IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=kandid;1059586856...
    За домашно ти поставям задача да намериш информация какъв дял притежават американски компании в такива от руския нефте-газ сектор... и колко планта се разработват от такива...[/QUOTE]
    Та колко са ?
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Следва молба от задграничното украинско правителство за помощ от Русия!

Виктор Янукович попросил Россию обеспечить ему «личную безопасность от действий экстремистов

РФ обеспечит безопасность Виктора Януковича на своей территории, сообщил ИТАР-ТАСС источник во властных структурах. По данным агентства, он уже находится на территории России.

Междувременно руската армия се предислоцира и се готви да помогне.
      Last edited by robert; 27.02.2014, 13:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Отричането на исторически доказания факт че Крим и други източни части на Украина са си Руски земи населени с основно Руско население, попаднали в състава на Украина по времето на СССР по административни причини не те прави по умен в очите на другите.

Дори проявяваш раздвоение на личността ти рипаш срещу СССР , а същевременно защитаваш тереториалната цялост на Украина създадена в тоя си вид именно от СССР....... пак караме с двоиния аршин.
        Така е, пич, ЕС е една прогнила империя, която безочливо се е разпростряла върху земи на Римската империя, Франкското кралство, Кордобския халифат, Свещената римска империя, Османската империя, Империята на Хабсбургите и разбира се Руската империя (в земите на Великото княжество Финландия, Варшавска губерния, Краковска губерния и Херцогство Курландия)...

Смешун, да си чувал за ненарушимост на границите в следвоенна Европа (не ми обяснявай за Косово)...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
          Нерде Ямбол, нерде Стамбол. Аз мога да се съглася с Вашата позиция за гей браковете, но това няма нищо общо с европейския избор на Украйна и България...
          Разбира се че няма. Вий обърнахте внимание на определенията ми.
          Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
          Както посочи Огнян Минчев, стремежът на Путин да възстанови СССР по формата на Евразийски Съюз и да вкара Украйна там е основната причина за тази криза. И съвсем правилно ЕС се противопоставя.
          Да, Путин има такъв проект. И се стреми да го реализира. Украйна, с населението и икономиката си (историческо-културното общо минало е основен аргумент.), е желана там. Успее ли, на картата, ще се появи доста сериозен (във всяко отношение) субект, който не че няма да разшири влиянието на "гейропейския проект" и господарите му от УСА, а и ще го намали...
          Както си забелязал, ЕС НЯМА право на глас...
          ТОВА е причината на "народното" недоволство в Украйна. (не Янукович, Кличко, Мличко, народа, Беркут, Курица .. или тям подобни ГЛУПОСТИ)... Русия НЕ ТРЯБВА да се сближава с Украйна. НА ВСЯКА ЦЕНА... А Превземането на "пазара" на 45 милионна Украйна е бонус за победителя... Не забравяй и военноморската база в Севастопол...
          Докато ако вземе Германия за пример, тя изобщо не си помисля за подобни имперски проекти, а успешно защитава демократичните ценности в рамките на ЕС. Затова съвременна Германия няма нищо общо с Хитлер, за разлика от Путин...
          Независимо, какво ти казва говорящата кутия вечер, Германия, драги, в момента е ОКУПИРАНА държава, която НЯМА ПРАВО на САМОСТОЯТЕЛНА политика..
          Да.
          И следва да отбележа че съм поласкан след като Вие ме сочите за основен противник и дори преминавате на лични нападки. Явно за комунистите-русофили се явявам основен идеологически противник. Но какъв друг да бъде Стамболов..
          Не се ласкайте толкова. При спазване на нормален тон, "личните нападки" при мен рядко надхвърлят някоя пиперлива шега.
          За "идеологически противник" още Ви е рано. Много залагате на световната мрежа, а книжките, които сте прочел са малко...
          Желая здраве,щастие и честно спечелени ПАРИ .
          Повече аргументация лишена от политически боички.
          Ползвай ЛИНКОВЕ, МОЛЯ !!!
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• markov

ЕС още не бият да се присъединиш към тях, макар че може и те да почнат като руснаците. След 2-3 години всичките тези пари дето сега ги крадат олигарсите просто ще изчезнат и ще видиш как Русия ще загуби интерес да присъединява. Уникално прости са тия хора и още по уникално крадливи.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Мда, поредно доказателство за тъждество на СССР и Путландия в червените чутури...
              Отричането на исторически доказания факт че Крим и други източни части на Украина са си Руски земи населени с основно Руско население, попаднали в състава на Украина по времето на СССР по административни причини не те прави по умен в очите на другите.

Дори проявяваш раздвоение на личността ти рипаш срещу СССР , а същевременно защитаваш тереториалната цялост на Украина създадена в тоя си вид именно от СССР....... пак караме с двоиния аршин.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Да де те ЕС с разширяването си в Руски територии ич не проявявт имперски амбиции сигурно ...... стига двоен аршин вече.
                Мда, поредно доказателство за тъждество на СССР и Путландия в червените чутури...

Коментар

Тц, не ти се получи...
                  На теб съвсем ...ма няма смисъл да разводняваме форума с кавги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                    Германия с работата си в рамките на ЕС отдавна е доказала, че няма нищо общо с Хитлер. Докато Путин със стремежа си да възстанови СССР под формата на Евразийски Съюз доказа, че споделя имперските амбиции на Хитлер и Сталин. И много добре е, че ЕС и в частност Германия се противопоставя на тези амбиции, като подкрепя националната независимост на Украйна и установяване на демокрация в нея...

И мисля че тази тема е за Украйна, а не за Сибир...
                    Да де те ЕС с разширяването си в Руски територии ич не проявявт имперски амбиции сигурно ...... стига двоен аршин вече.

Коментар

Палячо .... с това искаш да кажеш че имаш вагинална хронична гъбична инфекция ...сам се бях досетил какъв ти е рлоблема но беше добре да го държиш в таина от останалата час от форумците
                      Тц, не ти се получи...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Кое да отнесем - дреме ми за руския газ - най-добре да спрем всякакъв внос от Русия и на газ и на нефт. Така най-после ще се освободим от влиянието на този тумор на изток.
                        Излизаш от равновесие пич.
                        Явно си се сврял в мрачна канцелария и не ти е ясно какво е туй газ , нефт и за какво служи.
                        Абе накратко тъпанар.

Коментар

Правилно, недей, те са опасни за подобни органи от женската анатомия...
                          Палячо .... с това искаш да кажеш че имаш вагинална хронична гъбична инфекция ...сам се бях досетил какъв ти е рлоблема но беше добре да го държиш в таина от останалата час от форумците

Коментар

Принципно с вагинални гъбички не разговарям
                            Правилно, недей, те са опасни за подобни органи от женската анатомия...

Коментар

• Feb. 26th, 2014 at 11:06 PM Большие десантные корабли Балтийского флота РФ прошли пролив Босфор и зашли в Черное мореhttp://dymovskiy-name.livejournal.com/1890218.html
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                За него това че сегашните управляващи в Русия нямат нищо общо с комунистическата идеология, така както и днешните германци не споделят идеология на хитлеризма - това е без значение.

Единствения проблем на американските лизачи се нарича Владимир Путин, който отказва да отстъпи сибирските богатства на САЩ. Това е проблема. Ако Путин беше разрешил на Ходорковски да подари руския петрол на "Ексон", то той щеше да им е първи приятел. Само че Путин плясна крадливата ръчица през пръстите и прати крадеца в затвора.
                                Германия с работата си в рамките на ЕС отдавна е доказала, че няма нищо общо с Хитлер. Докато Путин със стремежа си да възстанови СССР под формата на Евразийски Съюз доказа, че споделя имперските амбиции на Хитлер и Сталин. И много добре е, че ЕС и в частност Германия се противопоставя на тези амбиции, като подкрепя националната независимост на Украйна и установяване на демокрация в нея...

И мисля че тази тема е за Украйна, а не за Сибир...

Коментар

Working...
                                X