? Един ме нарекъл козар, друг ме прати във Венецуела....

Трогнахте ме тролове. Заслужавате си съдбата и живота дето ще бичите от тук, нататък. Опитах се да дам някакво мнение без да изпадам в политически полюции и осъзнах, че тук разум не вирее. Жалко, имаше какво да кажа, защото съм от позиция, от която мога да следя и да научавам първи доста интересни неща.

Последни хинтове за Украйна преди да се измъкна позорно и с наведена глава. Тимошенко отказа да се кандитатира дори за чистачка в парламента и вероятно вече лети в неизвестна посока (както и много други герои от зората на оранжадата), тъй като е пределно наясно какво ще се случи. Справка. Босна.

Всичко добро и успехи ! Утре може да плюете и серете колкото искате след мене. Ще ви отговоря пак след година !
                    Първо няма абсолютно нищо срамно човек да е козар. те нима не са хора? И не си изкарват хляба с честен труд?
                    Проблема ти знаеш ли къде е? Че живееш на запад, по тяхните правила, с тяхната валута, децата ти (ако имаш) ги образоваш с тяхната образователна система, купуваш техните коли, возиш се на техните самолети и авиолинии, ядеш тяхната храна, пишеш на техните компютри, взимаш тяхната заплата, ползваш техните банки, караш по техните пътища, ходиш на лекар в техните болници, гледаш тяхната телевизия, носиш техните дрехи.... мога да продължавам безкрайност.
                    С думи прости - избрал си техния начин на живот. Това лошо ли е? В никакъв случай. Това е свобода, най-ценното нещо. Избрал си с двете си ръчички и с тва дет ти е между ушите да си изкарваш хляба в друга държава. И никой не те е спрял и не те съди.

НО. Но да си избрал този начин на живот и да плюеш по запада и да величаеш утрепката капутин и неговите олигарси е шизофрения. Тогава що не си вдигна семейството и беж в огромните руски полета? Защо бе пич? Американците имат една велика мисъл - PUT YOUR MONEY WHERE YOUR MOUTH IS. Демек - сложи си парите там където ти е и устата. Ей тая твоя шизофрения не мога изобщо да разбера.
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• http://e-vestnik.bg/20005/valneniya-...types=og.likes

Тук пък пише, че тоалетната била пропагандна манипулация...

Коментар

• Факушкa

Кой ще даде 100 милиона за това скодоумно нещо, този предател техен и имота дето оставя е осран.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Ето и кенефа където е ачкал любимеца ви:

Коментар

Абе малоумник Белия дом е официалната резиденция за пред гражданите, имат още десетки че и стотици резиденции които не са отворени за посетители, сигурно ще са от типа землянки с НАЛЕ.

В частния дом на Обама пък съвсем не си ходил да знаеш как е ...... направо ви се чудя правите се на умници пък простотията ви извира от всякъде.......
                            Абе рубладжия гнусен, ми че тази резиденция на тиранина е била държавна преди това бе, на 100 млн. се оценява. Да не би да я е купил със заплатата си?

ПП
                            Отново ме би с опит, пфу!

Коментар

Севастопол посрещна Беркут! (видео)

http://worldtodaybg.com/2014/02/23/%..._exclude=12161
                              След 3-тата минута се настръхва, не е истина. Хората са били на улицата не за пари. Тоя помяр Яник предаде златни момчета, спомням си бяха публикували адресите и телефоните на беркут в интернат, плашеха им семействата, въпреки това момчетата го крепиха на власт без оръжие три месеца... Яник ще има по всяка вероятност съдбата на Петнистия, който предаде СССР, а в края на дните си, като закъса за пари му пускат некои лев, като рекламира кожени чанти и тестени изделия... Яника ще му вземат всичко, а после ще му подхвърлят далаверки за жълти стинки

Коментар

• Севастопол посрещна Беркут! (видео)

http://worldtodaybg.com/2014/02/23/%..._exclude=12161

Коментар

Working...
                                X