IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Нещата си идват на мястото...
    Сега, ТЕЗИ борци за правда, остават БЕЗ РАБОТА ...
    БЕЗПЛАТНИТЕ сандвичи на барикадата свършват и трябва да се ПРАВИ НЕЩО ...
    http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/02/...p=0#addcomment
    Там обаче не ги чакат с отворени обятия ...
    Ма ти първо пишеш, после се и цитираш
    Поне смени ника дет са вика, не ви ли учат по опорните точки да се замаскирвате малко бе.
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Аха ...
      В черно море (за всеки случай) има щатски кораб, пълен до горе с десантчици ...
      ... Мани, дано някак се разберат, щото лошия сценарий е МНОГО ЛОШ...
      Това е на границата на Русия......САЩ не могат да си подсигурят необходимата логистика да се конфронтират на Руска територия , за това трябват стотици и хиляди кораби и милиони воиници ... само ще гледат, те преди бяха в Сочи за олимпиадата.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ако не сте разбрали Янушеску са го обявили за общодържавно издирване.
        По обвинение за масови убийства.
        Нещата се развиват с шеметна скорост.

А какво беше само миналата седмица, не ми се и спомня....

http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/02/...sovo_ubiistvo/
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• ЗАловен снайпер...

Коментар

Нека мине малко време...
            Свалиха от власт човек, който очевидно не заслужаваше да е президент...
            Сега обаче, идва по-интересната част.
            Конструктивната.
            Едно е да РУШИШ, ГРАБИШ и ПАЛИШ, а друго да градиш...
            След ТЕРОРА над полицаите, войничетата он вътрешни воиски и жадармите от Беркут (дали клетва и изпълняващ ЗАПОВЕДИ), ми е интересно, след еуфорията от "победата", как ще се спазва общественият ред ?.
            Ще се търсят ли лицата РАЗБИЛИ И РАЗГРАБИЛИ военни поделения и ОТКРАДНАЛИ оръжие и боеприпаси ?
            Как ще фунционират социалните институти ?
            Да не забравяме, че НЕ ВСИЧКИ покрепят майдана ...
            Какво ли ще последва ???
            Нещата си идват на мястото...
            Сега, ТЕЗИ борци за правда, остават БЕЗ РАБОТА ...
            БЕЗПЛАТНИТЕ сандвичи на барикадата свършват и трябва да се ПРАВИ НЕЩО ...
            http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/02/...p=0#addcomment
            Там обаче не ги чакат с отворени обятия ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              какви червени тролове ,бе идиот...
              Вигенин подкрепя Майдана и решенията на ЕС...
              Ние сме мислещи хора и искаме информация от всички страни и да я анализираме а ти си едно мекотело... гастърбайтерче ....
              Знаеш ли галош ,че БТВ и Нова нямаг една кореспонденция за това което става в Източна Украйна и не само те.....
              Даже ,няма кореспондеция за митинга против тимошенко...
              Някакви бели ангелчета ,който невинни ги стрелят...
              Затъмнението не е само там....никъде не можаш да намеря в БГ интернета какво се случи в Харков тази нощ....имало е някакви размирици , окупирани сгради и т.н. но нищо по нашите медии

Коментар

Аха ...
                И те се усетиха, че трябва да се вардят Бомбите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Съветофилите са се насрали от страх. Скоро и в задунайска ще ви подпукат.
                  В БГ и нашисти, титовки нямате да ви защитават....е освен мишо шумкаря и 10 бабета покрай него. Бързо ще бъдете окончателно ликвидирани.....от политическия живот.
                  Пак ли те пуснаха в отпуск от Карлуково бе.

п.п.
                  Даже и като си в отпуск трябва да си пиеш хапчетата приятелче

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                    Не спори с червени тролове без опорни точки - ще те свалят на тяхното ниво и ще те бият с опит
                    И се пригответе за бягство по-отрано, не като Якушеско по бели гащи
                    Стига ви за днес, сърбайте си попарата сега,и до скорошни избори. Bye-bye
                    какви червени тролове ,бе идиот...
                    Вигенин подкрепя Майдана и решенията на ЕС...
                    Ние сме мислещи хора и искаме информация от всички страни и да я анализираме а ти си едно мекотело... гастърбайтерче ....
                    Знаеш ли галош ,че БТВ и Нова нямаг една кореспонденция за това което става в Източна Украйна и не само те.....
                    Даже ,няма кореспондеция за митинга против тимошенко...
                    Някакви бели ангелчета ,който невинни ги стрелят...

Коментар

• Съветофилите са се насрали от страх. Скоро и в задунайска ще ви подпукат.
                      В БГ и нашисти, титовки нямате да ви защитават....е освен мишо шумкаря и 10 бабета покрай него. Бързо ще бъдете окончателно ликвидирани.....от политическия живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Така де....
                        Като събере фактите, му се изправя косата....
                        Аха ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Аз не управлявам нещо много яко сис е объркал.И въобще нещо друго освен комунист мое ли да измислиш щото по скоро твоето прилича на чугунска шизофрения.А на въпросите е ясно че няма да отговориш
                          Абе Пеше ти ясно, че не управляваш. Ама тия за които си гласувал управляват. Кво се правиш на дръж ми шапката, се едно не ме разбираш.

Нале се оплакваш от димукратите? Ми те не управляват бе пич. Управляват ни бившите комунисти от ДС. Ходи се оплачи на тях, нали за тех си гласувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Не спори с червени тролове без опорни точки - ще те свалят на тяхното ниво и ще те бият с опит
                            И се пригответе за бягство по-отрано, не като Якушеско по бели гащи
                            Стига ви за днес, сърбайте си попарата сега,и до скорошни избори. Bye-bye
                            За пореден път простотии , ГОВОРИ ПО СЪЩЕСТВО БЕ !!!

Още чакам да докажеш че:

- Тая тоалетна златна найстина е на Янукович
                            - Че Путин е предлагал заема на Украина с лихва 30%

Това са само ти твърдения които изписа за последния час !!!!

Коментар

• Oops I did it again

http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/02/...sovo_ubiistvo/

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                                Не мога да те разбера Бай Пешо ква е тая комунистическа чугунска шизофрения.
                                Ми нале сега управлявате вие бе? Нале могъщите цоциалисти са начело на държавата? Нале вътрешния министър е ваше мекере? От кой се оплакваш, че не разбирам?
                                Аз не управлявам нещо много яко сис е объркал.И въобще нещо друго освен комунист мое ли да измислиш щото по скоро твоето прилича на чугунска шизофрения.А на въпросите е ясно че няма да отговориш

Коментар

Working...
                                X