IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Оооо, гледам тука че има големи привърженици на Кърджалийската област.

И защо?
    Щото Кърджали носи особено голям принос в националния доход?
    Щото ни е много необходим за усвояване на средствата на ЕС за земеделието? Щото иначе ще ги вземат българите.
    Щото да наливаме субсидии в тютюнопроизводството, че много сме богати. Вместо тези субсидии за ги вземе българския селянин.
    Или много обичате да ви пеят мюезини?
    Или ако ги няма турците, то българската армия ще отслабне?
    Или обичате исляма?

Що ви е Кърджали бе? Че то там българи не са останали! Да не са луди?

Боже, боже! Ми то и Шумен не е икономически колос, а и там имате доста турци. Хайде на референдум де!
    А и любимата ви Ванга май беше казала, че ще се режат парчета от България нали?
    Ми честито.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
      Лорде за пръв път ме караш да се гордея че съм ти градски. В Кърджали съм бил и е страхотен град, в Шумен не съм ходил но сигурно и там е ок.
      Край Кърджали имаме страхотни обекти за културния ни туризъм и археология. Перперикон и скалните гъби, скалните жаби и костенурки още от траките. Край Шумен има страхотно ценни обекти, мадарски конник и много други!. Единна България, долу шуменските фатмаци-мекерета!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        Най-малко засегнати от тази дивотия са американците, но понеже са на всяка манджа мерудия нещата се обостриха в Украйна. Истината е , че Путин пръв дръпна магарето за опашката като отказа споразумението с ЕС, което не беше за приемане в НАТО и не е Путин този, който може да реши дали Украйна ще работи с ЕС или не..... но това беше поводът... после...после.. се включиха кой като може и стана тази грозна история с майдана, което доведе до такава ескалация на напрежение, че в един момент Путин осъзна, че простотията със скарването с ЕС ще му струва Руските бази в Украайна и черноморският му флот.... и съответно нямаше друг избор освен да припознае КРИМ, който така или иначе е доминиран от руснаците...
        Не знам дали е такава последователността, но руснаците са добри на шах и честно казано изключвам да не мислят поне 2 два хода напред!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol
          То такива ще ги пишеш - тя фуражката не прощава. Вземи да минеш в нелегалност , че иначе ще те викнат за двустранно моделиране на профила .... започвайки от онзи психологическия.
          И ще има похвалени, да знаеш.
          Оооо, гледам тука че има големи привърженици на Кърджалийската област.

И защо?
          Щото Кърджали носи особено голям принос в националния доход?
          Щото ни е много необходим за усвояване на средствата на ЕС за земеделието? Щото иначе ще ги вземат българите.
          Щото да наливаме субсидии в тютюнопроизводството, че много сме богати. Вместо тези субсидии за ги вземе българския селянин.
          Или много обичате да ви пеят мюезини?
          Или ако ги няма турците, то българската армия ще отслабне?
          Или обичате исляма?

Що ви е Кърджали бе? Че то там българи не са останали! Да не са луди?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда
            Ей фатмак, ти определено не си добре! Същото мога да напиша и за Шумен! Там има повече турци отколкото фатмаци. И не съм бил там, може спокойно да те похарчим за Ердоган.
            Лорде за пръв път ме караш да се гордея че съм ти градски. В Кърджали съм бил и е страхотен град, в Шумен не съм ходил но сигурно и там е ок.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда
              Ей фатмак, ти определено не си добре! Същото мога да напиша и за Шумен! Там има повече турци отколкото фатмаци. И не съм бил там, може спокойно да те похарчим за Ердоган.
              И кво ся, лела-полека си дойдохме на думата. Теглим черта от кърджалийско нагоре, и к'вото е наизток -отива в Турция.
              Да питам червените боклуци тук - това ли е крайната цел на неистовата подкрепа за путин? Зер, турци и националисти са ви коалиционни партньори

Коментар

• Най-малко засегнати от тази дивотия са американците, но понеже са на всяка манджа мерудия нещата се обостриха в Украйна. Истината е , че Путин пръв дръпна магарето за опашката като отказа споразумението с ЕС, което не беше за приемане в НАТО и не е Путин този, който може да реши дали Украйна ще работи с ЕС или не..... но това беше поводът... после...после.. се включиха кой като може и стана тази грозна история с майдана, което доведе до такава ескалация на напрежение, че в един момент Путин осъзна, че простотията със скарването с ЕС ще му струва Руските бази в Украайна и черноморският му флот.... и съответно нямаше друг избор освен да припознае КРИМ, който така или иначе е доминиран от руснаците...

оттък нататък ще има хладни отношения ЕС - Русия и игра на котка и мишка кой как да прецака другия...ние ще берем ядове ..това е сигурно...

при по сериозна блокада на Русия и затягане на визовия режим...по морето ще плачат за руснаците и ще го усетим.

има и една друга опция разбира се.. руснаците да се усетят, че в Русия ще дойдат тежки времена и да се хвърлят да купуват имоти у нас с идеята да имат нещо настрани далеч от алчните ръчички на другаря путин...

а дано ама надали
                Last edited by bertram; 15.03.2014, 20:02.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Тhe money-maker, "Не на войната!" не е тъждествено на: "Елате и насочете ракети към страната ни!". Някак си, този въпрос, все се поставя като дилема- с нас или притив нас, а не е така. Многопластов е.

Като разсъждения съм най- близо до Бертрам и prodigal.
                  Един център на военна сила не е добра идея.
                  И все пак, никъде не обсъждаме/те нашите- български интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                    Напълно си прав деньги маркерю да се радваш на обединението между Россия и Украина! Виждам в дългото шествие украински и российски знамена в едно, което значи, че и държавите трябва да са едно. Не в педерастки и цигански ЕС където ние се набутахме за съжаление
                    Last edited by Лорда; 15.03.2014, 19:54.

Коментар

• http://ph.livejournal.com/37735.html

Коментар

• За мен, Русия просто тегли линя. Нарушават се в нейна вреда, договорени и подписани споразумения – Украйна да не е в НАТО и запада не случайно е активен само медийно.
                        А, тактиката на Русия е последователна и е в синхрон с американски и т.н традиции - Грузия го получи, Молдова също. Избора на лесната страна - струва най-яката Ви територия + стандарт поне по две под руския, това е мотото, и засега е факт с подкрепата на запада, които осигуряват ниския стандарт.
                        Проблемът е в Щатите, където малоумниците с бомбите все още дърпат конците и на практика са се провъзгласили за богоизбрана нация. Не можеш да съдиш дори и наемните им частни убийци, ами звучи цинично, но е факт
                        Та, те ако дръпнат малко педала няма да има толкова драма, нон стоп..

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                          Не бе, просто искам да чуя аргументи, че ми става доста смешно. Те за тва, що точно тоя град, що точно Туркията, що и др. неща, че обикновено се ходи в стил научна фантастика, а опре ли се до аргументи, се започва с ти си ного грозен, аз съм ного прав, те такива истории...
                          Е как ще чуеш? В исторически план, Крим е една област която след ДВА ВЕКА руско управление един психопат - съветски деятел украинец, решава през 1954г. да я даде на съветска /забележи/ Украйна. Реално към независимата украинска държава е едва 20 години! Каква териториална цялост за каква държава става въпрос, кви 5 кинта, издойте козата!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            пичове,

това с референдума е куца работа... представете си, че бай Тошо не беше организирал голямата екскурзия... и ни спретнеше сега Ердоган един референдум дето да отцепи 1/3 от България, защото е населена с 2 милиона турци(примерно)
                            Споко, турците си я цепят България, тихичко. Изкупува се земята, местната власт лека-полека става турска. Има места, където в магазина и хляб няма да ти дадат, ако говориш на български.

А за Крим - той никога не е бил украински до... 1954 г., когато е подарен на Украйна от СССР.
                            Са кво, поддържаш решението на комунистите от СССР ли

А някой да е подарявал някога, през вековете, Източна България на турците? Май не, казано меко.
                            Ако турците поискат автономия - ей го къде е държавата Турция, там ги чака тяхната автономия...

Не сравнявай голяма многонационална страна, каквато е Украйна, с малка и еднонационална като нашата.
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Аз няколко пъти писах че точно тая тема не трябва да я джафкаме по форумите , че като ще си даваме примери нека да са други .....ма то Българина е нихилист явно и не му пука....
                              Не бе, просто искам да чуя аргументи, че ми става доста смешно. Те за тва, що точно тоя град, що точно Туркията, що и др. неща, че обикновено се ходи в стил научна фантастика, а опре ли се до аргументи, се започва с ти си ного грозен, аз съм ного прав, те такива истории...

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                                Поредният, който праща Кърджали в Турция. Разбира се, теб няма да те питам, за чий и защо я драскаш тая дивотия, както и дали някога си стъпвал там, че ги приказваш тия тъпотии...
                                Аз няколко пъти писах че точно тая тема не трябва да я джафкаме по форумите , че като ще си даваме примери нека да са други .....ма то Българина е нихилист явно и не му пука....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X