IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Путинка я продават в Лидъл, аз ще си купя 100бр. ,щото може утре старата г-жа Меркел да я забрани във веригата. Ще има антикварна стойност! А и не се разваля!
    Още помня как Рейгън забрани в ЦУМ да се продава марката "SONY" през близката 1983г.
    Стига бе?!?!Рейгън е знаел,че има ЦУМ в България

Коментар

• Ади момчета на здраве за Крим.

п.п.
      Гига хубава е сьомгата от Нопвегия , но аз като патриот по ми хоресва сома колкото по - голям толкова по вкусен ..
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Много фалшив Руски стандарт продават - иначе и на мен ми е от любимите водки, въпреки че украинските по ме кефят
        Ти пиеш руска водка!!!!!!!!!!!Имперско комунистическо питие!!!!Сигур и Путинка пиеш тайно.Стига бе ще те уволнят от американското посолство.Има една украинска Хлебний дар мисля че беше много добра.Новата ми комшийка е украинка от Харков.Освен да почнем да внасяме.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Еи верно , как забравих Путинка.

Утре ша взема една такава за черпнята по ще е идеино
          Путинка я продават в Лидъл, аз ще си купя 100бр. ,щото може утре старата г-жа Меркел да я забрани във веригата. Ще има антикварна стойност! А и не се разваля!
          Още помня как Рейгън забрани в ЦУМ да се продава марката "SONY" през близката 1983г.

Коментар

Официалните резултати то референдума утре ли го казват ?

Че съм си взел една бутилка водка Рускии стандарт да черпя за случая

Подчертавам не Смирнофф - англииска водка , а Рускии стандарт правена в Рашата
            Бе тука в нашта "Берьозка" много вдигнаха цените! Какво става. Да не е заради курса на рублата?
            Ще си купя норвежка сьомга ако е така. Само да не е ГМО!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              По добре беше Белуга а за да се изгавриш с громящите Русия да бе написал Путинка
              Еи верно , как забравих Путинка.

Утре ша взема една такава за черпнята по ще е идеино

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Американци? Господство?
                Аз виждам само как една съседна на сесесрето държава е окупирана и части от нея насилствено късани и то при НЕОДОБРЕНИЕТО на целия свят (е без най-прогресивните и напредничави държави от него) и единственото, което си мисля е, че НИЕ МОЖЕ ДА СМЕ СЛЕДВАЩИТЕ.
                Още повече при сега управляващите проруски безродници и наличието на достатъчно безродна сган, като вас в страната
                .
                Събуди се Сган Червена
                Енрике Равело: В Крим има повече свобода, отколкото в Каталония
                Симферопол. Избирателите в Крим имат всички условия за свободно гласуване на референдума, смята депутатът от каталонския парламент Енрике Равело, предаде РИА Новости. „Убедих се, че хората в Крим се движат свободно и имат всички демократични права, както и правото за самоопределяне. Ситуацията не е такава, каквато я рисуват западните медии. Вчера пристигнах и се убедих, че летището не се контролира от руските военни, но затова пък бях задържан за три часа от украинската полиция, а мой колега от Белгия беше задържан за шест часа”, каза още Равело.

Превод и редакция: Ивайло Карагеоргие

Коментар

Борсата е индикатор за това какви пари влизат отвън в руската икономика. Това че някоя друга компания може да имат маржин кол заради спада на акциите им няма да навреди сериозно на руската икономика. Но когато някой иска да инвестира в една държава първото което прави е да види как се движи борсата. В Русия нещата се усложняват защото всъщност олигарсите са близки до Путин, всъщност реално подържани или назначени от Путин. Ако им падат акциите реално губят точно управляващите Русия, включително и Путин, едва ли човека разпределяш ресурсите е гол като пушка, нищо че на негово име няма кой знае какво.

За да не се случва това пък Путин троши държавни пари за да подкрепя борсата, правеше го през 2008-2009 прави го и сега. Когато обаче харчиш държавни пари за подкрепа на борса това ти увеличава риска защото никоя държава няма безкрайни резерви.

Така какъв ще е ефекта - ако Путин подкрепя борсата застрашава икономиката на Русия. Ако Путин не подкрепя борсата застрашава личното си богатство и това на свързаните с него лица. Така или прекарва редовите руснаци, или прекарва избраните. САЩ и ЕС искат да накажат олигарсите, да създадат напрежение между тях, да подкопаят вярата в Путин. И падаща борса им идва дюшеш за тази цел.
                  По две точки не съм съгласен много с теб...
                  Първо..Мисля си,че едва ли Путин и кръгът олигарси печелят от по-висока цена на акциите на борсата,а по скоро с куп схеми при продажба на ресурси...Компаниите,като корпоративни субекти,предполагам им са последна грижа...
                  И второ..Инвеститорите гледат първо как се движи борсата,но в "белите държави"
                  В държава,като Русия,едва ли се ръководят от борсата...По-скоро ,биха се интересували дали има някакъв закон,който да защитава чуждите инвестиции и др...

Коментар

Много фалшив Руски стандарт продават - иначе и на мен ми е от любимите водки, въпреки че украинските по ме кефят
                    Едни приятели бяха ми донесли една водка от Беларус - Житна водка.
                    В бутилката има вкаран цял житен клас , много ефектно.
                    И на вкус много добра. Но не съм виждал такава по нашите хоремаци

По нова година пробвах една друга водка - Легенда Кремля , но 50 лева за 700 грама ми се свидят в делнични дни

Коментар

Официалните резултати то референдума утре ли го казват ?

Че съм си взел една бутилка водка Рускии стандарт да черпя за случая

Подчертавам не Смирнофф - англииска водка , а Рускии стандарт правена в Рашата
                      По добре беше Белуга а за да се изгавриш с громящите Русия да бе написал Путинка

Коментар

Опаааа запри коня да мочаааааа
                        Ето и най-големиОт
                        "Опаааа запри коня да мочаааааа" Хахаха
                        Темата е за Украйна,селски !

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Нещо изнервен ми се виждаш.
                          Що бе? Ти лично какво губиш, когато американците губят световното господство? Некаква мизерна тролска заплата. Може пък да ти дадат пенсия бе!
                          Въпреки че в хамериканско пенции много- много не дават. Ама нищо. Имат много мостове, под които да спиш като те изхвърли системата.
                          Американци? Господство?
                          Аз виждам само как една съседна на сесесрето държава е окупирана и части от нея насилствено късани и то при НЕОДОБРЕНИЕТО на целия свят (е без най-прогресивните и напредничави държави от него) и единственото, което си мисля е, че НИЕ МОЖЕ ДА СМЕ СЛЕДВАЩИТЕ.
                          Още повече при сега управляващите проруски безродници и наличието на достатъчно безродна сган, като вас в страната.

Коментар

Значи на тебе ти дават под 300 кинта тия не са разбрали че бекапето всигна минималната заплата.Да им напомниш не се страхувай няма да те уволнят
                            Че какво ги интересува хамериканците че БСПто вдигнали заплатата? Те си плащат на неравновесието 340 лв. Те да не са българи?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              На всичко отгоре поне да бяха намерили по-умен материал за форума, а то - боклуци
                              Ерудити

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                езродни изроди, за пореден път ви питем - ако утре кърджалийско си организира референдум под окупацията на 20 000ен аскер вие ще признаете ли резултатите?
                                Ако утре в Сибир или далечния изток се проведе референдум при разхождащи се по улиците 20 милиона жълтури от китай, вие ще признаете ли резултатите?
                                Гнусни същества, живеещи единствено за да лижат гъза на едно азиатско джудже изживяващо се като император.
                                Нещо изнервен ми се виждаш.
                                Що бе? Ти лично какво губиш, когато американците губят световното господство? Некаква мизерна тролска заплата. Може пък да ти дадат пенсия бе!
                                Въпреки че в хамериканско пенции много- много не дават. Ама нищо. Имат много мостове, под които да спиш като те изхвърли системата.

Коментар

Working...
                                X