If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сергей Аксьонов е новият премиер на Крим. Обръщат се за помощ към Русия
27.02.2014 г. 23.00 ......
Върховният съвет на Крим е назначил за премиер на републиката Сергей Аксьонов, лидер на партията „Руско единство“. Крим признава за президент Янукович и се обръща за помощ към Русия. Путин разпореди оказване на помощ на Крим...
Благодаря за мнението ти за мен.....
Монти, ама това е стара информация.
Я виж нещо което със сигурност ще те заинтересува:
Върховният съвет на Крим е назначил за премиер на републиката Сергей Аксьонов, лидер на партията „Руско единство“. Крим признава за президент Янукович и се обръща за помощ към Русия. Путин разпореди оказване на помощ на Крим...
Благодаря за мнението ти за мен.....
Янукович:
Тогава се приземихме и с автомобили поехме към Крим, където пристигнахме вечерта. В Крим ми казаха, че вече има заплахи за членове на семейството ми. Такава беше ситуацията. В Ростов на Дон съм защото недалеч живее мой стар приятел и пристигнах при него поне за временно убежище.
Същия ефект ще има и ти да съставиш правителство и да насрочиш избори.
А това с червената армия беше дорбо
След клипа излезе предложение за това http://www.youtube.com/watch?v=4RHg0f5Nq4c
И се чудех дали пък руснаците не са по доброто предложение - те поне ще попеят, до като другите има да ти маршируват и след това ......
Очаквам Янукович дза разпусне радата и да състави временно правителство и да насрочи парламентарин избори...
Тогава ще стане интересно...
Откъде, от Ростов на Дон
Никъде не съм бягал. Отидох в Харков и докато бях още в Киев по мен стреляха с автомати. Колата, която ме прикриваше, беше обстреляна от всички страни. Не пътувах сам и не съм бягал, а отивах на среща с актива на Партията на регионите и на обществени организации.. Пристигнахме късно през нощта, а още на сутринта на 22 февруари службата за сигурност получи информация, че там има радикално настроени групи. Нямаше никакъв страх, това бяха условия, с които трябваше да се съобразяваме.
В отговор на въпроса защо е избягал, Янукович описва, че е отпътувал с два хеликоптера към Луганск, но от ръководството на въздушното движение и военните помислили, че бягат в Русия и им казали да обърнат. Тогава се приземихме и с автомобили поехме към Крим, където пристигнахме вечерта. В Крим ми казаха, че вече има заплахи за членове на семейството ми. Такава беше ситуацията. В Ростов на Дон съм защото недалеч живее мой стар приятел и пристигнах при него поне за временно убежище.
Не съм съдия. Нека Господ отсъди кой как се е държал. Няма да осъждам хора, които под дулата на автомати са принуждавани да подписват едни или други решения, каза той по повод въпрос с кого ще работи, след като собствената му партия го нарича предател.
Не мисля...
Десният сектор бе просто едно оръдие на труда ...
безсилието и некомпетентността на новата "власт", започват да блестят все по-силно...
Както казах и преди -
Едно е да лаеш на площада, да палиш гуми и убиваш, а ДРУГО да градиш и съзидаваш...
Резултатите от "управлението" полека започват да се натрупват ...
Очаквам Янукович дза разпусне радата и да състави временно правителство и да насрочи парламентарин избори...
Тогава ще стане интересно...
Не мисля...
безсилието и некомпетентността на новата "власт", започват да блестят все по-силно...
Както казах и преди -
Едно е да лаеш на площада, да палиш гуми и убиваш, а ДРУГО да градиш и съзидаваш...
Има президентски избори на 25 май и там ще се види кой е некомпетентен
А не се знае ...
В Украйна не се ли играе по волята на Десния сектор или бандеровците ... по добре да не играеш изобщо....
Не мисля...
Както казах и преди -
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
В Женева започна разследване срещу Виктор Янукович и неговия по-голям син Александър, предаде УНИАН. Двамата са заподозрени в пране на пари.
По-рано швейцарското правителство взе решение, че ако на територията на страната бъдат открити каквито и да било активи, свързани с отстранения държавен глава, то те ще бъдат замразени. В европейската държава беше открита компанията MAKO Holding, която принадлежи на сина Александър.
Европейската държава също така обяви, че е замразила активите на 20 украински висшестоящи, включително на държавния глава, неговия син и редица бивши министри.
Коментар