IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Дали нефта ще падне някога , което на мен ми сте трува глупост щото е изчепаем ресурс, и засега не се налагат технологии които да намалят използването му , и дали Русия ще има проблеми с бюджета си е въпрос на бъдещето не на сега.

Тук обсъждаме какво става в Украина и не мога да разбера какво утешение намират за себе си някои хора че финансите на Русия хипотетично можело да имат проблем в бъдеще неопределено......
    Ами Русия е основен играч в Украйна. Та затова.
    От друга страна, кой нормален човек не иска да види Империята на Злото на колене?

И друго - събитията след всв показаха пътя по който би трябвало да тръгне и Русия след /90 година. Но те избраха изпитания по тези ширини стар дивашки начин. И понеже са голяма държава, страдат по-малките народи.
    Така или иначе, скъпо ще платят за избора си.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      А не, да си го взима Крим, и Донбас да го взима. Няма нужда от Руснаци в Европа.
      Най добре ще за всички да си ги вземе.
      А за другото не си прав. Ко щат да одят у Уйропата, ма туканка да идват.
      По добър турист от руснака няма. Не е стиснат като тъпите немци.
      А и нашенци там ако видят доста зор може да идват, зер доста села пообезлюдяха.
      Се ще измъкнем нещо от ЕС за целта.

Коментар

Хайде намери и един мой пост в който да казвам че искам областите с руснаци да стоят в Украйна.
        Върни се към началото на темата и ще ги видиш
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Аз какъв шорт ще наточа понеделник не е истина.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение

Аз се чудя рубладжиите що са толкова изнервени и що увеличиха троленето, а то щото със същите хонорари вече все по-малко самогон могат да си купят, и трябва повече часове да заработват

И още ще пада - пазарите вече усещат миризмата на мърша от към Русия.

Коментар

Не си криви душата не си го казвал, аз го твърдях а ти се бореше да ни убедиш как Украина влиза в ЕС, текат реки от пари , всичко е цвутя и рози а Путин е фалирал ......

По някое време като видя дебелия взе да обръщаш палачинката , но както казват хората по добре късно отколкото никога....
              Хайде намери и един мой пост в който да казвам че искам областите с руснаци да стоят в Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Ета рубли - ани толка за крепостних и другая заграничная сволач.

Аз се чудя рубладжиите що са толкова изнервени и що увеличиха троленето, а то щото със същите хонорари вече все по-малко самогон могат да си купят, и трябва повече часове да заработват

Don't work hard, work smart!

Коментар

Що объркани, аз от ден една на тази криза си казвам че ми се иска Украйна да се раздели.
                  Не си криви душата не си го казвал, аз го твърдях а ти се бореше да ни убедиш как Украина влиза в ЕС, текат реки от пари , всичко е цвутя и рози а Путин е фалирал ......

По някое време като видя дебелия взе да обръщаш палачинката , но както казват хората по добре късно отколкото никога....

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Айдеее, рашките изкараха и секретното оръжие
                    Нефта на $50 не знам, но тази-следващата година САЩ стават най-големия производител на петрол в света. Ще произвежда повече от С.Арабия и Русия.
                    Това в съчетание с възстановяването на доставките от Иран, може да тласне цената и по-надолу.
                    Ся в момента се строят много lng по източното крайбрежие, и скоро ще изнасят много.
                    Дори и Европа да не прекрати доставките на газ от Русия, то цената му ще се срине.
                    А всички знаем, че самая магучая требует доллари. А ани печатаютса на другое место.
                    Дали нефта ще падне някога , което на мен ми сте трува глупост щото е изчепаем ресурс, и засега не се налагат технологии които да намалят използването му , и дали Русия ще има проблеми с бюджета си е въпрос на бъдещето не на сега.

Тук обсъждаме какво става в Украина и не мога да разбера какво утешение намират за себе си някои хора че финансите на Русия хипотетично можело да имат проблем в бъдеще неопределено......

Коментар

А не, да си го взима Крим, и Донбас да го взима. Няма нужда от Руснаци в Европа.
                      Даже си мисля, че физически требва стена да има между Европа и азиатците.

Коментар

Споко Равновесие , Путин чете Инвестора, прочел е какво си казал за нефта и фалита на Русия. Вече идват първите съобщения за забелязани Руски военни колони на път обратно към Руските граници.

Даже и Руските летящи чинии вече не кацат в Киев.......
                        Айдеее, рашките изкараха и секретното оръжие
                        Нефта на $50 не знам, но тази-следващата година САЩ стават най-големия производител на петрол в света. Ще произвежда повече от С.Арабия и Русия.
                        Това в съчетание с възстановяването на доставките от Иран, може да тласне цената и по-надолу.
                        Ся в момента се строят много lng по източното крайбрежие, и скоро ще изнасят много.
                        Дори и Европа да не прекрати доставките на газ от Русия, то цената му ще се срине.
                        А всички знаем, че самая магучая требует доллари. А ани печатаютса на другое место.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                          ravnovesie, какво ви става днес бря, объркани ми се виждате Да не е умрял петела от Вашингтон
                          Що объркани, аз от ден една на тази криза си казвам че ми се иска Украйна да се раздели.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik
                            Любо, няма начин да няма ответни мерки! Путин със сигурност ще плати и то скъпо. Проблемът е, че украинците това въобще не ги грее ...
                            Няма да има каквито и да е ответни мерки от страна на САЩ или ЕС - става въпрос за силови мерки. Финансови мерки - ми да си правят каквото си искат, ама Русия държи кранчето за газта. Бе всичко е отдавна нагласено - само дето живеещите в Украйна - каквито и да се смятат - било то руснаци, било то украинци - ще го духат много яко.

Коментар

• ravnovesie, какво ви става днес бря, объркани ми се виждате Да не е умрял петела от Вашингтон

Коментар

Споко Равновесие , Путин чете Инвестора, прочел е какво си казал за нефта и фалита на Русия. Вече идват първите съобщения за забелязани Руски военни колони на път обратно към Руските граници.

Даже и Руските летящи чинии вече не кацат в Киев.......

Коментар

Working...
                                X