Първоначално изпратено от stoio68
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНаесен вече никой няма да си спомня за новия премиер на крим, янукович най-вероятно отдавна ще е обесен, а от червените рубладжии тук няма да има и следа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова пък е съвсем малоумно изказване , кои точно и какво сме се издънили ?
Кои сме ние и кои вие ?
Ти явно съвксем изкука , асоциираш се с някви победители в нещо ли .....това говори са подценено самоуважение , щом имаш нужда да се асоциираш с по-силния.......
А дали Русия си е пропуснала шанса за териториално разширение , КОЕТО В ТВОИТЕ ОЧИ СИГУРНО ЗНАЧИ "ВИЕ" , предстои да се види.
Русия няма да нападне Украина , ще чака области ако има достатъчно нажежена ситуация и настроения да се оделят чрез референдум и тогава Руснаците ще кажат , щом народа иска демократично ....приемаме ги.
Пък като твърдиш че сме ние , ако случаино Крим успее да се отцепи би ли ми съдеиствал да получа натурален акт за част от него.......
То половината е населена от руснаци, а главната база на ЧФ е там. Себе си ли да нападне?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи може да не си. Ама част от тук пишещите си мислеха че Москва им плаща да пишат.
Коментар
-
Не колега ravnovesie, аз пиша заради собствени убеждения, не че някой ми дава наклон, независимо от къдеНито ми плащат, нито слушам някой петел. Това което стана в Украйна е груб пример за световна империалистическа политика , демонстрирана в последните 20 години единствено и само от голямото добро утро от Вашингтон и неговите марионетки. Tочно груба империалистична политика от най-чист вид, в образа познат от времето на студената война. Няма демократични ценности и прочее изтъркани клишета, в тези неща отдавна никой не вярва. От мен помни едно нещо - интернет ще затрие това което е голямото хамериканското доброутру в момента
А за Украйна едно е ясно - големия губещ който е сигурен за близките години това е населението от централна и западна Украйна. Дано не съм прав но натам отиват нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова пък е съвсем малоумно изказване , кои точно и какво сме се издънили ?
Кои сме ние и кои вие ?
Ти явно съвксем изкука , асоциираш се с някви победители в нещо ли .....това говори са подценено самоуважение , щом имаш нужда да се асоциираш с по-силния.......
А дали Русия си е пропуснала шанса за териториално разширение , КОЕТО В ТВОИТЕ ОЧИ СИГУРНО ЗНАЧИ "ВИЕ" , предстои да се види.
Русия няма да нападне Украина , ще чака области ако има достатъчно нажежена ситуация и настроения да се оделят чрез референдум и тогава Руснаците ще кажат , щом народа иска демократично ....приемаме ги.
Пък като твърдиш че сме ние , ако случаино Крим успее да се отцепи би ли ми съдеиствал да получа натурален акт за част от него.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА действията на Путин говорят че се издънихте тотално
Кои сме ние и кои вие ?
Пък като твърдиш че сме ние , ако случаино Крим успее да се отцепи би ли ми съдеиствал да получа натурален акт за част от него.......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovРавновесието е много наивен ....... това е прах в очите на хората и от двете страни , никои не му пука за Украина търсят ли личните интереси.
Но Равновесие с кравешки възторг - партньори......я сега почни да хвалиш Путин колко е добър човек де.....да е пълна пародията ....
Слабо ме интересува дали е прах в очите или не - в края на краищата това е политика. Важни са действията, а не емоциите.
А действията на Путин говорят че се издънихте тотално
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеА па ти - Тягнибог и Ярош партньори на ПутинПо-скоро Володя ще ги утрепе с плюнка
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеНовият премиер на Крим заяви, че ще се подчинява на Виктор Янукович
http://focus-news.net/news/2014/02/2...anukovich.html
Нерде Киев, нерде Стамбул, след 8 месеца ако неадерталците са на власт ще трябва да се барикадират на сцената на майдана , тези дето сега им свалят капа наесен ще ги гонят с камъни като дойде глада
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПартньори и хуманитарна помощ - това са ключовите неща. Управлението от Киев са партньори а за Крим само хуманитарна помощПо-скоро Володя ще ги утрепе с плюнка
Коментар
-
Новият премиер на Крим заяви, че ще се подчинява на Виктор Янукович
http://focus-news.net/news/2014/02/2...anukovich.html
Нерде Киев, нерде Стамбул, след 8 месеца ако неадерталците са на власт ще трябва да се барикадират на сцената на майдана , тези дето сега им свалят капа наесен ще ги гонят с камъни като дойде глада
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнениеПрезидент РФ Владимир Путин поручил правительству продолжить контакты с украинскими партнерами по развитию торгово-экономических связей, а также провести консультации с иностранными партнерами, включая МВФ, по оказанию финансовой помощи Киеву и проработать вопрос об оказании Крыму гуманитарной помощи в связи с его соответствующим обращением, заявил пресс-секретарь главы государства Дмитрий Песков.
Яснооо, някой ще трябва да плаща борчовете и газа. Демек - майдански неадерталци оправяйте се със затягането на колана
"Кроме этого, имея в виду обращение руководства Крыма об оказании гуманитарной помощи, президент РФ поручил правительству РФ проработать этот вопрос, в том числе по линии регионов РФ", - сказал пресс-секретарь.
Още вчера съобщиха че от Русия за в Крим са възможни 5 милиарда долара инвестицииМайданците нямат 600 милиона да платят пенсии и заплати тоя месец, камо ли остава като падне есента студа и трябва да се греят. Ама то дотогава сигурно ще са на топло в Калифорния та не ги интересува
Коментар
Коментар