IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Добре, фалита на Русия ще един два възможни варианта - или хиперинфлация или поради намалели приходи в бюджета поради икономически спад, липса на инвестиции, бягство на капитали и евентуално ниска цена на петролаще има нужда от емитиране на дълг и ще си се получи съвсем нормален фалит - т.е. невъзможностт в бъдеще да бъде обслужван новия и дълг.
    37 думи без частици, предлози, междуметия и пр. и пак нищо не си казал.
    Не става. Нямаш читава теза.
    Или туй, или онуй. Или пък съвсем друго.
    Скрий се анализаторе. Твоите анализи имат стойността точно на манджите на Маранди. Ама той поне от манджи що годе разбира.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Тя Русия винаги е имала такива разработки, казват се кирка и лопата а оператора на тези сложни машини е руски мужик. Интелектуалния труд свързан с тези мащабни проекти обикновено се нарича глупост, а изпълнението като цяло се прекратява след известно време когато става ясно че интелектуалния продукт зад тези проекти е всъщност огромна глупост.
      Равновесов, стига сме плямпали, давай да ходим да гърмим ТЪРБАТА бе

Хем ще се откачим веднъж завинаги от гадния Газпром, хем ще положим началото на Големи Руски Фалит!!!

Може да отскочим да гръмнем и Нефтохима в Бургас - тъй де, като няма завод няма да се внася и руски нефт! Още един гвоздей в ковчега на Джуджето

Коментар

Тя Русия винаги е имала такива разработки, казват се кирка и лопата а оператора на тези сложни машини е руски мужик. Интелектуалния труд свързан с тези мащабни проекти обикновено се нарича глупост, а изпълнението като цяло се прекратява след известно време когато става ясно че интелектуалния продукт зад тези проекти е всъщност огромна глупост.
        Тъй ли Лундьо, това ли е БТР 82А, ТАНК 90А, СУ35 ......
        смешник!
        Виж само единия су тритцат четирий кви ги върши глупи!

http://www.youtube.com/watch?v=ZPhzercK4y4
        Last edited by LANDLORD 31; 16.03.2014, 23:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

А, тъпаците явно не разбират, че Россия в момента има такива разработки, че може и големите езера да ги разшири до цял континент. Деби тъпаците деба, и Аго го гледах днес, тоя е толкова просто човече, че не разбира, ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Добре казано

Факи здравей. Искрено се надявам този черен демон да не се появи на наша земя

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Добре казано
              Моля ти се не ми го хвали точно тоя ръб

Ей, това годинките не прощават, съвсем се е издухал горкия

Точно той тези дни обясняваше как трябвало незабавно да бъдат предоставени противовъздушни ракети на сирийската опозиция

При положение че вече всички разбраха какво точно представлява въпросната "опозиция" и в Англия, Холандия и пр. почнаха директно да ги съдят като се връщат от там - за участие в терористична организация.

Маккейн обаче е на по-друго мнение - от него ако зависеше той сигурно и атомна бомба щеше им даде, колко му е

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                Да вземем Япония - много добре знаят в BOJ че за да не фалира, йената трябва да се обзецени почти 2 пъти. На какви лихвени проценти ще емитира дълг тогава и дали япончетата ще го купуват както досега? Каква ще е инфлацията? Единствения вариант за да не фалира Япония е да паднат разходите на държавата за да не се емирира нов дълг както досега..... а това е възможно само ако измрат 10 млн пенсионери или им се намалят пенсиите с 50% ако не могат да изиграят сценария с инфлацията
                То и за САЩ е същото в общи линии
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                  Няма да се плашиш Алчен,
                  Той Ярош всъщност ще направи огромна услуга на Европа.

Абе ти не си ли чел последните 10-тина дена постовете на Равновесов - нищо страшно няма - ще си внасяме газ от Катар, Алжир и САЩ !!!

А Русия ще фалира до няколко дена и ще се разпадне от самосебе си!

Мен ако питаш няма какво да чакаме Ярош да се натутка, а трябва незабавно сами да си я взривим гадната руска тръба от която тече само Комунизъм и Колониализъм

На мен не ми дреме, имам достатъчно да съм господар на живота си, но не разбирам този безумен спам, някакви нещастници правят цял свят луди и една дузина идиоти ги защитават. Жалка работа. Пука им за нас.

Коментар

И как ще фалират като дълга им е в тяхна валута и те тази валута си я печатат без пари. Би ли обяснил на практика как се получава фалит в такъв случай - не че ще успееш
                    Да вземем Япония - много добре знаят в BOJ че за да не фалира, йената трябва да се обзецени почти 2 пъти. На какви лихвени проценти ще емитира дълг тогава и дали япончетата ще го купуват както досега? Каква ще е инфлацията? Единствения вариант за да не фалира Япония е да паднат разходите на държавата за да не се емирира нов дълг както досега..... а това е възможно само ако измрат 10 млн пенсионери или им се намалят пенсиите с 50% ако не могат да изиграят сценария с инфлацията

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

А, тъпаците явно не разбират, че Россия в момента има такива разработки, че може и големите езера да ги разшири до цял континент. Деби тъпаците деба, и Аго го гледах днес, тоя е толкова просто човече, че не разбира, ..........
                      Абе и аз го видях Агов при Карбовски и ми направи впечатление че опорните му тачки същите кат на Равновесие. Да не членуват в една и съща основна организация на талибаните .....

И Агата твърдеше как Европата вече била наказала Рашата кат им свалила борсата.......чак ме заболя стомаха от смях

Коментар

• Е ти сигурно знаеш по-добре В такъв случай трябва да си запознат с факта че в УСА и лондонското сити бая отговорни люде са направили пътека с кафява диря да проучват какво става с тези пусти икономически санкции дето всички ги разтягат Между другото факт е че Крим ще заглади косъма
                        http://russian.rt.com/article/24396

Коментар

Не е използвал моите, аз използвам обикновен икономикс. Той не знам какво използва, предполагам си плюмчи пръста и решава по вятъра.
                          Бах мааму, аз бях сигурен че ползваш кристална топка , даже щях да ти предлагам да я сменяш че нещо е дефектирала

Коментар

• Русия е бензиностанция маскирана като държава

Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                            Дъртия лешояд Маккейн се появи След този винаги има смърт и разруха
                            http://www.focus-news.net/news/2014/...-s-rusiya.html
                            Ние повече няма да молим Путин да води по-гъвкава политика- трябва да се отнасяме с него като такъв, какъвто е. Русия това е бензиностанция , маскирана като държава. Това е клептокрация, това е корупция. Това е нация, която в действителност зависи само от нефта и газта”, заяви Маккейн.
                            Добре казано

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                              Няма да се плашиш Алчен,
                              Той Ярош всъщност ще направи огромна услуга на Европа.

Абе ти не си ли чел последните 10-тина дена постовете на Равновесов - нищо страшно няма - ще си внасяме газ от Катар, Алжир и САЩ !!!

А Русия ще фалира до няколко дена и ще се разпадне от самосебе си!

Мен ако питаш няма какво да чакаме Ярош да се натутка, а трябва незабавно сами да си я взривим гадната руска тръба от която тече само Комунизъм и Колониализъм

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                                След като ЕС и САЩ се изсраха в гащите на Украйна последната съвсем естествено "преминава към план "Пролетен порой"".

http://www.novini.bg/news/184084-%D1...%BE%D0%B9.html

Да премете малко дето се вика.
                                Мама меца тия как ще ги тупа по дупетата розави .....малиии, купувам пуканки и сядам да гледам че ще е незбравимо

Коментар

Working...
                                X