IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Не се връзваи на простотиите им , тоалетните са си нормални , , просто трябва да има паравани от Алуминиева дограма разделяща седалките , тоалетните на Метро са същите . вероятно снимката е преди да са монтирани тези паравани
    Аааа не, за алуминиеви паравани, още поне 50 милиарда!

Абе то и лада самара са я снимали мааалко преди фейслифта, след който изглежда по-добре от BMW, ама пусто западняшка пропаганда не показва реално по достойнство великите руски творения.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Нали, не знам с какви чувства се качват руските моряци на кораби строени от руски инженери
      Поредното бисерче...

Коментар

Нали, не знам с какви чувства се качват руските моряци на кораби строени от руски инженери
        Да, наистина, много интерено нещо ...
        А какво общо има с Украйна ?
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Вас, какво точно Ви притеснява в тоя клозет ? (за 50 милиарда - да не забравяме сумата все пак)
          Срамувате се да се събувате пред други хора ?
          Не се връзваи на простотиите им , тоалетните са си нормални , , просто трябва да има паравани от Алуминиева дограма разделяща седалките , тоалетните на Метро са същите . вероятно снимката е преди да са монтирани тези паравани
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Тоалетна (пак ? ... хмммм да нямате някакъв фетиш там ?) може и да не успеят, но за военната техника сте прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Ма този газопровод е и артерия на Германия и други от ЕС.Я кажи ти защо американците факат ЕУ
              Отде да знам за американците, питай ги тях. А ЕС ще се оправи и без артерията на Путин. За Германия специално има и друга

Но Путин няма да се оправи без тръбата през Украйна. И там му е проблема

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                На това на дипломатически език му се вика груба провокация....аз бих го нарекъл мужишка дембелщина и проява на водка-дипломация... не е добре когато водката в теб говори...
                Викаш друго си fuck the EU, пардон Шайзе ЕС

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Рогозин: Турчинов должен арестовать сам себя
                  http://vz.ru/news/2014/2/27/674719.html

Если и.о. президента Украины Александр Турчинов считает «любые попытки захватывать административные здания» преступлением «против украинского государства», то ему следует арестовать самого себя, заявил вице-премьер России Дмитрий Рогозин.
                  Да, странно звучи от устата на човек, добрал се до властта, ИМЕННО ПО ТАКЪВ начин...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Рогозин: Турчинов должен арестовать сам себя
                    http://vz.ru/news/2014/2/27/674719.html

Если и.о. президента Украины Александр Турчинов считает «любые попытки захватывать административные здания» преступлением «против украинского государства», то ему следует арестовать самого себя, заявил вице-премьер России Дмитрий Рогозин.

Ха-ха-ха-ха
                    На това на дипломатически език му се вика груба провокация....аз бих го нарекъл мужишка дембелщина и проява на водка-дипломация... не е добре когато водката в теб говори...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      На теб ти ясно че няма как да стане хубавия бизнес да продължи дори чрез окупация, завидна е глупостта на мераклиите да бъдат окупирани, тези наистина не са в ред. Глупаците мислят, че като се ориентирали съм Русия и тя ще им дава - газ, нефт, суровини защото ги имала много.Цената на петрола се задържа и икономическия и ръст падна до нула на руснаците, а за раздаване не вярвам да имат нещо.
                      И аз това се опитвам да обясня, че окупация няма да има просто защото сметката на Путин не излиза при този вариант. Иначе се надявам да направи тази грешка, ама надали

Коментар

Една тоалетна не могат да направят като хората, ама иначе са велики строители на военна техника
                        Тоалетна (пак ? ... хмммм да нямате някакъв фетиш там ?) може и да не успеят, но за военната техника сте прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          А, по отношение на валутните приходи нещата хич на са се променили. И неслучайно за Путин Газпром е по-важен, отколкото въшното Министерство на Русия

Износа на Русия е предимно суровинен. Така че...
                          Така че, просто продължавам да чакам източник на данните. И в тая връзка, както е тръгнало, може да се направи и едно сравнение в ретроспекция.

Коментар

Вас, какво точно Ви притеснява в тоя клозет ? (за 50 милиарда - да не забравяме сумата все пак)
                            Срамувате се да се събувате пред други хора ?
                            Предполагам че ти нямаш подобни проблеми, отиваш и с голям кеф си вършиш публично личната работа Ама някой хора сме расли в цивилизована обстановка и тази азиатщина идва леко казано прекалено

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Никакво изчакване не виждам. Виждам бързане и истерия като тази в Крим, военни учения, Балтийски и Черноморски флот, показване на мускули - всичко това е признак на слабост. Путин трудно понася пораженията

За хляба и ножа е относително. Защо никой във форума не пише, че дори и Путин да отцепи Източна Украйна, газопровода за Европа пак трябва да мине през Западна Украйна. Погледнете на картата. А този газопровод е артерията на Путин...
                              Ма този газопровод е и артерия на Германия и други от ЕС.Я кажи ти защо американците факат ЕУ

Коментар

• Стамболов

На теб ти ясно че няма как да стане хубавия бизнес да продължи дори чрез окупация, завидна е глупостта на мераклиите да бъдат окупирани, тези наистина не са в ред. Глупаците мислят, че като се ориентирали съм Русия и тя ще им дава - газ, нефт, суровини защото ги имала много.Цената на петрола се задържа и икономическия и ръст падна до нула на руснаците, а за раздаване не вярвам да имат нещо.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X