If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
http://dnes.dir.bg/news/ukrina-krim-16213297?nt=4
Залагам, че са Майданаджиите(или там както се назовават), че е в техен стил
Ама знам ли, може и да ме изненадат братушките и да са те, въпреки че ако бяха те щеше да се разбере веднага
Лошо става, а гражданската война е гадно нещо
Да, трейдъра е прав. Печалба/заплата не е задължително да са пропорционални. Във всяка конкретна фирма си има множество фактори, кото променят доста нещата в една ил друга посока.
Заплатата е разход.Тя винаги влияе на печалбата или загубата.Ма за такива гурута като Факи това не е така.Той затова си изкарва хляба като се излага по форумите.Прави впечатление че поддръжниците на десните партии в този форум като цяло са с изключително ниска обща култура и знания.Те и затова са се записали в партии щото в живота са аутсайдери а много им се иска да са фактор.Досега си мислех че от комунистите по посредствени няма но живота ме обори.В българското дясно е пълно с агресивни неграмотници бездарници и тарикати.
Боже, боже, боже!
Що поне не легнеш да спиш, та да не се излагаш?
Че като няма печалба как ще плащаш големи заплати бе? Ти нормален ли си?
Когато дойде кризата и печалбата се спихна, първо намалихме персонала, после и заплатите. А премиите за Коледа и за Великден останаха в историята.
Е Гигов ти ако не можеш Трейдърко го може.Затова е голям играч а ти не си.
ПАРИТЕ ИДВАТ В ПЕТЪК!, както обича да казва Сталинка... то тия революцийки са убаво неща, ама кат зимахте властта, Що преди това не питахте украинския дянков, дали има смисъл, да не ривете сега...
Керри при этом подчеркнул, что пока никаких решений по поводу оказания финподдержки Украине не принято, передает РИА «Новости».
Сигур 22222333355777777-тата печатница е свършила хартията та само толкова мое да напечатат до петък.Аз им предлагам направо да изпратят дисковете с по едрия номинал и да ги печатат в Украйна.По лесно е.Ма какви жита са блеснали пред героите от евромайдана блясък шъ знайш
Как бихте коментирали следната вероятност:
Нациоаналистите в Украйна ескалират етническо напрежение с руснаците.Русия се намесва, първо икономически, после по принуда със сила, брутална, както само умеят. Запада не може да я удари, като Югославия'99, щото ще реве и налага санкции, които включват :Петролно ембарго, визови ограничения, замразяване на финансовиа активи и транзакции.
Не знам как ще му се отрази това на обикновения западноевропеец, вероянто слабо, НО:
На БГ ще ни се ебе майката, защото: Лукоийл ще колабира без руски петрол, Овъргаз, Булгаргаз, морския туризъм , тоест Сл.бряг, Албена,Златните - дърво. Целия сектор на недвижимите имоти по черноморието от който се хранят половината Варна и Бургас и малките общини в района.
В крайна сметка отново ние, дето нямаме нито вина, нито идея какво се случва , ще страдаме.
Това дето си написал има нулева вероятност да се случи нулева.Иначе дреме ми на желязото и за Лукойл и за незнам си кой газ и най вече за мутренския ни бандитски туризъм.Морето най накрая ще си отдъхне от тая нагла гмеж дето го е налазила.Голяма работа че щели да фалират сто мутри и три олигарха
Петролно ембарго, визови ограничения, замразяване на финансовиа активи и транзакции.
Не знам как ще му се отрази това на обикновения западноевропеец
И как точно ЕС ще вземе решение за налагане на петролно, пък и друго ембарго?
Кое правителство в България ще оцелее повече от два дни след като подкрепи такова решение?
Такива идиоти ще бъдат обесени на уличните стълбове.
България е енергийно зависима от Русия над 60-70 %.
Ще се самоубиваме ли или какво?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Общо взето и аз така мисля , и средния Руснак няма кои знае колко да му се отрази.
Цените на енергиините ресурси ще се дигнат спекулативно заради катаклизмите, което ще им позволи на ръшъните да ги изнасят към Азия без да губят кои знае какво ... обаче виж на нашето черноморие яко ще се усети
Едва ли ще има такива катастрофални последици за нас украинската криза.
И да спре рафинерията-пазар на горива голям. Малко ще се вдигне цената.
А руските туристи нямат причини да спрат да идват в България. Няма как да има такова ембарго. Нито пък някой може да им забрани да купуват имоти. Това са глупости.
Най-много да спре подаването на газ през Украйна. Да му мислят софиянци. Онези дето са на парно и не си го плащат.
Булгаргаз ще фалира, а софийската топлофикация ще спре. Мен ме боли хикса за софиянци.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Нациоаналистите в Украйна ескалират етническо напрежение с руснаците.Русия се намесва, първо икономически, после по принуда със сила, брутална, както само умеят. Запада не може да я удари, като Югославия'99, щото ще реве и налага санкции, които включват :Петролно ембарго, визови ограничения, замразяване на финансовиа активи и транзакции.
Не знам как ще му се отрази това на обикновения западноевропеец, вероянто слабо, НО:
На БГ ще ни се ебе майката, защото: Лукоийл ще колабира без руски петрол, Овъргаз, Булгаргаз, морския туризъм , тоест Сл.бряг, Албена,Златните - дърво. Целия сектор на недвижимите имоти по черноморието от който се хранят половината Варна и Бургас и малките общини в района.
В крайна сметка отново ние, дето нямаме нито вина, нито идея какво се случва , ще страдаме.
Общо взето и аз така мисля , и средния Руснак няма кои знае колко да му се отрази.
Цените на енергиините ресурси ще се дигнат спекулативно заради катаклизмите, което ще им позволи на ръшъните да ги изнасят към Азия без да губят кои знае какво ... обаче виж на нашето черноморие яко ще се усети
За да разчитаме на алкохолици от русия и англия за да ядем хляб, значи имаме голяма вина за положението си и си го заслужаваме.
Например защо половината от населението ни се отоплява на природен гас идващ от русия. Каква е тая глупост питам аз, естествено е че това ще бъде най-скъпото и несигурно отопление защото газта идва от майната. българина е прост човек.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар