IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    По принцип Ф 35 и Ф 22 са все още засекретени и няма информация за тях, ама колегата вече "сравнява".

Ф 22 даже е забранен за експорт, т.е. никой не го е виждал още - ама те го знаели какво можел като възможности

П.П. Те и Typhoon се изцепиха, че превъзхождали Ф 22А по някакви си техни "критерии", ама и те толкоз са ги виждали какво могат.

Че сега матрьошките същите и те взели да сравняват - белким отикат някой самольот на Венесуела и Китай, па тъпите хамериканци не си продават Ф22-то.

Интересно ...

ЛТХ и на двата са известни в по-голямата си част. Що се касае до Тайфун-а, съветвам те много добре да се поинтересуваш какво направиха храбрите пилоти от Луфтвафе с него на последния Ред Флаг... Иначе може да продължаваш с изцепките, няма проблем, и без тфа явно живееш у фуром0.
    Last edited by Flanker; 17.03.2014, 04:39.

Коментар

Бе, и аз съм сигурен, че всяка вечер си говори с Джуджето, дебелата Меркел и Обамчо и те му докладват какво са решили
      --------------------------------------

Иначе за простотията да се сравнява среден клас изтребител като Ф22 и тежък клас изтребител СУ-35 сефте чух от колегата.

П.П. Тук некви яки спецове събрани - дет' сравняват ябълки с круши.
      Гледам си писал отново глупости, но нищо, това е нормално за теб. Хищникът не е в графа лек или среден, а и не започнах да ги сравнявам аз, а Лорда. Забелязвам, че упорито продължаваш да ми преписваш неща, които не съм писал или твърдял.
      Last edited by Flanker; 17.03.2014, 04:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
        Мммм, доколкото ми е известно все още приоритета е човек - машина, но щом казваш както и да е. Лека нощ че трябва да се борим за нарастването на БВП утре
        Лека!

П.П. Ма, те 'орицата милиони губят - виж тук как разпиляха УСА и Матрьошките по БВП за нула време, та споки

Коментар

• Мммм, доколкото ми е известно все още приоритета е човек - машина, но щом казваш както и да е. Лека нощ че трябва да се борим за нарастването на БВП утре

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
            Marandi, мани самальотите че тях явно само в уикито си ги чел Дай сега да пием по една водка, тъй като СИРИЙСКАТА АРАБСКА АРМИЯ ВЗЕ ЯБРУД! ЙАЛАААА СУРИЯЯЯЯЯЯЯ
            Аа .. кефи ме да подритвам БГ матрьошките.

Ф 22 приключи като цикъл още 2011 г - 187 парчета.
            Матрьошките почнаха 2011 г. и ще приключат чак 2015 с 48 парчета.

П.П. Ама, голямо фукане ко щяло да стане.

УСА мина на по-евтиния Ф 35 и сега си разработва новия цикъл 2016-2018г като не залагат вече за бой изтребител-изтребител с хора вътре.

Остаряло е т'ва отдавна, ама матрьошките пак ще "откриват" топлата вода.

Ха, наздраве! ( и аз съм на водка и бирка )
            Last edited by marandi; 17.03.2014, 03:31.

Коментар

• Marandi, мани самальотите че тях явно само в уикито си ги чел Дай сега да пием по една водка, тъй като СИРИЙСКАТА АРАБСКА АРМИЯ ВЗЕ ЯБРУД! ЙАЛАААА СУРИЯЯЯЯЯЯЯ

Коментар

• По принцип Ф 35 и Ф 22 са все още засекретени и няма информация за тях, ама колегата вече "сравнява".

Ф 22 даже е забранен за експорт, т.е. никой не го е виждал още - ама те го знаели какво можел като възможности

П.П. Те и Typhoon се изцепиха, че превъзхождали Ф 22А по някакви си техни "критерии", ама и те толкоз са ги виждали какво могат.

Че сега матрьошките същите и те взели да сравняват - белким отикат някой самольот на Венесуела и Китай, па тъпите хамериканци не си продават Ф22-то.

Интересно ...
                Last edited by marandi; 17.03.2014, 03:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Колегата ти получава инфо от центральное информбюро
                  Бе, и аз съм сигурен, че всяка вечер си говори с Джуджето, дебелата Меркел и Обамчо и те му докладват какво са решили
                  --------------------------------------

Иначе за простотията да се сравнява среден клас изтребител като Ф22 и тежък клас изтребител СУ-35 сефте чух от колегата.

П.П. Тук некви яки спецове събрани - дет' сравняват ябълки с круши.

Коментар

Той колегата ще разбере, че са се почнали чак като му падне някоя ракетка в двора.

Или му цъфнат 20к войници в града без обозначителни значи, щот' те не били матрьошки, ами извънземни.
                    Колегата ти получава инфо от центральное информбюро

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Надявам се скоро да се почват.
                      Той колегата ще разбере, че са се почнали чак като му падне някоя ракетка в двора.

Или му цъфнат 20к войници в града без обозначителни значи, щот' те не били матрьошки, ами извънземни.

Коментар

А, какво ползваш? бТВи-ту дет' ги чете после същите тия новини или стил една жена ми каза?
                        нем...

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                          сори, но вестници и уики не ползвам.
                          А, какво ползваш? бТВи-ту дет' ги чете после същите тия новини или стил една жена ми каза?

Коментар

• Надявам се скоро да се почват.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

А, бе ти и-нет нямаш ли да си прочетеш?

-----------------------------

Русия и Украйна трупат войски по границата

http://news.ibox.bg/news/id_1885492754

Шъ тъ кръстя Ванко Питанката да'е ..

сори, но вестници и уики не ползвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                                кое и къде струпват? както и къде ги вкарват?
                                А, бе ти и-нет нямаш ли да си прочетеш?

Русия и Украйна трупат войски по границата

http://news.ibox.bg/news/id_1885492754

Шъ тъ кръстя Ванко Питанката да'е ..

Коментар

Working...
                                X