If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А, бе кофти за 'орицата и че и ние ще го отнесем с тази нестабилност в региона.
Кой ще ти цъфне на море като дрънкат оръжия.
Абсолютли си прав! И аз писах за туризма ни, той ще бъде ощетен. Имаме разминаване в причините.Ти смяташ, че е джуджето, а аз, че причината са ЕС. Важното е, че и двамата сме патриоти и си гледаме нашето канче...... Наздраве, среднощно с бял пелин, с мезето отдавна прекратих, защото по това време........
Сега всички комисии ще реват колко било незаконно. Венецианска, генуезка и флорентинска
После ще сме свидетели как се появяват държави признали присъединяването. Обичам дипломацията, по кw*венска работа от нея няма
А, бе кофти за 'орицата и че и ние ще го отнесем с тази нестабилност в региона.
Сега всички комисии ще реват колко било незаконно. Венецианска, генуезка и флорентинска
После ще сме свидетели как се появяват държави признали присъединяването. Обичам дипломацията, по кw*венска работа от нея няма
Понеже не си се лигавил (като изключим джуджето) то ще ти отговоря.
Ветото на Русия е достатъчно, така че Китай няма нужда да го налага, пък и не е тяхна работа. И Китай го знае.
Ама гласуването "въздържал" не ти ли говори нещо?
Тоест официален Китай НЕ ОСЪЖДА Русия. По-точно не заема позиция по спора. Което си е позиция.
Едновременно с това Китай не може открито да поддържа сепаратизъм, щото има много голям проблем със сепаратизма, особено в Тибет. И тибетците ще кажат, щом Крим може да се отдели, ние защо да не можем?
Същевременно банките в Севастопол престанаха да дават пари от текущи банкови сметки. Хората стоят на опашки пред банките и се надяват да изтеглят пари в брой, но получават откази.
От своя страна Венецианската комисия обяви референдума в Крим за нелегитимен, защото възможността за подобен референдум не била предвидена нито в кримската, нито в украинската конституция.
Председателят на Съвета на Европа и външен министър на Австрия, Себастиян Курц, коментира, че в пряката демокрация няма нищо лошо, но тя трябва да е на юридическа и демократична основа.
----------------------------------------
П.П. Мдам, пари за незаконен референдум никой не иска да дава да'е ...
Ся джуджето ко ще прави? Банкоматите празни? Магазините празни?
Маркуфф .. помагай на Гигов, бря - нали сте ескпертите по Украйна у форумО
Ветото на Русия е достатъчно, така че Китай няма нужда да го налага, пък и не е тяхна работа. И Китай го знае.
Тоест официален Китай НЕ ОСЪЖДА Русия. По-точно не заема позиция по спора. Което си е позиция.
Едновременно с това Китай не може открито да поддържа сепаратизъм, щото има много голям проблем със сепаратизма, особено в Тибет. И тибетците ще кажат, щом Крим може да се отдели, ние защо да не можем?
Е, то още вчера беше ясно, че Китай ще гласува въздържал се.
Тъй и сега като няма да признаят референдума в Крим за законен какво правим?
всичко е чудесно, ама защо днес резолюцията на ООН за КРИМ е имало вето само от Русия.
Китай се въздържал - нали го брояхте в сметките, а па той ви отсвири?
Това на изолация прилича ли ти? Да се свети името на Джуджето.
Понеже не си се лигавил (като изключим джуджето) то ще ти отговоря.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Само така А нещо за сексуалния му партньор не споменавате ли
Между другото, кои са тези про БСП форуми - силно ме съмнява да има такива - аз продължавам да мисля че редовия БСП симпатизант не може дори да си включи компютъра.
По първия въпрос питай хамериканския заместник-посланик или мъжа му. Аз с педалски работи не се занимавам. Може и Факушка да питаш. Той се движи по левия тротоар.
И затуй в про БСП форумите най-мекото определение за Вигенин е американска подлога. Другото са неща свързани със сексуалната му ориентация.
Само така А нещо за сексуалния му партньор не споменавате ли
Между другото, кои са тези про БСП форуми - силно ме съмнява да има такива - аз продължавам да мисля че редовия БСП симпатизант не може дори да си включи компютъра.
Ето това приемам за отговор. Другото беше дрън дрън.
За първото може да си прав-може да не си.
Големите загуби няма да са преки, от спиране на доставки на газ, петрол и пр. Загубите ще са от загуби на пазари, нова рецесия и увеличаване на безработицата.Едва ли някой в Европа ще иска това. Само дрънкат с оръжие и викат в угода на американците. Ама са малко тези дето ще дадат и едно евро за Украйна. От къде на къде.
А Русия не заплашва никоя от държавите от ЕС. Няма такова нещо. Откак е Путин на власт, то армията е намаляла поне два пъти. Може да го провериш.
Тъй че втория ти довод просто не е верен. Времето когато СССР искаше да завоюва Европа и света свърши още с идването на Горбачов.
Време е някои чугунени глави да го разберат макар и с 30 години закъснение.
"Щом са против Русия и са на американска позиция да го духат!"
Аха ясно, щом са против русия. Ама не е ли по-добре първо да помислиш, дали са против или за България, а след това за русия или америка?
Или викаш то се подразбира - който обича русия, обича България!
Жалка работа е това комуносоца, мноооого по-жалка, дори от братчето му националсоца.
Точно!
Интересите на България и на Европейския съюз не съвпадат с американските интереси. Противопоставянето срещу Русия не е в нашите български интереси.
И затуй в про БСП форумите най-мекото определение за Вигенин е американска подлога. Другото са неща свързани със сексуалната му ориентация.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар