Първоначално изпратено от Flanker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеhttp://finance.yahoo.com/echarts?s=R...e=off;source=;
Предполагам че си държиш спестяванията в рубли - макар че това не изглежда ама никак добра идея
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПак философии...
А бе кажи в какво ще се състои ФАЛИТА на Русия! Няма да може да си изплаща задълженията към чужди държави и ще се наложи да продаде Камчатка, например. Щото Там има злато. Това е сигурно.
Като геоморфология Камчатка и Аляска са близки. Почти идентични. С по-голяма вулканична активност в Камчатка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеЩе фалира ами, да не би зад рублата да седи нещо, а? Това да не ти е долара, за който седи половината международна икономика.
Предполагам че си държиш спестяванията в рубли - макар че това не изглежда ама никак добра идея
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА не съм говорил за края на Русия, а просто че Русия ще фалира. Аз още мисля така. Икономиката на Русия не е жизнеспособна - разчита на един отрасъл и този отрасъл нищо добро не го чака като печалби. Както може да се види дори и от коефициентите на които се търгуват американските компании от него - не само руските.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТя няма да фалира следващата година. Трябва година преди Иран да вземе да изнася прилични количества, Либия да си засили износа и ще е интересно как Саудитска Арабия ще реагира.
В същото време САЩ ще почнат да изнасят газ най-рано 2015, тогава ще се засили износа и от австралия. Това ще се отрази на цените на газа постепенно предполагам през 2016 или дори 2017.
По този начин големия натиск върху икономиката на Русия ще е всъщност след две три години. До тогава просто няма да расте - поне не така както е свикнала.
Пак философии...
А бе кажи в какво ще се състои ФАЛИТА на Русия! Няма да може да си изплаща задълженията към чужди държави и ще се наложи да продаде Камчатка, например. Щото Там има злато. Това е сигурно.
Като геоморфология Камчатка и Аляска са близки. Почти идентични. С по-голяма вулканична активност в Камчатка.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТя няма да фалира следващата година. Трябва година преди Иран да вземе да изнася прилични количества, Либия да си засили износа и ще е интересно как Саудитска Арабия ще реагира.
В същото време САЩ ще почнат да изнасят газ най-рано 2015, тогава ще се засили износа и от австралия. Това ще се отрази на цените на газа постепенно предполагам през 2016 или дори 2017.
По този начин големия натиск върху икономиката на Русия ще е всъщност след две три години. До тогава просто няма да расте - поне не така както е свикнала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеСпециално за Вас ще се повторя. Съгласен ли сте с думите на Методий Кусев: „Русофилството у нас стига до идиотство“ ....
В 1915 година Методий Кусев заявява на Петър Карчев:
„Русофил съм от детинство, но винаги съм разбирал, че не всякога руските интереси са съвпадали с нашите, българските. Трябва нашите политици да ги разбират тези неща и ако добре ги проумеят, няма никога да им става мъчно, когато видят, че не сме получили подкрепа от Русия. Ако добре разбираха нашите политици, че е естествено да се явят в даден момент различия в интересите ни с тази велика държава, те нямаше да очакват нейната подкрепа, щяха своевременно да си вземат мерките и нямаше да тласкат страната си слепешком към злощастия."
Туй не важи ли и за либерастчетата-идиоти, дето са завртяли гъза на Запад и очакват от там нещо друго?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДа де , Ако не стане ще стане ...и в двата случая Русия фалира.
Само не ми станя ясно как ще наместиш двете си взаимо изключващи се твърдения ....Русия фалира и същевременон налива пари в запазилата целостта си Украина да не си загуби влиянието......
Помисли малко , и пак ни залеи с напоителни обяснения как всъщност си прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеРусия щяла да фалира! Добре, може, ама обясни по-подробно какво става когато една държава фалира. Разпродават териториите и на други държави ли? Или нещо друго?
Какво ще последва след "фалита" на Русия?
САЩ ще вземат Камчатка и половината Сибир, Китай ще вземе другата половина.
Финландия ще си върне териториите чак до Санкт Петербург, Германия взема Кьонигсбергска област....
Би ли обяснил, МОЛЯ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА не съм говорил за края на Русия, а просто че Русия ще фалира. Аз още мисля така. Икономиката на Русия не е жизнеспособна - разчита на един отрасъл и този отрасъл нищо добро не го чака като печалби. Както може да се види дори и от коефициентите на които се търгуват американските компании от него - не само руските.
Коментар
-
Какво ще последва след "фалита" на Русия?
САЩ ще вземат Камчатка и половината Сибир, Китай ще вземе другата половина.
Финландия ще си върне териториите чак до Санкт Петербург, Германия взема Кьонигсбергска област....
Би ли обяснил, МОЛЯ!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеРавновесие, честно казано чудя се къв анализатор си и кои идиот ти плаща за анализите.
Вчера твърдеше че е по добре Украина да се разцепи щото се ти струваше по вероятен вариант и вадеше аргументи как си щастрив че ще се сцепи.
Днес понеже само в Крим обстановката е революционна запя друга песен и твърдиш че е е по добре да не се цепи ...и в пак вадиш изсмукани аргументи от пръстите си.
Утре ако нещо се промени пак ще обърнеш палачинката......важното е че каквото и да се случва все си щастлив и ще извадиш твърдението как това е края на Русия......
Същото беше преди време и в Политиката ....
Като баха активни протестите вадеше от сто кладенеза вода да не убедиш защо трябва и ще падне Орешака!
След като като заглъхнаха протестите почна с със същия план да твърдиш че всъщност той не трябвало да пада щото така ще отврател избирателите и така умразните ти комунисти / дали са комунисти е друг въпрос но за теб са такива / повече никога нямало да доидат на власт.
Това твоето не е анализи пич а бягане след вятъра .......и изглежда комично
Тва е супертрейдържа, ама с нов ник.... Не му обръщай внимание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАз пък мисля, че ще стане. Части от Украйна ще се отцепят, а Русия ще ги подкрепи.
Новата власт още първия ден се постара да стане антипатична на малцинствата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧетеш отгоре отгоре. Казах си съвсем ясно че предпочитам Украйна да се разцепи - но не мисля че ще стане.
С Орешарски нещата са съвсем различни. Сега не виждам полза ако падне. Да си стои, пък ще видим как ще се развият нещата
Само не ми станя ясно как ще наместиш двете си взаимо изключващи се твърдения ....Русия фалира и същевременон налива пари в запазилата целостта си Украина да не си загуби влиянието......
Помисли малко , и пак ни залеи с напоителни обяснения как всъщност си правНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар