IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опасност

Как бихте коментирали следната вероятност:
    Нациоаналистите в Украйна ескалират етническо напрежение с руснаците.Русия се намесва, първо икономически, после по принуда със сила, брутална, както само умеят. Запада не може да я удари, като Югославия'99, щото ще реве и налага санкции, които включват :Петролно ембарго, визови ограничения, замразяване на финансовиа активи и транзакции.
    Не знам как ще му се отрази това на обикновения западноевропеец, вероянто слабо, НО:
    На БГ ще ни се ебе майката, защото: Лукоийл ще колабира без руски петрол, Овъргаз, Булгаргаз, морския туризъм , тоест Сл.бряг, Албена,Златните - дърво. Целия сектор на недвижимите имоти по черноморието от който се хранят половината Варна и Бургас и малките общини в района.
    В крайна сметка отново ние, дето нямаме нито вина, нито идея какво се случва , ще страдаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Оспамихме темата. За Украйна ставаше въпрос. И за това как Украйна започва да се разпада в изгода на САЩ, които естествено са пратили снайперисти да убиват украинци и се стигна до преврат.

Щото Янукович може да е тъп като ботуш или валенка, ама не би пратил убийци, та сега да бяга като подгонен плъх. Неговата цел беше да не си цапа ръцете. И за това не даде на Беркут да използват оръжие.
      А сега се крие за да избегне убийците. Които са пуснати по петите му.
      Така или иначе тая държава не може да съществува по тоя начин. Русия ще си защити интереса, САЩ също, остава обаче един ЕС, който май ще отнесе негативите...

Коментар

• Оспамихме темата. За Украйна ставаше въпрос. И за това как Украйна започва да се разпада в изгода на САЩ, които естествено са пратили снайперисти да убиват украинци и се стигна до преврат.

Щото Янукович може да е тъп като ботуш или валенка, ама не би пратил убийци, та сега да бяга като подгонен плъх. Неговата цел беше да не си цапа ръцете. И за това не даде на Беркут да използват оръжие.
        А сега се крие за да избегне убийците. Които са пуснати по петите му.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

И точно за това да се обвързва печалбата или загубата на едно такова огромно предприятие като "Лукойл" със заплатите е глупаво. При положение, че собственика (руснаците) доставя и нефта.
          Казвал съм го и преди. Ако съм задграничния собственик на рафинерията, и АЗ доставям суровината, ще уволня директорите и счетоводителите които са допуснали рафинерията да е на печалба и да плаща данък печалба в България.
          Да работи на загуба е най-лесно, мести резултата, но данък печалба е нищо в сравнение с ддста, акцизи / от това няма как да избягат/ .... тека че Лукойл е един от най-големите данъкоплатци в България, факи както винаги гледа както му изнесе.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
            Казано по друг начин и си прав и не си ) малката фирма затова е малка, там всичко е малко и логично, като няма, няма )) Големите структури не са тека, да не говорим, че и някои са и доста на минус пък заплатите са си същите, че дори и по-високи) имат от къде и дават )
            И точно за това да се обвързва печалбата или загубата на едно такова огромно предприятие като "Лукойл" със заплатите е глупаво. При положение, че собственика (руснаците) доставя и нефта.
            Казвал съм го и преди. Ако съм задграничния собственик на рафинерията, и АЗ доставям суровината, ще уволня директорите и счетоводителите които са допуснали рафинерията да е на печалба и да плаща данък печалба в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
              Аерокосмически немат, има ВКО, а РВСН е съвсем друга биричка... Ясно е нивото на целия бълвоч.
              Не пиши на госпожата такива съкращения, че има половин час да търси какво ли означават.

Коментар

Напротив!
                Аз говоря по принцип.
                Райфа не знам какво си....
                Аз Райфа не знам как прави отчетите си, разни счетоводни шмекерии. Когато зад гърба им са неизвестно колко стотици интернционални милиарди, могат да си правят каквото искат в някаква България.
                А фирма, реална фирма в България, с няколко десетки служители прави това, което правим и ние. Няма печалба, няма големи заплати. Това е реалността.
                А че многомилионна "Райфа" може да отписва някакви счетоводни загуби, това не е реалността за малките и средните български фирми.
                Казано по друг начин и си прав и не си ) малката фирма затова е малка, там всичко е малко и логично, като няма, няма )) Големите структури не са тека, да не говорим, че и някои са и доста на минус пък заплатите са си същите, че дори и по-високи) имат от къде и дават )

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                  Аерокосмически немат, има ВКО, а РВСН е съвсем друга биричка... Ясно е нивото на целия бълвоч.
                  Всичко си имат, ти недей.
                  Скоро и бази по целия свят ще разкрият.
                  Обърнете внимание на коментарите под текста

http://vz.ru/news/2014/2/26/674534.html

Шойгу: Россия может создать сеть зарубежных военных баз от Сингапура до Никарагуа

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                    Гигов излагаш се не си в час, трейдъра ти отговаря по принцип, ако главата ти е на друго място, ти си си виновен, начини безброй, Райфа като е на зверска загуба да не би да не взимат заплати, а пък изпълнителните седят за жълти стотинки.
                    Напротив!
                    Аз говоря по принцип.
                    Райфа не знам какво си....
                    Аз Райфа не знам как прави отчетите си, разни счетоводни шмекерии. Когато зад гърба им са неизвестно колко стотици интернционални милиарди, могат да си правят каквото искат в някаква България.
                    А фирма, реална фирма в България, с няколко десетки служители прави това, което правим и ние. Няма печалба, няма големи заплати. Това е реалността.
                    А че многомилионна "Райфа" може да отписва някакви счетоводни загуби, това не е реалността за малките и средните български фирми.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Чрез Ivan Ibrishimov

Поради липса на официален "Майдан" ви предлагам нещо от днешните ми кахъри.

Тъжно, но факт

Путин вдигна по тревога Западния и Централния военни окръзи с всички видове войски – аерокосмически /разбирайте ракетни/, ВВС, ВМС, сухопътни и т.н.
                      Руснаците го наричат проверка на бойната готовност. А аз се сетих за друго.

Помните ли формулировките от времето на Студената война:
                      Германски реваншизъм.
                      Японски милитаризъм.
                      Американски империализъм.
                      Е, някои ги помнят, по-младите сигурно не.
                      Точно заради тях изреждам тези думи:

Путинизмът обединява всичко изброено и неосъществено исторически дотук.
                      Путинизмът е реваншизъм, като компенсация за сгромолясването на съветската империя.
                      Путинизмът е милитаризация, като противостоене на модерната цивилизация, до която Русия все още не може да се приближи по технологични и свои вътрешни причини.
                      Путинизмът е еманация на империалистическата политика в стремежа си да завладее отново всички държави не само в рамките на бившия СССР, но и онези, които попаднаха под руския ботуш след Втората световна война.
                      Затова великият американски президент Роналд Рейгън ще остане в историята с гениалната си формулировка за „Империята на злото”. И защото в руското мислене, за съжаление, не се е променило нищо от времето на „Звездните войни” на Лукас.
                      И Русия отново остава на звездни пространства от модерната цивилизация. Съжалявам за последното, но е факт – за цивилизования свят тя си остава „Империята на злото”!

Коментар

• ПАРИТЕ ИДВАТ В ПЕТЪК!, както обича да казва Сталинка... то тия революцийки са убаво неща, ама кат зимахте властта, Що преди това не питахте украинския дянков, дали има смисъл, да не ривете сега...

Керри: США могут выделить Украине 1 млрд долларов
                        http://vz.ru/news/2014/2/27/674580.html

Керри при этом подчеркнул, что пока никаких решений по поводу оказания финподдержки Украине не принято, передает РИА «Новости».

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Тъй и тъй ша мреш - стига чука по клавиатурата ами иди се запиши доброволец да помагаш на братушките и да стреляш майданци
                          БЕРКУТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕН БЕШЕ НЕВЪОРЪЖЕН! Викаш да стрелям срещу мирните протестиращи, които са с колци, бухалки, молотовки, прътове с метални звезди...

Купона свърши, гледаме върха на демокрацията. Мегдана одобрява правителството на Украйна

Коментар

• Чрез Ivan Ibrishimov

Поради липса на официален "Майдан" ви предлагам нещо от днешните ми кахъри.

Тъжно, но факт

Путин вдигна по тревога Западния и Централния военни окръзи с всички видове войски – аерокосмически /разбирайте ракетни/, ВВС, ВМС, сухопътни и т.н.
                            Руснаците го наричат проверка на бойната готовност. А аз се сетих за друго.

Помните ли формулировките от времето на Студената война:
                            Германски реваншизъм.
                            Японски милитаризъм.
                            Американски империализъм.
                            Е, някои ги помнят, по-младите сигурно не.
                            Точно заради тях изреждам тези думи:

Путинизмът обединява всичко изброено и неосъществено исторически дотук.
                            Путинизмът е реваншизъм, като компенсация за сгромолясването на съветската империя.
                            Путинизмът е милитаризация, като противостоене на модерната цивилизация, до която Русия все още не може да се приближи по технологични и свои вътрешни причини.
                            Путинизмът е еманация на империалистическата политика в стремежа си да завладее отново всички държави не само в рамките на бившия СССР, но и онези, които попаднаха под руския ботуш след Втората световна война.
                            Затова великият американски президент Роналд Рейгън ще остане в историята с гениалната си формулировка за „Империята на злото”. И защото в руското мислене, за съжаление, не се е променило нищо от времето на „Звездните войни” на Лукас.
                            И Русия отново остава на звездни пространства от модерната цивилизация. Съжалявам за последното, но е факт – за цивилизования свят тя си остава „Империята на злото”!
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Тъй и тъй ша мреш - стига чука по клавиатурата ами иди се запиши доброволец да помагаш на братушките и да стреляш майданци
                              Не мое,с две леви ръце не приимат!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Тва империализма не се спира!!!Сега пък протести и барикади и във Венесуела!!!
                                Много си прав, интимната пиндостанска мисъл е: Седерастия от ЛА до Владивосток. Да ти припомням ли как в София дзупахте и квичахте, Кой не скача е червен... В Киев местната седерастия също дзупаше, Кой не скача е москал

Таквиз ми ти работи

Коментар

Working...
                                X