If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не ми харесва рамкирането, десен - ляв - това са изкуствени граници, съзнанието трябва да стои свободно
Не ми бягай от въпроса ти не си свободен и няма да бъдеш, само си мислиш че си )) казах ти къде да търсиш отговорите та на коя минута според мен няма да има една дори
Абсолютна пропаганда си е. И аз да бях на мястото на руснаците същите неща щях да пускам - колко му е да намериш една мутра под правилен контрол и един прокурор навит да отнесе малко пердах и да направят едно театро за пред света.
Потърси в нет-а коя е тази мутра дето е на кадрото. Или знаеш ама насила се правиш на алтав.
Ясно че си дясна овца ) но на коя минута ще се изпуснеш ми е въпроса
Да си десен, означава да не си много наред с главата
Утре ще изпаднеш в положение да изповядваш леви ценности не дай Боже!
Всички десни са такива заблудени боклукчии, че си мислят, че винаги ще са умни , красиви, работоспособни и възможни!!!!!!!!
Абсолютна пропаганда си е. И аз да бях на мястото на руснаците същите неща щях да пускам - колко му е да намериш една мутра под правилен контрол и един прокурор навит да отнесе малко пердах и да направят едно театро за пред света.
Кой каза, че няма президент Украйна ?
Работи си човека.
Бе влизам тука и се цъкля пред монитора - да не съм сбъркал темата?
Излизам, влизам пак - и пак същото
Процесори, дънни платки, Нокия, Епъл, абе кво ви стана, що така изтрещяхте?
Бе тя работата тръгна отта че на известния интелектуалец бат'ти пешо се оказа че нито в телефона му, нито в компютъра му има нещо американско. Всичко било руско или китайско.
Но понеже е най-големия интелектуалец сред свиневъдите около плевенско, се почувтвахме длъжни да го уважим, катому обясним.
Пропаганда са на баба ти тарлъците, не можете да запушите интернедо макар че го слушате като любовница
Всичко това идва от вроденото бандитско чувство на руснаците.
Понеже май са повече в крим, искат да минат с референдум.
Да де, ама то не е някакво си референдумче като наште, ами за отделяне от Украйна и присъединяване към русия. Другите колкото и да са малко (в случая поне 45%), не биха се съгласили, и това ще доведе до гражданска. Целта е да вкарат войска за да "защитят" руското население. Чудя се как ли ще стане това - като избият неруското население? Щот'не виждам как татарите ш'се навият да се завърнак при мамаша раша.
Ми Татарите да стагат куфарите и право у западна Украина , от там след приемането направо е ЕС , те нали много аресват арабеските .....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар