IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото - имам чувството, че нещо става с Нета !!!
    Всички сме чували за кибер война, ама досега не сме я виждали на живо какво представлява - дано и да не видим !!!

Така или иначе Руските телевизии вече са недостъпни онлайн, доста сайтове са забили или се зареждат трудно ...

Само да не вземе някой идиот да изтърве някой от по-мощните бойни вируси, че после ще се чудим откъде ни е дошло - даже няма да сварим да разпродадем каквито там шитове държим на БФБто

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
      И за да сме наясно - аз напълно съм съгласен с повечето неща които си писал - и за олигарсите, и за ролята на Русия ...
      Аз пък твърдо вярвам че всеки народ си заслужава управлението и съдбата , и основно сам си е виновен за собствената ситуация.

Не помня някои да ни е слагал със сила Виденов,Костов,Царя,Боко и Станишев.
      Ние сме си ги избрали и после все сме недоволни. Ако не се хванем да бачкаме здраво и да се плодим яко, а продължаваме само да мрънкаме че все някои ни е длъжен или виновен, държавата ни ще изчезне до 100-200 години.
      Същото важи и за Украина. И нито ЕС, нито САЩ нито Русия ще ни решат собствените проблеми.
      Last edited by markov; 16.03.2014, 14:11.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Лъжата е грях.Изопачаването на истината също.
        Каква лъжа, дума не каза против Бойко докато правеше големите глупости 2009 и 2010. От всичките плюещи сега само Марков имаше собствено мнение. Лорда откровено превъзнасяше Бойко, Монти с половин уста го защитаваше. А ти просто си мълчеше

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ти да си видял и един мой пост в който да се изказвам позитивно за Тиквата и управлението му. Още от началото на управлението му. Бих казал за разлика от много от сега плюещите го, които го защитаваха пламенно в началото или поне се скатаваха мълчаливо - ти включително.
          Лъжата е грях.Изопачаването на истината също.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Да де това и аз казвам, Путя от десет години ден и нощ стои и мисли как да накара инкассаторите в Украина да не пишат реално тока а са рекетират народа .....това е важна част от злодеиския му план за презвемане на света.

Той Путин си е демократ по душа!!!Затова отвреме на време се сменят с Медведев!!!
            Да им имам имената!!!

Коментар

• Равновесов, ти майтап ли си правиш ?

"... Защото вече има реален шанс Украйна да се превърне в държавата която може да бъде. Богата, голяма, с огромни ресурси и огромен човешки потенциал ..."

Богата ? - друг път, сега покрай това ритане по кокалчетата между Русия и ЕС Украйна окончателно ще фалира, а тези милиарди дето ще им се дават за да ги държат на изкуствено дишане ще трябва в един момент да се връщат !!!
              В момента Украйна е като военна зона - за никакъв бизнс и дума не може да става. Въпросът е колко време ще продължи това и какви ще са загубите !

Голяма - е вече не е толкова голяма, а има тенденция и още да се посвие

Огромни ресурси - Да де, точно за това става дума !!! Огромни са, а апетитите за тях са още по-огромни
              За справка - едно от ключовите ПЪРВИ ИСКАНИЯ на Запада е Украйна да разреши продажба на земеделска земя на чужденци !!!

И за да сме наясно - аз напълно съм съгласен с повечето неща които си писал - и за олигарсите, и за ролята на Русия ...

Само не споделям твоя неоправдан оптимизъм !

С две думи - Украйна има МИНИМАЛЕН ШАНС нещата там бързо да се оправят и да стане "държавата която може да е" !!!

Този шанс вече е почти напълно пропилян (поне в средносрочна перспектива), защото Западът и Русия тръгнаха да си мерят оная работа за сметка на украинците
              Last edited by energetik; 16.03.2014, 13:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                правилно си усетил!!!Точно така е!!!
                Да де това и аз казвам, Путя от десет години ден и нощ стои и мисли как да накара инкассаторите в Украина да не пишат реално тока а са рекетират народа .....това е важна част от злодеиския му план за презвемане на света.

Коментар

• САЩ вече са на далавера от кризата в Украйна.
                  Създадоха проблем за ЕС и Русия.
                  Гушнаха златото на Украйна.
                  Разбрахте ли защо подслушват Меркел, за да я изнудват после и да играе по свирката на негрото.

Коментар

Да бе знаем ти репертоара...путин е лош , лош, много , много лош.
                    Виновен е и за торнадата в САЩ и за инкасаторите в Украина
                    правилно си усетил!!!Точно така е!!!

Коментар

Украйна я остави на мира не ме интересува.Ако искат да карат на сФещи и фенери.Кажи що тиквата назначи сикаджия да управлява ЧЕЗ а не да ме питаш що някъде биели негрите?
                      Ти да си видял и един мой пост в който да се изказвам позитивно за Тиквата и управлението му. Още от началото на управлението му. Бих казал за разлика от много от сега плюещите го, които го защитаваха пламенно в началото или поне се скатаваха мълчаливо - ти включително.

Коментар

Нищо субективно няма в това когато те управлява мафия.

Субективно е за руснаците, не за украинците.
                        Да бе знаем ти репертоара...путин е лош , лош, много , много лош.
                        Виновен е и за торнадата в САЩ и за инкасаторите в Украина

Коментар

Сметките за ток, знаеш ли как са в Украйна - няма електромери, няма засичане идва местния инкасатор или по-скоро рекетьор и ти казва този месец трябва да платиш толкова и толкова. Смята колко може да изстиска от теб и това и взима. Най-големия проблем ако си направиш къща не е правенето на къщата а да и пуснеш ток. Подкупи, чакане, безумни цени.

Така че не е същото като в България, много много по-зле е.
                          Украйна я остави на мира не ме интересува.Ако искат да карат на сФещи и фенери.Кажи що тиквата назначи сикаджия да управлява ЧЕЗ а не да ме питаш що някъде биели негрите?

Коментар

Ми няма кво да си представям Тиквата нали беше назначил един сикаджия да управлява ЧЕЗ или забрави
                            Сметките за ток, знаеш ли как са в Украйна - няма електромери, няма засичане идва местния инкасатор или по-скоро рекетьор и ти казва този месец трябва да платиш толкова и толкова. Смята колко може да изстиска от теб и това и взима. Най-големия проблем ако си направиш къща не е правенето на къщата а да и пуснеш ток. Подкупи, чакане, безумни цени.

Така че не е същото като в България, много много по-зле е.

Коментар

Украйна не може да дръпне защото се управлява от Русия. Русия има интерес от слаба и зависима Украйна. За тази цел и продава евтин газ, евтиния газ отива към правилните олигарси - в руската част на Украйна. Всичките им монополи са отново на правилните олигарси - енергетиката особено. Представи си че ЧЕЗ се управлява от ВИС, Енерго про от СИК и ЕВН от Алексей Петров - това е Украйна. Местната икономика се управлява от местни барони - или по-скоро мафиоти. Моделът на дупница и братя Галеви разпрострян върху цяла една държава. Източната част се управлява като една огромна провинция управлявана от Христо Ковачки и подобни нему. Забогатее малко човек, отвличат му децата за откуп. никаква перспектива за никой който не е на хранилка на мафията. Западната част е оставена да бъде бедна и неразвита и основния и износ са хора. От Украйна последните 20 години са емигрирали над 5 милиона човека. Най-големите мафиоти са полицията и прокуратурата. Които пък действат така както назначените от Русия управляващи иска.

та срещу това се бунтуват украинците - както и всеки нормален човек би се бунтувал. За това Путин толкова навътре прие бунта и почна да приказва за фашизъм и тем подобни глупости - да му се смеят на запад. Защото вече има реален шанс Украйна да се превърне в държавата която може да бъде. Богата, голяма, с огромни ресурси и огромен човешки потенциал. Една Украйна която за нула време може да надмине русия - дори и само заради качествата на хората в нея. А една богата Украйна може да покаже и на Руснаците в Русия че живота може и да е различен. Че няма нужда да се примиряват с диктаторските правила на едно азиатско джудже.

Та за това се бунтуват
                              Ми няма кво да си представям Тиквата нали беше назначил един сикаджия да управлява ЧЕЗ или забрави

Коментар

Ми аз имам в Русия и те са на обратно на твоето мнение .
                                Всичко явно е субективно
                                Нищо субективно няма в това когато те управлява мафия.

Субективно е за руснаците, не за украинците.

Коментар

Working...
                                X