IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
    Украйна е много добре направена магария, дали Русия, дали ЕС все някой ще е губещ, ако пък се раздели Украйна, да му мисли ЕС с 30тина милиона бедни.
    През следващите дни на Украйна ще са нужни 5 милиарда евро, за да избегне икономическия колапс
    26 Февруари 2014 | 13:06 | Агенция "Фокус"

Киев. До петък на Украйна ще са нужни 5 милиарда евро, за да избегне икономическия колапс. Това съобщи британският вестник The Times, позовавайки се на западни дипломати от обкръжението на върховния представител на ЕС за външната политика и сигурността Катрин Аштън, която във вторник посети Киев.
    Новите украински лидери са предупредили западните правителства, че в течение на следващите няколко дни трябва да поискат помощ в размер на 5 милиарда евро, отбелязва изданието.
    По данни на вестника, на западните дипломати са били представени отчети за предстоящите бюджетни плащания, които трябва да се покрият в следващите няколко дни. „За доставяния от Русия газ трябва да бъдат платени 1.3 милиарда евро, още 870 милиона евро трябва да бъдат погасени по ангажиментите към МВФ, а също трябва да се изплатят пенсии и заплати в държавния сектор, пише в документа.

Сега да видя кой ще извади тези 5 милиарда за черните очи на Тимошенко и Десния сектор...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      ЕС си е много добре , скубят патките от периферията. Аз им се чудя на украинците що ЕС, те трябва да искат в ЕЗ - там е лапането.
      Разбира се, че ЕС е ок.
      Обща европейска валута.
      Свободно движение на европейски ценности (разбирай пари, стоки и услуги).
      За къде да бързат?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        ЕС си е много добре , скубят патките от периферията. Аз им се чудя на украинците що ЕС, те трябва да искат в ЕЗ - там е лапането.
        Украйна е много добре направена магария, дали Русия, дали ЕС все някой ще е губещ, ако пък се раздели Украйна, да му мисли ЕС с 30тина милиона бедни.

Коментар

• Бате Пешо

D.Y.F-091066

Коментар

• На долю России приходится около 30 % всего украинского экспорта (четверть ВВП Украины) и 80 % объёма украинского экспорта плодоовощной продукции, что в сумме составляет порядка $15 млрд. «Исходя из этих данных, мы можем примерно посчитать, каковы же будут финансовые потери Украины. Сокращение экспорта приведёт к снижению доходов бюджета. Сегодня его дефицит находится на уровне кризисного 2009 года и постоянно увеличивается. В конце 2013 года его размер составил 4,5 % ВВП. В условиях преддефолтного состояния и отсутствия внешнего финансирования санкции со страны РФ будут губительны для экономики Украины», — объяснила АиФ.ru Анна Кокорева, аналитик компании «Альпари». «Экономические отношения, а не персоналии»

...
            Предвижда ли ЕС, УСА или, който там "помага" на Украйна, да се компенсира тези дисбаланси ?
            Ако да, как ?
            Не да "отпусне помощ", а именно да компенсира на предприятията загубите от нереализирана продукция (на дневна, месечна, годишна база)?
            Защото е наивно е да се смята, че гейропейците или УСА ще изкупуват железопътни вагони или селскостопанска продукция от Украйна, за сметка на своите производители...
            Всъщност, до момента, НИЩО конкретно от НИКОГО не е казано...
            Какво се предлага ? (освен "европейската мечта", която украинците "защитиха" с кръв на барикадата)
            ...
            ???
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Колкото на нас дадоха толкова и на тях ще дадат.
              И на Сърбия дадоха и в ЕС я приеха но тъпоъгълника няма да го разбере, не се хаби

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Ти шегуваш ли се - има кой да им ги даде - дори само за да натрие носа на Путя. 30 милиарда са нищо - това е 0,005% от комбинираното БВП на ЕС и САЩ за две години. Като се има в предвид че най-вероятно част от тях ще мине през МВФ, които и без това се чудят къде да дават пари по поръчка на САЩ и нещата ще си се наредят за Украйна. В момента основния проблем е как нищо от тези пари да не стигне до лоялни на Русия украински олигарси, а не че са нещо особено като пари.
                Колкото на нас дадоха толкова и на тях ще дадат.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                  МВФ поставя на Украйна 10 условия за да й дадат заем. Много яки условия...
                  http://30dumi.com/2014/02/10-usloviy...ri-na-ukrajna/
                  Да им е честито на героите от Майдана

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    Май натам отиват нещата. Учудвам се, че има хора, включително висши политици от ЕС, които си мислят, че Русия ще загуби Севастопол. Просто няма да стане. Или Украйна ще играе по свирката на Кремъл или ще има разделяне на държавата. Американците се усетиха, че ножът опря до кокала и затова изведнъж се кротнаха. Само абдалите от Брюксел още не са разбрали какво става.
                    Ако има световен конкурс по тъпотия ЕС го печели безапелационно.Борбата ще е за второто и третото място

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Е, това не е спор...
                      Във Вашия случай, КАКВОТО И ДА ВИ КАЖАТ или ПОКАЖАТ, си имате
                      ДВА ВЕЛИКОЛЕПНИ ОТГОВОРА - Това не е вярно, защото Ти си Комунист и Рубладжия, и/или Да да, това е разработка на руските служби...
                      с което смятате аргументацията за приключила...

относно

https://www.youtube.com/watch?v=YfJH...&feature=share
                      + 1000

Затова и не мисля и да влизам в диалог с такива
                      Това което качвам тук е за мислещи хора , даже моля гореописаните да не го четат, да ме сложат в игноре листа си.

п.п.
                      Пускам го пак заради спама
                      Last edited by X_Y; 26.02.2014, 10:59.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Е, това не е спор...
                        ДВА ВЕЛИКОЛЕПНИ ОТГОВОРА - Това не е вярно, защото Ти си Комунист и Рубладжия, и/или Да да, това е разработка на руските служби...
                        + 1000

Затова и не мисля и да влизам в диалог с такива

Това което качвам тук е за мислещи хора , даже моля гореописаните да не го четат, да ме сложат в игноре листа си.
                        Last edited by X_Y; 26.02.2014, 10:55.

Коментар

Е, това не е спор...
                          +1 - Прилагам просто прийомите на Марков.
                          Last edited by X_Y; 26.02.2014, 10:56.
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                            Ей го пак се обади... Аз пък казвам, че на солидната база звездите ми го говорят, ми казаха, че тия които имали оръжия от протестиращите са руски тайни агенти внедрени да предизвикат властта да стреля... Ако изобщо има въоръжени протестиращи, ако има такъв снимков материал той 100% е правен в некое медийно студио близо до Кремълския площад. Нале? Добре ли е така да водим спор?
                            Е, това не е спор...
                            Last edited by X_Y; 26.02.2014, 10:56.
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ей го пак се обади... Аз пък казвам, че на солидната база звездите ми го говорят, ми казаха, че тия които имали оръжия от протестиращите са руски тайни агенти внедрени да предизвикат властта да стреля... Ако изобщо има въоръжени протестиращи, ако има такъв снимков материал той 100% е правен в некое медийно студио близо до Кремълския площад. Нале? Добре ли е така да водим спор?

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Които има очи и глава на раменете до гледа целия двадесет минутен запис и анализ които давам по долу , на тези кадри събрани от официалните новини достатъчно добре се вижда многократно че между протестиращите има въоръжени и стрелят и убиват. Чува се и глас които командва въоръжените протестиращи да стрелят само по чужди внимателно.

За всеки които някога е работил с огнестрелно оръжие и има представа за поразителната мощ на автоматичното оръжие е наясно че ако е имало тредесетина човека от страната на на Ятушкович и те са стреляли по протестиращите безразборно , още повече както са на тълпа ще да има хиляди убити и тези фашаги от протеста щяха да са вече само спомен.
                              Полека лека се доказва че при част от протестиращите нящкои е раздал оръжие и те цял ден са спреляли по полицията преди и нея да я въоръжат с огнестрелно оръжие. Дори и след като е въоръжена ясно се вижда че те не стрелят по протестиращите а само по въоръжени такива. От убитите на протеста голяма част са полицаи , част са убити въоръжени протестиращи и разбира се като всеки такъв конфликт има и жертви на случаен огън със сигурност някои и то приятелски.
                              Last edited by X_Y; 26.02.2014, 10:57.
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Които има очи и глава на раменете до гледа целия двадесет минутен запис и анализ които давам по долу , на тези кадри събрани от официалните новини достатъчно добре се вижда многократно че между протестиращите има въоръжени и стрелят и убиват. Чува се и глас които командва въоръжените протестиращи да стрелят само по чужди внимателно.

За всеки които някога е работил с огнестрелно оръжие и има представа за поразителната мощ на автоматичното оръжие е наясно че ако е имало тредесетина човека от страната на на Ятушкович и те са стреляли по протестиращите безразборно , още повече както са на тълпа ще да има хиляди убити и тези фашаги от протеста щяха да са вече само спомен.
                                Полека лека се доказва че при част от протестиращите нящкои е раздал оръжие и те цял ден са спреляли по полицията преди и нея да я въоръжат с огнестрелно оръжие. Дори и след като е въоръжена ясно се вижда че те не стрелят по протестиращите а само по въоръжени такива. От убитите на протеста голяма част са полицаи , част са убити въоръжени протестиращи и разбира се като всеки такъв конфликт има и жертви на случаен огън със сигурност някои и то приятелски.

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Коментар

Working...
                                X