IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Прав си, мен ако питаш армията трябва да се свие до 20 000 души, а ръководния състав да 10 човека с бюджет 0,1% от БВП. Но все пак имаме някакви ангажименти към военния съюз в който членуваме и на който разчитаме в случай на външна агресия.
    Тогава ще има доста повече за пари за образование, култура, здравеопазване и оооооооо Боже - магистрали!!!!! Ти да не си станал фен на Бойко????

А иначе не ми се мисли, колко кинта сме давали за тъпи фуражки по време на соца, когато трябваше да поддържаме войска в пъти по-голяма...и неефективна разбира се.

Тя в момента е горе-долу толкова, процента е малко повече, възможностите-палиативни. Това, което бате Пешо не иска, а и мисля си, че не само той, е БА да не става експедиционен корпус за мисии, където не ни е работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
      Бисер за енти път. сега остава да ни кажеш-Русия комунистическа държава ли е?
      Ми ти как наричаш държава в която дори и личните работи се правят общо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Цял свят се възхищава на съоръженията за олимпиадата, откриването и закриването на олимпиадата бяха уникални, организацията перфектна....но лайната само за тоалетна мислят.....нормално....
        Така е чичо, светът е във възторг от матушката и геният на нейния пръв държавен и партиен ръководител - товарищ Путя Джуджанкин Татарашвили, стотици милиони трудещи се ликуват по света...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Е ти не си ли горд от огромните усилия които е положил др. Путин да представи достойнствата на комунистическия живот на империалистическите спортисти.
          Бисер за енти път. сега остава да ни кажеш-Русия комунистическа държава ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Ми до тук 600 милиона кинта в продължение на 12 г.Сума достатъчна за Хемус До Търново по днешни цени.А може би и до Русе.И да не забравя 13 ковчега.....
            Прав си, мен ако питаш армията трябва да се свие до 20 000 души, а ръководния състав да 10 човека с бюджет 0,1% от БВП. Но все пак имаме някакви ангажименти към военния съюз в който членуваме и на който разчитаме в случай на външна агресия.
            Тогава ще има доста повече за пари за образование, култура, здравеопазване и оооооооо Боже - магистрали!!!!! Ти да не си станал фен на Бойко????

А иначе не ми се мисли, колко кинта сме давали за тъпи фуражки по време на соца, когато трябваше да поддържаме войска в пъти по-голяма...и неефективна разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Цял свят се възхищава на съоръженията за олимпиадата, откриването и закриването на олимпиадата бяха уникални, организацията перфектна....но лайната само за тоалетна мислят.....нормално....
              Е ти не си ли горд от огромните усилия които е положил др. Путин да представи достойнствата на комунистическия живот на империалистическите спортисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                най-накрая ще взема да те запозная с некоя рускиня
                Нидей. Ще го отреже, а после ще почне ено плюне срещу Путин и Рашъ, мамата си трака.

Коментар

Как така какво общо, нали темата е за новата Азиатска империя която Путя иска да прави като вкара насила украинците вътре. Империя в която пияните руснаци и една тоалетна не могат да направят както трябва
                  План, стратегия, доктрина, нещо документче? Щото иначе отиваме на поредния бисер, който е изтърсен от теб в темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Не се връзваи на простотиите им , тоалетните са си нормални , , просто трябва да има паравани от Алуминиева дограма разделяща седалките , тоалетните на Метро са същите . вероятно снимката е преди да са монтирани тези паравани
                    Е, съгласи се, че има недовършени работи ...
                    Пък и ако ги нямаше, нямаше да има за какво да се пише...
                    Нали ?
                    Кой как се е представил на състезанието не е толкова интересно...
                    Пък те, рубладжиите, взеха че събраха най-много медали...
                    Така пък СЪВСЕМ няма за какво да се пише за олимпиадата ...
                    Гадно е да напишеш, че комунистите са първи по медали ...
                    Тогава какво да бъде ???
                    А да ... !!!
                    КЛОЗЕТИТЕ за 50 милиарда долара !!!
                    Та така... Нищо сложно няма ...

Сори за off-a...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Как така какво общо, нали темата е за новата Азиатска империя която Путя иска да прави като вкара насила украинците вътре. Империя в която пияните руснаци и една тоалетна не могат да направят както трябва

Коментар

най-накрая ще взема да те запозная с некоя рускиня

Коментар

Не се връзваи на простотиите им , тоалетните са си нормални , , просто трябва да има паравани от Алуминиева дограма разделяща седалките , тоалетните на Метро са същите . вероятно снимката е преди да са монтирани тези паравани
                          има клип в тубата, със американска спортиска, която видяла вълк в хотела си... после се оказа че са направили 1:1 декора, вкарали са един вълк и излъчват по новините, след това разбира се разкриват бъзика

както се вика майтап бе, ама лошия вкус остава

Коментар

Съвсем нормални са си, няма две мнения просто са комунистически тоалетни - всичко е общо

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Ти пак не по темата, но ще ти отговоря.

Добре е да дадеш данни за парите, че да ме убедиш че струваг колкото Хемус и пътища до Видин и Русе. Не виждам никаква връзка между нашите войници и бежанския поток. Освен че те воюват срещу талибаните и Хизбула, които действително имат навика за атентати. Но за мен това е правилно действие.

И това е последния път, когато отговарям встрани от темата.
                              Ми до тук 600 милиона кинта в продължение на 12 г.Сума достатъчна за Хемус До Търново по днешни цени.А може би и до Русе.И да не забравя 13 ковчега.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Да, наистина, много интерено нещо ...
                                А какво общо има с Украйна ?

Коментар

Working...
                                X