IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    А, бе кофти за 'орицата и че и ние ще го отнесем с тази нестабилност в региона.

Кой ще ти цъфне на море като дрънкат оръжия.
    Абсолютли си прав! И аз писах за туризма ни, той ще бъде ощетен. Имаме разминаване в причините.Ти смяташ, че е джуджето, а аз, че причината са ЕС. Важното е, че и двамата сме патриоти и си гледаме нашето канче...... Наздраве, среднощно с бял пелин, с мезето отдавна прекратих, защото по това време........

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Сега всички комисии ще реват колко било незаконно. Венецианска, генуезка и флорентинска
      После ще сме свидетели как се появяват държави признали присъединяването. Обичам дипломацията, по кw*венска работа от нея няма
      А, бе кофти за 'орицата и че и ние ще го отнесем с тази нестабилност в региона.

Кой ще ти цъфне на море като дрънкат оръжия.

Коментар

• Сега всички комисии ще реват колко било незаконно. Венецианска, генуезка и флорентинска
        После ще сме свидетели как се появяват държави признали присъединяването. Обичам дипломацията, по кw*венска работа от нея няма

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Понеже не си се лигавил (като изключим джуджето) то ще ти отговоря.

Ветото на Русия е достатъчно, така че Китай няма нужда да го налага, пък и не е тяхна работа. И Китай го знае.
          Ама гласуването "въздържал" не ти ли говори нещо?
          Тоест официален Китай НЕ ОСЪЖДА Русия. По-точно не заема позиция по спора. Което си е позиция.
          Едновременно с това Китай не може открито да поддържа сепаратизъм, щото има много голям проблем със сепаратизма, особено в Тибет. И тибетците ще кажат, щом Крим може да се отдели, ние защо да не можем?
          +1

Коментар

• Върховната Рада разпусна парламента в Крим

http://news.ibox.bg/news/id_1390539697
            ---------------------------------------

Цитат:

Същевременно банките в Севастопол престанаха да дават пари от текущи банкови сметки. Хората стоят на опашки пред банките и се надяват да изтеглят пари в брой, но получават откази.

От своя страна Венецианската комисия обяви референдума в Крим за нелегитимен, защото възможността за подобен референдум не била предвидена нито в кримската, нито в украинската конституция.

Председателят на Съвета на Европа и външен министър на Австрия, Себастиян Курц, коментира, че в пряката демокрация няма нищо лошо, но тя трябва да е на юридическа и демократична основа.
            ----------------------------------------

П.П. Мдам, пари за незаконен референдум никой не иска да дава да'е ...

Ся джуджето ко ще прави? Банкоматите празни? Магазините празни?

Маркуфф .. помагай на Гигов, бря - нали сте ескпертите по Украйна у форумО
            Last edited by marandi; 16.03.2014, 01:59.

Коментар

Ветото на Русия е достатъчно, така че Китай няма нужда да го налага, пък и не е тяхна работа. И Китай го знае.
              Тоест официален Китай НЕ ОСЪЖДА Русия. По-точно не заема позиция по спора. Което си е позиция.
              Едновременно с това Китай не може открито да поддържа сепаратизъм, щото има много голям проблем със сепаратизма, особено в Тибет. И тибетците ще кажат, щом Крим може да се отдели, ние защо да не можем?
              Е, то още вчера беше ясно, че Китай ще гласува въздържал се.

Тъй и сега като няма да признаят референдума в Крим за законен какво правим?

Коментар

Ми кво да правим. Нали гейовете са ни съюзници в НАТО.
                Ама Вигейнин ще го махнем. Немай грижа.
                Ами Станишев

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Гигов,

всичко е чудесно, ама защо днес резолюцията на ООН за КРИМ е имало вето само от Русия.

Китай се въздържал - нали го брояхте в сметките, а па той ви отсвири?

Това на изолация прилича ли ти? Да се свети името на Джуджето.
                  Понеже не си се лигавил (като изключим джуджето) то ще ти отговоря.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Американеца едва ли е в ръководството на БСП.

Ама много сте ми смешни социалистите - приказвате против гейовете, ама гласувате за тях
                    Ми кво да правим. Нали гейовете са ни съюзници в НАТО.
                    Ама Вигейнин ще го махнем. Немай грижа.

Коментар

• Гигов,

всичко е чудесно, ама защо днес резолюцията на ООН за КРИМ е имало вето само от Русия.

Китай се въздържал - нали го брояхте в сметките, а па той ви отсвири?

Това на изолация прилича ли ти? Да се свети името на Джуджето.

Коментар

• Американеца едва ли е в ръководството на БСП.

Ама много сте ми смешни социалистите - приказвате против гейовете, ама гласувате за тях

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Само така А нещо за сексуалния му партньор не споменавате ли

Между другото, кои са тези про БСП форуми - силно ме съмнява да има такива - аз продължавам да мисля че редовия БСП симпатизант не може дори да си включи компютъра.
                          По първия въпрос питай хамериканския заместник-посланик или мъжа му. Аз с педалски работи не се занимавам. Може и Факушка да питаш. Той се движи по левия тротоар.

Кой е мъжа, коя е жената не знам. Питай в посолството.
                          Този е в България, щото в Русия Путин нямаше да му разпише акредитацията.

Коментар

И затуй в про БСП форумите най-мекото определение за Вигенин е американска подлога. Другото са неща свързани със сексуалната му ориентация.
                            Само така А нещо за сексуалния му партньор не споменавате ли

Между другото, кои са тези про БСП форуми - силно ме съмнява да има такива - аз продължавам да мисля че редовия БСП симпатизант не може дори да си включи компютъра.

Коментар

Ето това приемам за отговор. Другото беше дрън дрън.

За първото може да си прав-може да не си.
                              Големите загуби няма да са преки, от спиране на доставки на газ, петрол и пр. Загубите ще са от загуби на пазари, нова рецесия и увеличаване на безработицата.Едва ли някой в Европа ще иска това. Само дрънкат с оръжие и викат в угода на американците. Ама са малко тези дето ще дадат и едно евро за Украйна. От къде на къде.

А Русия не заплашва никоя от държавите от ЕС. Няма такова нещо. Откак е Путин на власт, то армията е намаляла поне два пъти. Може да го провериш.
                              Тъй че втория ти довод просто не е верен. Времето когато СССР искаше да завоюва Европа и света свърши още с идването на Горбачов.
                              Време е някои чугунени глави да го разберат макар и с 30 години закъснение.
                              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                "Щом са против Русия и са на американска позиция да го духат!"

Аха ясно, щом са против русия. Ама не е ли по-добре първо да помислиш, дали са против или за България, а след това за русия или америка?
                                Или викаш то се подразбира - който обича русия, обича България!
                                Жалка работа е това комуносоца, мноооого по-жалка, дори от братчето му националсоца.
                                Точно!
                                Интересите на България и на Европейския съюз не съвпадат с американските интереси. Противопоставянето срещу Русия не е в нашите български интереси.
                                И затуй в про БСП форумите най-мекото определение за Вигенин е американска подлога. Другото са неща свързани със сексуалната му ориентация.

Коментар

Working...
                                X